Saturday 1 October 2011

Loose Powder šminka

Loose praha su bitne sastavnice nečijeg šminka rutinu. These prašci su fine i transparentne i dati slavno zlatni sjaj i baršunastom. Oni imaju dosljednost kao da je od mekane, gube baby puder. Oni dolaze u malo konzerve ili plastične kutije ili shaker posude s ekranima koji su rupe u njima. Prema potrebi, jedan je trebao istresti malo praha. Loose šminka u prahu koriste se za različite svrhe, kao što koža balansiranje, ožiljak prikriva, ulje nadzor, pružanje brončani sjaj, smanjivanje sitnih bora, itd. neka je saznati više o loose powder makeup.
Što je Loose Powder šminka?
Pogodno i za muškarce i žene, loose puder šminka je fini prah koji je izuzetno lagan. To je uglavnom primjenjuju dobiti više prirodnog, svježeg izgleda na licu. Moreover, ona također pomaže poboljšati koži ukupni izgled, to ispravlja šminka i also imparts mat završiti na kožu. Loose puder također pomaže kriju različite mrlje, smeđe mrlje na koži, dajući glatke, mane free izgled.
On postavlja šminka za dugotrajno trošenje je bez ulja, izgleda prirodno i ne dati puderast izgled. Budući da puder je proziran, to pomaže koži disati. Opuštena praha su superiorniji u kompaktni prah, jer ne gruda and ugrušak i daju profinjen i elegantan završiti na lice. Postoje različite vrste labav praha, kao što je proziran loose powder, vlaga unosi loose powder i talka.
Odabir najboljeg Loose prašak šminka za tipa Vaše kože
Svaki od nas spada u jedne od ovih kategorija tipa kože: normalna, masnu, suhu, kombinacija i osjetljivu kožu. Ovisno o našim pojedinačnim tipu kože, treba odabrati vrstu labav u prahu. Za normalni tip kože, birajući labav prah šminka nije teško iskušenje, jer se može nositi bilo kakve labav u prahu. Međutim, sve vrste labav u prahu je proziran jedan je poželjna, kao u slučaju bilo kojeg viška ulja čini mast na lice, to će ga apsorbirati off.
Za suhu kožu, svjetlost-skretanje, vlage unosi labav u prahu je najbolja. Suha koža ima tendenciju da izgledaju stvarno suha u oči i čelo. Dakle, on je savjetovao da koristite vlage infused tip, kao i vlage u prah will moisturize kože. Talk temelji proziran labav u prahu je pogodan za masnu i mješovitu kožu tipa.
Onda opet, postoje različite nijanse labav u prahu šminka, od svijetlo bež do tamno kakao, koji trebaju biti odabrani ovisno o nečije kože. One također mogu dobiti bezbojno ili prozirne one koji rade na bilo koju boju kože. Test boja loose powder na lice prije kupnje. To je zato što hladu na ruke se razlikuje od lica.
Kako se prijaviti Loose Powder šminka?
Primjena loose powder šminka je na način umjetnost u sebi. Trik je da primjenjuje samo dovoljno labav u prahu, tako da se prah postaje potpuno nevidljiva i nečije lice izgleda prirodno. Čak i dodatne dab na lice može napraviti lice izgledati kao maska ​​je primijenjen na lice. Dakle, ključ je primijeniti samo pravo iznos. Let's saznati točno koliko primijeniti loose powder šminka.
Korak 1: Za primjenu loose powder makeup, trebat će vam šminka fluffy kistom (kabuki četkom) i prah šminka. Držite ih, spremno da se koristi. Osim toga, uključite svjetla. Ne nanosite šminku u slabo lit soba.
Korak 2: Operite lice sa svojim čišćenje i posušiti. Primijeni god zaklade šminka odgovara vašem tipu kože. Zatim nanesite prikladnu jatak. Pročitajte više na jatak vs temelja.
Korak 3. Pritiskom na dnu loose powder kontejner, neka nešto praha van. Lagano DAB četkicu u prašak i protresite ga prema rubu posude kako bi se omogućilo svim viška praha pad s četkicom.
Korak 4: Sada uzmite puder dusted četkom na vaše lice i početi raspoznavanje vaše lice s njom. Početak iz središta lica i postupno premjestiti na stranu. Provjerite je li nos, jagodice, čelo i druge dijelove lica dobiti jednaku pozornost. U slučaju da vam dodatni loose powder zaglavi na bilo kojem dijelu, to otarasiti.
Pročitajte više na:; prahu mineral makeup, što dolazi prvo - korektor ili Foundation; loose powder šminka zapravo postavlja jedan izgled i iskorjenjuje višak ulja i sjaj s lica. Završetak je jednostavno super i šminka izgleda i osjeća se odlično. Štoviše, on također traje dulje!

No comments:

Post a Comment