Saturday 15 October 2011

Hidratantna krema za rosacea

Rosacea je kronični stanje u kojem kože na obraze, nos, čelo postaje crvena. U nekim teškim slučajevima rosacea, acne kao pustule mogu pojaviti na licu. To je razlog zašto rosacea često pogrešno s aknama. Procjenjuje se da oko 16 milijuna Amerikanaca pati od ovog poremećaja, a većina od njih su apsolutno svjesni. Ostatak, posegnuti za acne proizvode koji malo učiniti za liječenje rosacea. Nema poznatog lijeka za rosacea, međutim određenih proizvoda za njegu kože mogu vam pomoći da kontrolu ove bolesti kože i spriječiti njegovo napredovanje do težih oblika. Hidratantna krema za rosacea je jedan takav proizvod koji pomaže u održavanju simptoma rosacea u provjeri. S obzirom na nastavku su neke savjete koji će vam pomoći da odaberete najbolje kože moisturizer za rosacea.
Kako odabrati ovlaživač za rosacea
Postoji nekoliko uzroke za rosacea, oštećenja od sunca je jedan od najčešćih i vodeći uzrok rosacea. Dakle, to je imperativ da vaš ovlaživač ima dobar iznos od sunca zaštitnim faktorom. Moisturizers sa SPF 30 ili više smatraju se dobrim za rosacea kože. Ako imate rosacea, pobrinite se da uvijek mrlja some ovlaživač prije nego korak iz svoje kuće. Ovaj tip ovlaživač pomaže u poboljšanju funkcije barijere kože.
Jedan od najvažnijih problema s rosacea skin je da je ne mogu tolerirati duže primjene lokalnih proizvoda, to uključuje moisturizers kao dobro. Međutim, određeni sastojak pod nazivom 0,1% kinetin pomaže smanjiti simptome izazvane zbog duljeg primjene rosacea proizvoda. This 0,1% kinetin je zapravo hormon rasta biljaka koji je na snazi ​​u obnovi zaštitne funkcije kože rosacea. Ona također pomaže koži da toleriraju proizvoda na bolji način. Tako, moisturizers 0,1% kinetin bolje toleriraju nego ostali moisturizers. Dakle, ne zaboravite da provjerite sastojak naljepnice je za 0.1% kinetin, dok kupujete hidratantna krema za rosacea. Niacinamide je još jedan sastojak bi trebao izgledati za, dok odabirom hidratantna krema za rosacea. To je vitamin B3 derivativ koji ima za cilj poboljšanje kože barijerna funkcija. Njegova redovite uporabe smanjuje simptome rosacea. Pročitajte više na sastojke krema.
Poseban bezuljni ovlaživač za rosacea je formuliran za ciljanje određenih teških simptoma rosacea. These moisturizers su vrlo lagana i gotovo ulje besplatno. Oni čuvaju kožu hydrated za jako dugo vremena. Neki od ovih moisturizers također sadržavati posebne UVA i UVB filtre koji osiguravaju dodatnu zaštitu od sunca. These moisturizers su također opremljeni s određenim ljekovita svojstva koja omogućuju rosacea pacijenata kako bi ih koristiti na dnevnoj bazi. Pročitajte više na najbolji bezuljni ovlaživač.
Rosacea kože, tendira da biste dobili nadraženu vrlo jednostavno. Stoga preporučuje hidratantna krema za rosacea trebali imati anti-upalni i anti-iritacije svojstva. Some aditiva ili mirisima krema se također može iritirati kožu. Dakle, idealno, hidratantna krema za rosacea treba miris besplatno. Pročitajte više o hidratantna krema za osjetljivu kožu.
Prirodni ovlaživač za rosacea je najmanje potencijal izazvati alergije ili iritacije. Zeleni čaj hidratantna krema za rosacea lagano smiruje i liječi nadraženu kožu. Bogat je antioksidansima koji popraviti oštećenje stanica. Prirodni sastojci kao što su aloe vera također imaju veliki ljekovitosti. Ovi prirodni tvari vratiti funkciju kože by popravak šteta na temeljne tkiva. Pročitajte više o acne rosacea prirodno liječenje.
Ako imate teškim simptomima rosacea, uključujući ispran lice ili gnoj ispunjen bubuljica, a zatim moisturizer s antibakterijskim svojstvima može pomoći.
Hidratantna krema za rosacea treba primijeniti na čist lice, barem dva puta dnevno. Ako ste stvarno gledati prema naprijed za kontrolu simptoma rosacea, zatim lijekovi na recept svibanj raditi najbolje za vas.

No comments:

Post a Comment