Thursday 13 October 2011

Trendy Haircuts za krug lica

Kad god, odabir frizura uvijek uzeti u obzir oblik lica. Dobar šišanje može učiniti vaše lice izgledati manje ili veće, a istaknuti svoje najbolje osobine. Dakle, važno je da odaberete frizuru koja donosi se najbolje svoje crte lica. Žene s okruglim lica trebali ići za haircuts koje bilo napraviti njihov lice izgledati duže, poput naslagane slojevi; ili ići s nekim slatka bob trendy šišanje. Okrugli lice ili lice u obliku srca žena, s malo više definiran brada, izgledaju najbolje s diplomirao frizure. Ovi stilovi uvelike pomoći će istaknuti oči i bradu. Ovdje su razne vrste trendy frizura za okruglo lice, pa odaberite stil koji pomaže da se istaknuti svoje najbolje crte lica.
Različite Trendy Haircuts: Okrugli Faces
Šiparica Šišanje; Kroj šiparica Bob je 1920's hairstyle, koja je postala popularan danas opet. The šiparica je tip bob šišanje, osim da kosa su styled u određenoj valovitom stil. Biste dobili šiparica cut morat ćete cut you hair nekoliko inča ispod bradu. Onda stil ovaj valovita kosa, kao što stil kose valovita njihovu duljinu će smanjiti. Možete koristiti neke pero pribor šiparica hair, kada se dressing up za stranke. Pročitajte više o, frizura stilova i ideja.
Slojeviti Stilovi; Slojevita frizura s bangs su vrlo popularni frizuru i vrlo svestran frizuru. These odijelo bilo koje dužine kose i kosu tipa. Internet utvrde velik za mnoge vrste lice previše. Ako želite ići na trendy frizura za okruglo lice pomoću slojeva, a zatim koristiti ove ideje. Cut kosu blizu krune u duboku slojevito, i malo stog slojevitih tipa. To će dodati volumen blizu krune, i učiniti okruglo lice izgleda duže. Izrežite dlake u blizini rubova s ​​zašiljen slojeva. Prate ovaj stil brišući s bočnom šiške i tupim Kleopatri stil šiške.
Diplomirao Haircuts; Diplomirao bob frizure su napravljene popularan po celebs kao što su Victoria Beckham i Rihanna. Da biste dobili ovaj stil cut vaše kose u blizini potiljak i vrat kraći, a kosa u blizini strane lica duže. Dvije strane se može održavati simetrično za uravnotežen, slatka i više formalni izgled. Međutim, ako želite s više bold i stilski izgled zatim izrezati vaše kose asimetričnim i ih par s bočnom brišući bangs. Ovi stilovi izgledaju sjajno na oba, djevojke i žene.
Naletima frizura; naletima frizura izgleda vrlo oštar i moderan. Mnoge scene frizure su izrezali vrlo naletima da biste dobili oštar hair djelovanje. Naletima šišanje se može obaviti na postojeću frizuru poput Bob ili slojeviti rez, ili se može obaviti na ravnom kosom bilo koje duljine. Da biste izrezali kosu naletima držite vlasi vaše kose, škarastim nagnuti na 45 stupnjeva kut i napraviti rez. This način rada svih dlaka nitima, čuvanje duljina niti različite. Kako bi ublažio ovaj trendy frizura, okrugle ljudi lice može pratiti ovaj cut sa nekim strane brišući šiške.
Kratka Punk Haircuts; Kratki punk frizure su vrlo popularne i izgledaju sjajno na okruglih lica i srca u obliku lica. Da biste dobili ovaj stil cut vaše kose na leđima vrlo kratak. Dlaka na strane također treba rezati vrlo kratko, osim nekoliko struka lijevo duže i styled ispred ušiju. Izrežite prednji dio vaše kose u dugoj strani šiške koje padaju preko očiju.
To su razni trendy frizure. Okrugli lica djevojaka i žena može odabrati frizuru stil koji vam se najviše sviđa, i pratiti vaš stil s nekim skinny ističe suptilne boje kose kako bi svoj izgled kose stilski.

No comments:

Post a Comment