Saturday 8 October 2011

Chin remen Beard Stilovi

Za bradu brada remen je tip brade, čija je popularnost i dalje cvjetati između muške populacije. Chin remen stilova beard svih slijediti sličnu uzorak i imaju tanku liniju dlake na licu, koja polazi od gornje vilice na jednoj strani lica, oko brade, desno do druge strane, izgleda puno kao, kao što ime dovoljno sugerira, remen oko bradu. Zato što se različiti brada remen beard stilova? Ovdje je sve o stilovima chinstrap bradu. I dok si na to, vi svibanj također biti zainteresirani u pronalaženju nešto informativne on beard raste savjete koji će vam pomoći out.
Kako obrijati bradu brada remen?
Počnimo s osnove uzgoja i brijanje bradu brada remen. Raste bradu brada remen je prilično lagan zadatak, jer je to održavanje. Sve što trebate učiniti da biste dobili ovaj strašan dlake na licu stil je da se obrije sve dlake na licu oko brada remen i onda ostaviti da kosa način na koji je. A onda postoji jednostavna stvar ga trimanje pomoću trimera jednom u tjedno (ovisno o kako brzo kosa raste) dok istovremeno brijanje non-brada-remen hair off potpuno. Zahvaljujući ovome, podbradak remen beard jedan od najjednostavnijih beard stilova rasti i održavati.
Međutim, postoje krugovi u krugovima, a postoje stilovi unutar osnovne brada remen beard stilu. Pa ako želiš znati, što su različite stvari koje možete učiniti kako bi vaš brada remen beard izgledati još bolje, ovdje su neke Chin remen beard stilova.
Chin remen Beard Stilovi
Osnovna Chin remen, osnovna brada remen beard stil je jednako ošišan strip licu kosa koja teče niz gornjoj vilici se desno uz bradu, a zatim na drugu stranu. Vi vrlo može debljina remena, ovisno o tome što odgovara vašim lice najbolje i to može biti bilo gdje od jednog milimetra na palac debeo. Lako je održavati i sve što trebate učiniti je trim jednom u neko vrijeme i brijanje okolici off. Efektno, možete također rasti brkove i francuski bradu brada remen, ali, naravno, održavanje cijela stvar može biti pravi glavobolju.
Slomljeni Chin remen, ovo je jedan od najčešćih brada remen bradu stilova. Evo brada remen pokreće do donje čeljusti s obje strane lice, a ne ispod nje. This brade još lakše održavati jer je poteškoća koja postoji u podrezivanje dio brade remen oko brada može biti malo prepreden.
Zašiljeni brada remen, ovaj jedan ide super sa ćelavog izgled. Ovdje je brada remen započinje u gornjoj čeljusti gusta, ali onda sužava se prema donjoj vilici. Poput slomljena remen brada, dvije strane nisu povezani. Možete proširiti brada remen uz donju čeljust, kao i dobar učinak. Još jedna super stvar koju možete učiniti s brada remen beard stilova je rasti bradu dušu krpa. Zašiljeni brada remen brade malo teže za održavanje, kao i brijanje dlake na licu oko brada remen savršeno na obje strane lica mogu predstavljati biti problem.
Tanke Chin remen, zadnji od brada remen beard stilova je tanka brada remen bradu. Izgleda prilično dobro ako nemate guste brade i je kao tanki kao crta povučena s olovkom. Jednostavno za održavanje i gleda prilično uredan!
Pa ovo je bio sve o bradu brada remen. Ako volite održavanje bradu i želite otići na Full Monty, možete zadržati francuski bradu i dušu patch i da, super izgleda!

No comments:

Post a Comment