Thursday 6 October 2011

Propuhivanje frizuru

Gašenje frizura je popularnima učinio Roh rehabilitacije od 'Gotti Boys ", na svojoj seriji reality show se zove kao" odrastanja Gotti ", i poznati virusnih video" Moja nova frizura'. This šišanje je bio popularan stil frizure na sjeveroistoku, posebno u Philadelphiji i pojedinih dijelova New Jersey i New York. The propuhivanje frizura također je poznat i po drugim imenima kao što su temp cut, fade Brooklyn, trake gore, itd.
Porijeklo ove frizure je kontroverzno, neki citirajući Brooklynu brijačnica je pravo mjesto gdje je neupitna frizuru potječe. Međutim, mnogi ljudi na sjeveroistoku kažu da svoje korijene može se pratiti do Garett's brijači Dućan se nalazi u Berlinu, CT, koja je popularan dućan i sub kulturne epicentar. Bez obzira na porijeklo šišanje je, ovaj muškarci's frizura još uvijek popularna i može se vidjeti u emisiji MTV reality 'The Jersey Shore ".
Kako napraviti frizuru propuhivanje
Iako, propuhivanje frizura za muškarce nalik stil koji može samo biti učinjeno u salon, uz pomoć nekih frizura stilova i ideje možete napraviti ovaj stil kod kuće lako. ; Prvo šampon vaše kose, i operite ga čistim. Tada koristite regenerator, i držati ga na svoju kosu za dvije do tri minute. Opet oprati vaše kose čistim. Uređaj će zaštititi kose od oštre udarac sušenje, i čine ga više rukovanje. Zatim ručnik suhu kosu i održavati kosu vlažnom. Nakon što ste učinili ručnik sušenja kosu, češalj kosu s debelim zub češlja u gore smjeru. , Zatim uzeti malo serum na dlanove, a primjenjuju se u odnosu na kosu. Nakon ovog koristiti dodatni držite gel ili volumizer na kosu. Serumu će štititi kosu od bilo kojeg udarac sušenje šteta, a gel / volumizer će pomoći da se postigne željeni stil. ; Sada, dio vaše kose u različite odjeljke, po mogućnosti dvije strane odjeljak, kruna dio, a leđa hair. Ovaj način možete napraviti različite dijelove frizure neupitna lako. ; Sada uzmite kist okruglog hair, i započeti raditi na kruni dijelu. Start brushing kosu prema gore pokretu, i držati kosu na mediju i brzo brzina. Uz četkicu prijedlog, pomaknite kosu from korijen kose na kosu završava. , Nakon što su to učinili s krunom dio kosu, početi raditi na lijevoj strani odjeljak na sličan način. Start brushing u bočno i prema gore smjeru i kretati kosu istovremeno. Nakon što ste učinili s lijeve strane, ponoviti za desnu stranu. , A povratak kosa bi trebala biti kraći rez, i oblikovane u istom smjeru gore. Koristite ekstra ogledalo, tako da možete vidjeti nazad kosu, dok četkanje te ih sušenja. , Da bi kosa završava izgleda više definirana, koristite gel veličine graška na prste, i napraviti neke šiljat vrhove kose po pomicanjem prstiju blizini vrhove kose. , Nakon što ste učinili oblikujete kosu, možete pratiti kosu traku hair pribor, dovršiti svoj izgled neupitna frizure. Ako običan have obojenu kosu, a želite dodati više stila i teksture na svoju frizuru, zatim razmotriti neke ideje boju kose. Možete ići s nekim plavuša naglašava da se stilski, oku frizuru izgled. Međutim, ako tražite za suptilne obojenu kosu izgledati, zatim razmislite uzimajući neke Lowlights na Vaše kose, što može biti učinjeno blizini baze kose.

No comments:

Post a Comment