Monday 31 October 2011

Best Car baterije

Kada vaš automobil baterija flips van, ne postoji način možete odgoditi zamjenu. Budući da je uređaj snage skladištenje automobila, baterija je jedan od najznačajnijih podrške uređajima. U slučaju, da se razmišlja na zamjenu, to je prirodno, ali da bi željeli ići za najbolju akumulatora u ponudi. Zato, sam stvorio popis najboljih automobila baterija koje se nude za čitanje u ovom članku.
Akumulatori su hrpa od elektrokemijskih ćelija povezanih zajedno u seriji. Oni se terete kada je vozilo u pokretu, koje je dinamo djelovanja automobila alternator. Postoje mnoge poželjne značajke koje bi netko želio vidjeti u dobrom akumulatora. Neki od njih su visoke akumulatora životni vijek s konzistentnim performanse, visoki rechargeability and maksimalnu snagu, i naravno niske održavanje. Ja danas najboljih marki akumulatora u sljedećem odjeljku koji nosi većinu tih značajki.
Najbolji akumulatora - Recenzije
Moje istraživanje otkrio je popis od 8 od najboljih akumulatora marke široko koristi diljem SAD-a. Ovdje su izabranici prikazani za čitanje.
Optima Yellow Top, Optima Yellow Top je jedan od najboljih akumulatora dostupni na tržištu. To je visoke performanse baterije sa visokim cranking snage i rechargeability. Poznato da su niske interne otpora, ove baterije je poznato da pružaju dosljedan izlazni napon, unatoč teškim opterećenjem auto pribora. To je brand koji je najviše povjerenja među vozača automobila u SAD-u. One su skuplji nego u većini ali se svakako isplati cijena i znatno duži život u odnosu na prosječni auto baterije. Vi ne morate brinuti o akumulatora problemima nakon što instalirate jedan od njih.
Interstate Baterije, Interstate baterije su poznate po svojim dugim životom, te su najviše baterije prodaja automobila u Sjevernoj Americi već godinama. Nemate dvaput razmisliti prije kupnje Interstate baterije. Što je više, tu su razne akumulatora izbor za svaki model automobila za izabrati iz. Dakle, ako ćete u za zamjenu akumulatora, Interstate je jedan od najboljih izbora.
EXIDE Maraton baterije; EXIDE maraton baterije su neke od najboljih akumulatora dostupni na tržištu danas. Baterije doista žive do njihova imena i prezime stvarno dugo. Što je više, proizvodnja tvrtka nudi 108 mjeseci ograničeno jamstvo i također 40 mjeseci besplatno ponuditi zamjenu u slučaju da je baterija Ispada da je oštećen. Možete biti budite uvjereni o kvaliteti, kada kupujete baterije EXIDE maratonu.
Duralast Gold, Gold Duralast akumulatora se zna da živjeti do svoje ime, a dolaze s nenadmašnom 3 godine besplatnu zamjenu jamstvo uz osam godina procijenjeni jamstvo. Ovo je jedan od najboljih akumulatora brandova koji pohvaliti patentiranog dizajna s ciljem pružanja visokih performansi.
AutoCraft Titanium, zna da se neke od najsofisticiraniji automobil baterije, akumulatori Autocraft su poznati po svojoj otpornosti na koroziju i dug život. Akumulatora korozije može skratiti život baterije bitno i Autocraft Titanium baterije imaju ugrađen prednost there koje produljuje život.
Everstart, poznat za svoje gospodarstvo cijena, jednostavno održavanje i dostupni na vašem lokalnom dućan Walmart, Everstart auto baterije su neke od najboljih izbora na tržištu.
TrueStart; Proizveden isključivo za Toyotinih modela, TrueStart akumulatori su poznati po svojoj kvaliteti i napravio to potvrditi Toyotinom dizajn zahtjevima. Jedinstvena značajka je strogi rezervat kapacitet razinama održava, kako to zahtijeva Toyota tvrtke.
Kirkland Potpis; Prodaje isključivo članovima, koje je skladište kluba Costco (koji ima najveći članstvo u Sjedinjenim Državama) da Kirkland potpis auto baterije su poznate po svojoj kvaliteti. Oni se mogu kupiti članove na vrlo ekonomičnu cijenu u odnosu na druge marke.
Nadam se da ovaj popis najboljih marki akumulatora vam je dati sve ponude što trebate za odabir najbolje auto baterija za vaš automobil. Dobar automobil baterija može koštati puno više nego prosječno jedan, ali to će trajati puno duže i spremiti puno novca u dugoj vožnji. Uostalom, kvaliteta ima svoju cijenu, a to je najbolje da ne kompromis na kvalitetu pri kupnji svoj novi automobil baterije!

No comments:

Post a Comment