Wednesday 5 October 2011

Landscaping ideje za male Yards

On je rekao da su sve dobre stvari dolaze u malim pakiranjima. Pa ne očajavati ako niste blagoslovljeni sa velikim dvorištem i umjesto toga imaju mali dvor. Zapravo možete održavati malo dvorište lako i to čak ne bi značilo da će morati na kompromis o projektiranju! Plus ne postoji glad landscaping ideje za male dvorišta! Vi samo trebate pogledati oko sebe! Predstavljanje te što sve može uraditi sa svojim dvorište!
Pejzaž Design Ideje za mala Yards
Flint Stonesi su!; Ako imate ispred dvorišta, vlasništvo put od kaldrmisanim ili plain kamena može biti jedan od najboljih oklade. To će pružiti dobrodošlicu osjećaj za posjetitelje i da će dati drugačiji izgled u dvorište. Da biste dodali tome, kamene staze ne uzima puno prostora, kao dobro. Kamena ploča i škriljevca su dvije dobre mogućnosti kada je riječ o kamenu stazu. Have puzanje biljaka zavojima između kamenja za zeleni pogled, nego potpuno suha jednom. Jeste li već prikazuje kao jedan od onih stvarno zanimljivih stambenih landscaping ideje za dvorištima? Pročitaj više na dvorištu krajolik dizajn.
Brick'bats 'i buketi, dosadno vrt utire i konkretne oštrice dvorište u krajolik dizajn? Brick to! Dakle, ono što mislim reći je imati opeke oštrenje. Ona je dostupna u puno sorti, bilo da se udostojiti se i proračuna. Da, želite zapečeni blok? Ne želite delikatno dizajniran opeke? To je sve tamo! Dvorištem mogu označiti ili radije optočena cigla po Vašem izboru koja će voditi zemlju boje sadržane. To će vam dati svoju malu dvorištu uredan izgled. Možete dodatno bazu some zelenila oko cigle - grmova, cvjetnica, trava i penjalice. Pročitajte više na male ideje dvorištu landscaping.
Ustani i Shine; S malom dvorištu nije degradirani na inovacijama i kreativnosti, kada je u pitanju landscaping dvorištima za male. Dakle, još jedan među broj landscaping ideje za male okućnice je imati podigao cvijet kreveta. Da, to možda neće biti tako lako kao ranije dva. Možda istraživanja o tome što vrste cvijeća su prikladni za lokalnu klimu i vrstu tla imate i druga pitanja bi trebala biti učinjeno. No, kako kažu, ne boli, nema koristi. Ako je ovo istraživanje nije učinio, kako bi vam krasiti Vašu okućnicu s lijepim cvjetnica? To također nije surovi na svojim džepovima, kao i područje što tražite nije velik. Iako je održavanje cvijet krevet može biti malo dosadan. Pročitajte više na malom dvorištu dizajna.
Voda svijetu, utjecaj vode ima na većini od nas je jednostavno čaroban. Dakle, voda može se vrlo zanimljiv element, bilo da je ispred dvorišta ili dvorištu landscaping ideje za male okućnice. Mala fontana, jedna rock vrt s fontanom možete dodati eleganciju i jedinstvenu dimenziju dvorište. Također možete smatraju projektiranje u zen-Japanski stil s mostom i kamena staza. Japanskom i zen stil krajobraznog ima vode kao vrlo važan element. Probajte ovo u slučaju da tražite dvorištu landscaping ideje za male okućnice.
Za nekoliko ideja više; Pa, vi još uvijek se osjeća loše da vaše dvorište je mali? Bez brige! Mi ne možemo učiniti sve veće, ali mi sigurno možete napraviti je 'look' veće! Znati što mislim? Dopustite mi objasniti. Dvorište se može pogledati veći tako da manji i kraći trava, grmlje i voli ispred i jači trave i biljke na leđima ili uglovima. To može stvoriti iluziju da vaše dvorište bude veća i da će mu dati dubinu. Ovo je zaista korisna i praktična ideju koliko landscaping ideje za male dvorištima je u pitanju. Razmislite ima lakši boje u cvijeće koje odaberete ili vrstu trave i ukupne dekor da bi dvorište pojaviti veći i prostrana. Tim Ova se sa kovanog željeza biljnog i besplatno stoji kuke na priopćavanje daljnje vertikalni pogled na dvorište.
Pročitajte više na:; dvorištu krajobraznog planove, kako Pejzaž dvorištu, ispred kuće krajobraznog ideje, na kraju, mantra je da i dalje ostane jednostavan i ne napuniti dvorište s hrpe stvari ili čak i sve što se možete sjetiti. Malo vizualizaciju i kreativnosti dovest će vas da se s još bolje i po mjeri uređenje ideje za male dvorišta! Pročitajte više na dvorištu landscaping na proračun.
Sve najbolje i imati velik vrijeme projektiranje vaše dvorište!

No comments:

Post a Comment