Thursday 13 October 2011

Brijanje s Straight Razor

Strpljenje i strast su dvije stvari koje su potrebne za pravilno brijati s ravne britve. Strpljenje je iznimno važno jer brijanje s ravne britve može biti opasna s obzirom na oštrinu oštrice. Osim toga, također ćete morati održavati vrlo mirnu ruku. Postoji mnogo aspekata da ću raspravljati u narednim odlomcima.
Is za brijanje s ravno britva za brijanje bolje nego s brijač je nešto što ćete se zapitati barem 10 puta prije, uzimajući gore brijač. Dobro, ako ste bili brijanje s brijač nekoliko godina onda ne bi ništa bolje zatim uzimanje gore ravno britva. Jedina stvar koju treba zapamtiti je da ako ste osjećaj vrtoglavice ili pate obliku mamurluka ili za taj tvar have izgubio sposobnost uravnotežiti pravilno ne dirati ravno brijač. Također imati na umu da tijekom učenja fazama vi ste dužni da se rezati, u ili neke druge točke u vremenu. Postoje, međutim, koristi za brijanje s ravno britva da definitivno može uživati ​​ako slijedite sljedeće korake.
Kako se obrije s Straight Razor?
Zahtjevi, Straight britva, brijanje sapun; Četka, antiseptik, Aftershave, Topla voda i hladnom vodom; postupku
Postupak je prilično jednostavna i ravno naprijed, a jedina razlika je način na koji ravno britva održava. , Prvi korak u brijanje sa britvom ravno je primijeniti debelog sloja sapunica na bradu, kao koncentrirani oblik što je više moguće. Jeste sloj posebno debele, ako koristite ravno britva za prvi put. ; Neka sloj osušiti malo i nanesite još jedan odmah. Zbog dvaju slojeva, bradu će postati meka, slaba i oštrice brijača će biti podmazani ispravno. , Nakon što ste primijenili drugi sloj, zauzimaju britva, operite toplom vodom i staviti neke antiseptički (tekućine) na oštrici. Također čine ga točku kako biste provjerili bilo hrđe ili prljavštine. Dok koristite ravno britva, morat ćete podijeliti bradu u dva dijela, naime, jedan iznad brade linije i onaj ispod njega. ; Uzmi noža i zadržati svoje izoštrene rub prema zemlji. Britva treba biti paralelno na vašu kožu. Sjeti se, ti su brijanje brade, a ne rezanje ništa. ; Započnite brijanje proces od vaše strane gori prema bradu. Meko bilješku off na bradi kose, držeći nož istaknuo prema zemlji. , Nakon što ste završili u gornjem dijelu, nastavite na dio ispod brade i otpaci od kose, na isti način. , Nakon što ste učinili s oba dijela, provjerite je li sve neravne kose ostalo je na vaše lice. U slučaju takvog neravne površine, staviti mast na vaše lice još jednom i ukloniti ga. Pri tome ćete morati biti posebno oprezni dok struganje hair off kosti vilice je granica. Evo, neki ljudi također zategnuti svoje kože malo za bolji učinak. Možete protežu kožu uz pomoć prstima ili čuvanje vaših usta širom otvoren. ; Znati više o brijanje, također možete pročitati na:; brijanje Savjeti za muškarce; Kako se obrije bradu, podrezivanje brade, ako slijedite korake i savjete za brijanje s ravno britva, sustavno i pažljivo onda se lako se naviknete na to s u tjednu. Ako ste prilično mladi, te su u dobnoj skupini 20 - 25, a zatim razmislite brijanje svaki alternativni dani, kao i stalnoj dnevnoj brijanje može oštetiti vašu kožu. Također, ako je vrijeme toplo dovoljno, možete oprati lice hladnom vodom za obranu od bilo manje ogrebotine kože. Zapamtite, ima mogućnost rezanja od vas kožu tako zadržati antiseptik ruci. Nadam se da ćete uživati ​​brijanje s ravne britve.

No comments:

Post a Comment