Saturday 8 October 2011

Svakodnevne šminka za smeđe oči

Ranije žene bi stavili na popravni samo posebnim prilikama, koje je uglavnom koristi za sakrivanje nedostatke. Sada je, međutim, šminka postala svakodnevna nužnost. Pogotovo za radni žene, izgleda svježe i ugodno je vrlo važno. Iako može izgledati naočit i bez šminke, u svježini ne ostaje cijelog dana. No, šminka može ostati nekoliko sati s touch-ups. Međutim, svakodnevne šminka za smeđe oči, ili bilo koje druge boje očiju troši puno vremena, koje većina od nas ne može priuštiti svakog jutra. Svakodnevne šminka rutinske Također je potrebno više napora nego povremeni šminka kao svakodnevni makeup očekuje se više prirodnih i undramatic od povremenog šminku. Mnoge žene nisu svjesni ove činjenice, i to je razlog zašto smo vidjeti svijetle i šarene žene oko nas svaki dan! Ukoliko ne želite da se živući primjer od 'makeup Gone Bad', pomaknite se dolje.
Svakodnevne popravni Savjeti za Brown Eyes
Ukoliko želite šminkanja biti suptilna i umjereno, to je važno kako bi se smanjili lice šminka. Umjesto toga, usredotočiti na oči, koristite oka šminka na takav način da izgleda umjereno, ali i atraktivna. Možete postići pomoću sljedećih svakodnevnom šminka ideje za smeđe oči. Iako su ove ideje posebno za svakodnevnu šminku za smeđim očima, djevojke s različitim oka shade Također možete probati.
Korak 1: Započnite s hidratantnom kremom. Bilo koja šminka mogu ostati dugo i lijepo izgledati samo ako je koža ispravno je hidratizirana. Šminka pukotine na suhu kožu, pa velikodušno primjenjuju moisturizer cijelom licu. Oni s masnu kožu može koristiti bezuljni ovlaživač.
2. korak: Nanesite good premaz na cijelo lice, osim za kapke i usne. Primer pomaže šminka ostati duže. Međutim, ne nemojte koristiti previše fitilj, jer može pokvariti prirodnu izgled šminka.
Korak 3 Kada ste gotovi s fitilj, primjenjuju temelj točkama po cijelom licu. Nemojte biti velikodušan, dok se prijavljuje temelj! Sjetite se temelj trebala odgovarati vašoj koži ton, a ne da izgleda cakey ili bijelo. Nakon primjene temelj, pričekajte nekoliko sekundi, provjerite je li prazna mjesta ili oštre linije, nanesite malo više temelj gdje je to potrebno. Također četkom s oštrim linijama, a zatim premjestite na sljedeći korak.
Korak 4: prašina malo praha u cijelom licu tako da temelj ostaje na mjestu i ne gubi snagu za dugo. Sada se primjenjuju breskvast roza nijansu rumenila, samo ne naliježu na jagodicu, miješanje van. Zapamtite, obrazi trebali izgledati prirodno roza, a ne crveni. To bi trebao izgledati kao da se crvenilo, naravno. Peachy ružičaste boje nadopunjuje smeđe oči, no možete eksperimentirati s različitim bojama.
Korak 5: Sada smo preseliti u oku šminka za smeđe oči. Da bi se postigao prirodni makeup tražiti smeđe oči, nanesite smeđe ili plave eyeshadow preko cijele trepavica. Početak primjeni iz unutrašnjem kutu i na kraju ispod kosti obrve. Neke druge perfect eyeshadows za mrki oči su nijansama poput sive, vanilija, šljive itd. Oni mogu pomoći kako bi se postigla prirodni izgled. Ako ste vođenja najmanje lice šminka, možete primijeniti šampanjac sjenilo, jer to će dati svjetlucav izgled, privlači pažnju na oči. Međutim, izbjegavajte tamne nijanse ako se počinak svog šminka je tamno.
Korak 6: Iskoristite tekući eyeliner da bi oči definirana i eyelashes deblji. Plum, mornarice, meke ružičastoj, crnoj, ugljen, itd. su neke od nijansi koja će odgovarati smeđim očima. Izbjegavajte korištenje žmirkav eyeliner nijansi kao i oni dati dramatičan izgled oka šminka za oči. Možete ih koristiti za večernje party. Jedan od lako oka šminka savjet za smeđe oči je koristiti svjetlije nijanse, tako da oni ne skrivaju ljepotu svoje smeđe oči.
Korak 7: Zatim dolazi maskara. Uvijte trepavice prije nanošenja maskare as curling trepavice čini ih gledati širom otvorena, dajući veći izgled za oči. Govoreći o maskara nijanse koje mogu odgovara smeđeg oči, plave i smeđe su najbolje opcije. These dvije nijanse smeđe boje nadopunjuju, poboljšanje njegove ljepote. Tradicionalne maskare crne boje također se može koristiti za prilično oka šminka za smeđe oči.
Step 8: Posljednji korak šminka tehnika za smeđe oči je primjena ruž za usne. Izaberite nijansu koja je malo tamniji od vaše prirodne boje, roza i breskva su najbolji nijanse. Ako niste u korist korištenja ruža za usne, možete se odlučiti za balzam za usne ili sjajilo za usne. se pogledati u ogledalo danas, prekrasna dama s gotovo bez šminke bit će ispred vas!
To su neke od najboljih svakodnevnog šminka za smeđe oči. Teško ćete trebati 10 minuta do kraja cijeli svakodnevni makeup savjeta za tamnosmeđe oči, kad ste se bavili ga par puta.

No comments:

Post a Comment