Saturday 15 October 2011

Lip Plumper koji radi

Neke žene su rođeni s tankim usnicama, a neki doživljaj stanjenja usana kao i oni ostare. U prvom slučaju, kozmetičke metode poput silikona injekcija može raditi dobro. Međutim, u potonjem slučaju, usne mogu ostati šljiva ako slijedite neke home lijekova. Za početak, zaštitu usnama od sunca oštećenja može napraviti značajnu razliku. Uvijek primijeniti balzam za usne sa SPF zaštite kad god imate izaći u ned Noću, moisturize vaše usne s intenzivnim krema. To će spriječiti sušenje, a time i stanjivanje. U slučaju, tvoje usne su počeli proreda, trebali biste poduzeti potrebne mjere kako bi se spriječilo ili barem pogoršava. To je moguće upotrebom nekih usana plumper koji radi. Oni su komercijalno dostupni. Pretraživanje na njih, i nabavite prikladnu jedan za sebe. Ukoliko želite koristiti neke domaće usne plumpers koji radi učinkovito, zatim proći kroz dane računa.
Recepti Lip koji radi Plumper
Recept 1: Cimet je Vjeruje promicati cirkulaciju krvi. Dakle, to može biti sastojak domaće usne plumper. Vi svibanj osjećati stinging osjećaj u ustima zbog naglog povećanja protoka krvi. Olakšati takav osjećaj, te bi trebao dodati supstance kao što su maslinovo ulje, kolagen ulje i vitamin E kapsule. Uzmite 3 žličice cimeta, maslinovo ulje i kolagen. Izmiješati sve sastojke dobro. Stavite smjesu u malu posudu s poklopcem i držati u frižideru. primijeniti ga na svoje usne dnevno prije odlaska u krevet. To je jedan od usana plumpers koji stvarno rade i daju pozitivan rezultat.
Recept 2: Drugi usna plumper recept treba cimet list eteričnih ulja i jojobe. Također možete koristiti maslinovo ulje, kokosovo ulje ili bilo koje druge prirodne ulje ako jojobe nije dostupna ili ne želite ga koristiti. Uzmi mali hermetičan kontejnera. Uzmite 2 kapi jojobe i cimet list eteričnog ulja u posudu. Zatvorite poklopac i protresite bočicu dobro miješati ulja. Sada primijeniti ga na svoje usne prije odlaska u krevet na redovnoj osnovi. Ovo će vam dati savršen debeo učinak tijekom nekoliko dana. Pazite da ne upotrebljavate cimet ulje direktno zbog gore navedenih razloga. Inače vam svibanj kraj gore sa spalio usnama. Morate ga razrijediti s uljem, ne s vodom.
Recept tri: Evo drugi dnevno za korištenje usana plumper recept. Trebate 1 žličica nafte mliječi, zemlju đumbir, 2 kapi peperminta ekstrakta, ½ žličice pčela voskom i 2 žličice crvene paprike. Ponovo ćete trebati malo hermetičan kontejner za pohranu. Usna matičnjak kontejner je dobro prilagođen za tu svrhu. To također sprječava bakterije i gljivice od uzgoja u usne plumper. Kada ste s obzirom sastojke i materijala, zarađivat usana plumper. Mix vazelina i pčele vosak, zemlju đumbir i crvenu papriku u plastičnu zdjelu. Izmiješati dobro sve sastojke kako bi smjesa. Sada, dodajte određenom iznosu od paprene metvice ekstrakta u smjesu. Stavite svježe pripremljen usna plumper u kontejner. Stavite ga u hladnjak. Pazite da napravite malu količinu odjednom. To je zato što ovaj recept najbolje funkcionira kada se koristi svježa. Koristite ga svakodnevno prije spavanja.
Recept 4: Ovdje je još jedan recept na domaću usana plumper. Uzmite 3 žličice aquaphor, par kapi svakog od vitamina B3 i vitamina B6, žličica za čaj, crvena paprika, 3 kapi cimeta lista eteričnih ulja i kap ulje klinčića u zdjelu. Mix sve ove sastojke gore sa žlicom. Smjesu tako pripremljen je vrlo učinkovit usana plumper. Pod istim uvjetima svim ostalim gore opisano, možete primijeniti ga na svoje usne na noć da biste dobili najbolji mogući rezultat. To se smatra da će biti najbolji usna plumper koji radi u kratkom vremenskom razdoblju.
Čitajte na:; Lip plumping Injekcije; Lip Plumper Sastojci; sve navedene usana plumper recepti su vrlo učinkovite u donosi pozitivne i poželjne rezultate. Morate ih koristiti na redovnoj osnovi. Osim pomoću usana plumper koja radi na napuniti vaše usne, morate slijediti zdravu prehranu. To će vam pomoći puno u odlaganju znakova starenja i štiti ne samo svoje usne, ali cijelo tijelo od štetnih utjecaja sunčevih zraka.

No comments:

Post a Comment