Sunday 30 October 2011

Tropical cvjetni aranžmani za vjenčanja

Moderni nevjeste su sve više i više poduzetni i spremni su eksperimentirati sa svoje vjenčanje cvijeća. Otišli su dani kada ruže i ljiljani su bili jedini izbor za vjenčanje dekoracije. Danas, imate bezbroj mogućnosti u pogledu boja, veličina i miris cvijeća. Ukoliko se određena raznolikost nije dostupna s cvjećar, imate mogućnost naručivanja egzotičnog cvijeća. Tropska cvjetnih aranžmana za vjenčanja polako postaju popularni zbog podebljano bojama i različitih veličina ovih cvijeća. S obzirom na nastavku su neke savjete o tome kako napraviti aranžman wedding cvijet s tropskim cvijećem. Više o vrsti tropskih cvjetova.
Kako napraviti cvjetni aranžman Tropska
Tropska cvijeće su najprikladnije za neformalne, vjenčanja na otvorenom. Ako se opredjeljuju za havajski wedding temu ili jedan plaže vjenčanje onda ne možete misliti na bolji izbor od ovog prekrasnog cvijeća. Jeseni i ljeta dekoracije wedding Također možete pogledati nevjerojatan s uprskati boje posvuda. Možete koristiti tropsko cvijeće posvuda throughout vjenčanja ukras. Oni mogu koristiti za raznježiti svadba kosu ili istaknute oltar dekoracije.
Žuti hibiskus koji se dogoditi da se stanje cvijet Hawaii je veliki cvijet s preslatko miris. Možete vezati tih velikih cvjetova zajedno za uređenje baldahinom ili oltar. Jedan cvijet vezan sa svilenom vrpcom dovoljno potrebu za vjenčanje klupu dekoracije. Veličina tih cvijeća ne čine ih dobri kandidati za stol ukras ili u centerpieces, ali sigurno možete ih uključiti u vjenčani buketi.
Žuti ilima je manja verzija žute hibiskusa. To se može koristiti u gotovo svim cvijet dekoracija. If bijela je tema vaše vjenčanje, zatim lijep crtica žute u Vašeg vjenčanja dekoracija izgleda apsolutno zapanjujući. Ove lijepe cvjetove i izgled nevjerojatan kada je u kombinaciji s ljubičastim ili lavande. Te cvijeće se također može koristiti za svadbeni hair ukras. Međutim, ne može lako pronaći tih tropsko cvijeće.
Zlatni plumeria nudi vrlo različit izgled dekoracije za vaše vjenčanje sa svojim sjajnim zlatno žutu boju. Te cvijeće izgledaju osobito lijepo u svadbeni buketi. Budući da ih lakše rade s, također da ih uporabe za kose ukras. Te cvijeće PEP do stola dekoracije ili vjenčanje centerpieces svojom nazočnošću.
Ohia je još tropska cvijet, native na Big Island. Ovaj cvijet dolazi u jarke boje od crvene, narančaste, žute i bijele. Možete koristiti kombinaciju bilo kojeg od tih boja za Vaše cvjetnih aranžmana. Arrange ovo cvijeće s prikladnim zelenilom napraviti čudo dogovoru cvijet. Dodajte neke male kukui cvjetovi kao punila u ovu vrstu cvjetnim aranžmanom.
Orhideje smatraju kralj tropskog cvijeća. Ovog prekrasnog cvijeća dolaze u različitim bojama poput ružičaste, ljubičaste i bijele. Purple orhideja su najčešće koristili različite orhideje. Orhideje su oličenje ljubavi i romantike, pa njihova upotreba u vjenčanje dekoracije opravdana. Oni izgledaju jednako zapanjujući in svadba buketi kao i stol dekoracije. Oni također napraviti za izvrsnu cvjetni centerpieces.
Gladiola je veliki cvijet sa dugim peteljka. Savršeno okrugli cvatnji gladiola ga čini omiljene cvjetnih aranžmana. Nalazi se u nekoliko boja blistavoj kao ružičaste, bijele, žute, narančaste, crvene, tamnocrvene, itd. Jednostavno vezanje hrpa gladiola s satinski vrpce ili tila čini za savršen svadba buket do ljeta vjenčanja.
Tropska cvjetni aranžmani za vjenčanja je gozba za osjetila zbog svoje atraktivne boje i mirisa. Te cvijeće uistinu dodati šarm i šarene ekstravagancija da vaše vjenčanje ukras.

No comments:

Post a Comment