Monday 24 October 2011

Jeftini šminka

Život mogu biti prilično teška, ako ste na proračun Modna! Na jednom kraju morate održavati visoke modne standarde koji ste postavili za sebe, dok na drugom kraju, imate za borbu protiv nebo visoke cijene kozmetike. Kad nemate dodatnih novčanog toka i kozmetičkih brandova nemilosrdno napuhali cijene svojih proizvoda, te imati nijedan izbor ali to istraživati ​​druge mogućnosti. Jeftini proizvodi šminka može doći na svoje spašavanja, ako se nađete u takvoj situaciji. Nope, ne govorimo o onima varanje ili stranih šminka proizvode koje ćete dobiti na prljavštine povoljnim cijenama. Mi govorimo o jeftin, ali originalni proizvodi koji su usporedivi sa svojim omiljenim markama. Dakle, ovdje su neke zamisli o tome kako napraviti jeftin šminke izgledaju dobro, tako da nitko ne zna da se nosi jeftine šminke!
Jeftini šminka Ideje
Ljekarna Vs Supermarket; Da li ste znali da možete dobiti šminka proizvoda pri diskontnoj stopi od 20 do 50% u ljekarnu? JA znati ovaj svibanj doći kao otkrivenje za mnoge od vas, jer je većina nas jedva gnjaviti kako bi provjerili kozmetičke prolaz u ljekarna. We odmah glavu supermarket i motika naš omiljeni brend od mnogih dostupnih opcija. Kozmetika dostupne na ljekarna su usporedivi s skupo marke, ali dolaze u mnogo manjoj cijeni. Osim toga, vi svibanj također pronaći svoj omiljeni brand po diskontnoj stopi u ljekarna. Često, možete platiti za supermarket troškove brand i ništa drugo. Dakle, to je uvijek velik ideja da provjerite kozmetike u apoteka. Mnogo puta, vi svibanj čak i pronaći hypoallergenic šminka proizvode ili kozmetike s ljekovitim formulacije u drogeriji.
Fancy Marka Vs jeftin brand, mnogi od nas ići na fancy, skuplji marke samo zato što svi drugi znamo, rade isto. Nije svaki puta da smo uvjereni u kvalitetu proizvoda, ili zadovoljni s rezultatima. Većinu vremena to je samo pritisak vršnjaka da se snage nas kupiti proizvode na koje nas stajati bogatstvo. Međutim, ako ste dobili preko ovog pritisak i misliti za sebe, naći ćete da je tržište puno manje poznatih brandova koji mogu biti kao učinkovit kao svoje omiljene jedan. Samo zato što ti jeftina šminka brandovi nemaju poznati celebrity odobravanje njihovih proizvoda, njihova kvaliteta ne može biti izazvan. Mnogo puta, ćete završiti plaćajući za odobrenje naknade slavna osoba, a ne za kvalitetu.
Online Jeftini Šminka proizvodi; Internet je najbolje mjesto za pronaći jeftin stvari, od odjeće do električnih aparata šminku. Možete doći do istražiti stotine kozmetičkih robnih marki iz svih krajeva svijeta, tako da možete uzmite motika. Neke poznate robne marke još imaju vlastite diskontima on-line, tako da možete koristiti najbolje ponude na svoje omiljene marke. Jedina flip strana na online shopping je da je incidencija od krivotvorenja šminka proizvodi su visoke. Dakle, možda ćete morati izvršiti fer iznos oprez, dok se bave u online stvari. Inače, možda završiti s lažnim proizvodima koji mogu imati potencijal izazvati alergije.
Minimizirati svoje potrebe, drugi način smanjenja vaših troškova po šminka proizvodima, ograničavajući svoju kolekciju. Ozbiljno, ne trebate cijelu šminku dućan s vama sve vrijeme. Lipsticks u 3 - 4 različite nijanse, isti broj sjenilo, neutralna usana gloss, 2 eyeliners, 2 boje maskare, 2 vrste osnivanja i korektor can dovoljan šminkanja zahtjev za bilo koju prigodu. Dakle, odoljeti napast kupiti više, tako da još uvijek možete staviti na svoj proračun.
Nadam se, gore jeftin makeup savjete će vam pomoći da izgleda kao zadivljujući kao i uvijek. Uostalom, vaš proračun ne treba uzrokovati da se odricati svoje želje da izgleda kao kraljica!

No comments:

Post a Comment