Wednesday 26 October 2011

Sugaring Zalijepi

Sugaring koristi se kao jedinstveni metoda za uklanjanje neželjenih dlaka iz ruku, nogu, želuca, na bikini zoni, pa čak i iz lica. To je drevni način za uklanjanje dlaka koji su se koristili još u egipatskim puta. To je slično depilacije ali koristeći sugaring tijesto je manje bolan kao šećer tijesto štapići samo na kosu, a ne na koži. To je tehnika u kojoj su sugaring paste je izrađen sa šećerom granule, vodu i limunov sok. Kao sugaring tijesto je napravio s prirodnim sastojcima, ne iritira kožu i koji se koristi samo kada je nešto toplo, nema šanse opekotina i upala. Pročitajte više na uklanjanje dlaka.
Kako napraviti sugaring Zalijepi?
Za korištenje ove metode za uklanjanje dlaka, potreban vam je sugaring tijesto recept. Da bi domaći sugaring tijesto vam je potrebno sljedeće sastojke:; 2 šalice granulirani bijeli šećer, ¼ šalice svježe stisnutu limun soka, ¼ šalice vode, 1 teška lonac za pirjanje, Metoda
Na teškim dnom lonac za pirjanje, dodajte granulirani bijeli šećer, zajedno s vodom i limunovim sokom. Umiješajte ovu smjesu stalno s drvenim kutlača preko srednje topline. Pazite da se smjesa ne lijepi za dno lonac za pirjanje. Dopusti smjesu pirjati za 20 do 25 minuta sve dok se šećer je caramelized i pretvara ga u tamnu boju jantara. Važno je da se smjesa zagrijava za točan iznos od vrijeme, inače će se pretvoriti sugaring tijesto previše ljepljivo i nećete biti u mogućnosti da rade s njom.
Postoji još jedna sugaring tijesto recept koji možete probati. Za to će zahtijevati sljedeće sastojke. , 6 žlica meda, 2 žlica svježeg soka od limuna, 3 žlice glicerina; Metoda
Ulijte med u malom tava za umake i dodajte sok od limuna na njega. Donesi smjesu na čir i smanjiti toplinu i pirjati. Promiješati kontinuirano tako da se med ne spali i neka ga krčkati za 25 - 30 minuta dok se smjesa je malo ljepljiva. Izvadite tava za umake od topline, a zatim dodajte glicerin. Mix opet i vaše sugaring tijesto je spremno. This sugaring tijesto napravljen sa medom pogodna je za uklanjanje dlaka s bikini području, a također i za lica za uklanjanje dlaka. Pročitajte više o sugaring - epilacije.
Kako koristiti Sugaring Zalijepi?
Sada kada znate kako to napraviti sugaring zalijepiti kod kuće, morate ga koristiti za uklanjanje dlaka. Prvi korak je da se pripremi područje, gdje ćete za uklanjanje dlaka. Čista i suha područja i posuti neke puder preko njega. To pomaže koži da apsorbira višak vlage i ulja i pomaže sugaring zalijepiti na stick. Test je temperatura sugaring paste primjenom mali dio na poleđini vaše ruke. Ako je temperatura udoban možete početi primjeni na području gdje ste posuti puder. Lopaticom tanko i ravnomjerno primijeniti sugaring zalijepiti u pravcu rasta dlačica. Sada stavite čistu strip muslin krpom ili depilacija voskom traka preko njega i pritisnite područje čvrsto. Povucite trake u jednom brzom pokretu, u smjeru suprotnom od rasta dlačica. Vidjet ćete da su dlačice izaći, a koža je mekana i svilenkasto na dodir. Ponavljajte taj postupak dok imate glatke satiny kože po cijelom tijelu.
Pročitajte više na:; Sugar Hair Removal Recipe; metode uklanjanja dlaka; Sugaring Hair Removal; Dakle, ovo je kako koristite sugaring zalijepiti za uklanjanje dlaka. Ako naći neke crvenilo ili oteklina nakon nanošenja tijelo sugaring zalijepite, samo utrljati neki kocke leda dobiti instant reljef. Korištenje sugaring zalijepiti je jeftin i jednostavan način uklanjanja neželjenih dlaka u privatnost svog doma.

No comments:

Post a Comment