Sunday 23 October 2011

Opleten Mohawk frizura

Mohawks su jedan od najpopularnijih punk frizura koja se može vidjeti na tinejdžere i mlade ljude. U ovom frizura, kosa na strane je prekinuta i postoji bend kose lijevo u središnjoj liniji krune, sa sredine hair linija se proteže do zatiljka. Možete držati kosu u centru kratke, srednje ili duge po vašim željama. Oni koji žele pristojan izgled može imati kratke Mohawks, dok oni obličje naprijed do scene ili punk frizura može odlučiti za srednje ili duge Mohawks. Vi naravno, možete imati različite stilove u Mohawk kao dobro. Jedinstven varijacija koji je došao do s tim frizurama su pleteni Mohawk frizura. Neka nam se više znati o tim pleten Mohawk frizura za dječake i djevojčice.
Što su Pletena Mohawk frizura?
Postoji zabluda među zajedničkim javnost da pletena Mohawk frizura izgleda dobro samo na afrički američkog naroda. Međutim, činjenica je da zbog njihove pozornosti, tražeći lice, čak i oni su nosili ljudi širom svijeta. Kao što ime sugerira, ova frizura su spoj tradicionalne Mohawk i pletenice. These frizure uglavnom su izrađene na tvrdom teksturom dlake ili kovrčavu kosu, ali može čak i stil na finom kosom i druge vrste kose. Oni su bili popularizirao modne modela hodanje na rampi. As these styling frizure prilično komplicirano, ako ste početnik u frizerskom, to je sugerirao da idete u frizerskim i dobiti to učinio na profesionalan način. Nemojmo sada naučili kako obavljaju neke zanimljive varijacije u styling pleteni Mohawk frizura.
Styling Pletena Mohawk frizura
U stilu kosu na odgovarajući način, morat ćete koristiti kvalitetnih proizvoda za styling kose, kao što su gelovi i kosa sprejeve. Te stvari će omogućiti frizuru da ostane na mjestu, te će također napraviti kosa rukovanje, dok styling. Za izradu jednog standardnog Mohawk šišanje, odvojene neke vaše kose i postavite ga na kruni u centru. Ovaj odvojeni kosa će kasnije biti oblikovan u svoj Mohawk. In pleten Mohawk frizura za dječake, širinu i duljinu ovog hair bi normalno biti manji od onih u djevojčica. Držite ovu kosa osim od ostatka kose tako što ga pravi u ponytails. Pročitajte više o oblagati frizura.
Započnite mikro pletenice preostalih dlaka na bočnim stranama u vertikalnom način dok ne dosegne kose da je biti Mohikanac. Nakon pletenice kose na obje strane, bez kose od kika i stilu, u smjeru prema gore. Dakle, umjesto brijanja strane kose kao u tipičnom Mohikanac frizuru, jednostavno morate okrenuti stranu kosu na vertikalne cornrows. Možete čak i isprobati varijacije u ovom pletena Mohawk. Možete podijeliti labav kosa na tjemenu u dijelove i čvor pojedinačno. Ako želite napraviti kose na kruni više voluminozan, možete koristiti valjci za taj tvar.
Pročitajte više na:; Mohawk Haircuts za muškarce, Mohawk frizura za muškarce, Pletena kose; Pletena frizure za muškarce, a to je bio jedan od načina u kojima standardni opleten Mohawk frizura može biti. Imate mogućnost eksperimentiranja s obrascima kosu, pletenice, cornrows, itd.

No comments:

Post a Comment