Saturday 8 October 2011

Voće Dehydrator

Mali aparati koji se koristi za sušenje svježeg voća se zove plod Dehydrator. Ovo kuhinjski aparat je na raspolaganju u različitim veličinama i sposobnosti. Možete koristiti jedan za sušenje ne samo voće, ali i povrće i meso. Voće Dehydrator ima hrane sušenje području. Unutar stroj voće Dehydrator, neka količina zraka se zagrijava nježno i zrak kroz hranu sušenje površine. Dehydrator voće može potrajati nekoliko sati do nekoliko dana za sušenje sočan plod adekvatno dovoljno za očuvanje. U slučaju da se planira kupiti voće Dehydrator za izradu suhog voća, ovog članka je stvar za vas. Nastavite čitati kako bi naučili kako koristiti voće Dehydrator. Ovaj račun slijedi vrline i mane prehrane sušenog voća.
Voće Dehydrator: Upute; Prije puštanja u plodovima unutar voća Dehydrator, morate ih dobro pripremiti. Nepotrebno je reći, operite sve voće temeljito isprati vodom. Core voća, ako je potrebno. Morate jezgri neki plodovi kao jabuke za uklanjanje sjemena i druge tvrde strukture unutar njega. Postoje neke voće koje ne treba jezgri. Jednostavno izrezati ili kriška ih with uniformnost. Ujednačenost će osigurati da sve voće kriške suhog u isto vrijeme u sušenje voća Dehydrator. Sljedeći korak pripreme voća ih piling. Mnogi ljudi preskočite ovaj korak. Da ne uzeti u obzir preskakanje this korak kao oguljene voće uzeti kraće vrijeme da se osuši od plodova koji nisu ljušteno.
Dodaj malu količinu soka od limuna na kriške voća. Ovaj recept voće Dehydrator koristi većina korisnika. Limun će spriječiti voće iz mrak kada čuva za dugo vremena. Vi svibanj koristiti ocat ispuniti svrhu, ali rezultat će biti bolje s limunovim sokom. Uz ovaj korak, vi ste učinili s pripremu voća i da su spremni staviti ih unutar voće Dehydrator.
Postoje sušenja posude u voće Dehydrator. Stavite pripremljeni i unaprijed tretira kriške voća u jednom sloju na pojedinim sušenja trays. Ne stavljajte ni jedno voće kriška nad drugom. Ako to ne učinite, vi svibanj kraj gore sa mjesta voća kriške sušene nije u potpunosti preklapaju licu mjesta. Voće Dehydrator obično dolazi s knjižicu koja sadrži informacije o vrijeme sušenja za različite plodove. Kada kriške voća su postigli željenu suhoću, oni su spremni da ga se poslužuje ili pohranjena.
Voće Dehydrator: pro i kontra; Morate biti svjesni važnosti voća i za vaše zdravlje. Dajući vam vitamine, minerale i vlakna, oni su rani spriječiti starenje, smanjuju rizik od raka, pa čak i promicanje mršavljenja. Svježe ili sušeno, voće povećava vaše zdravlje zapravo. Možda je to razlog zašto je voće dehydrators su dobivanjem popularnost tako brzo. No, pitanje je hoće li sušeno voće su dobri kao svježe voće. Je li doista potreba za korištenje voće Dehydrator?
Kada suho voće, postupak dehidracije uklanja vitamini topivi u vodi, kao što su vitamin C i B, te minerale poput kalija, zajedno s vodom. Budući da sušeno voće ne Vam dati tih vitamina i minerala, ne koristi ti put svježe voće ne. Drugo, uz uklanjanje vode iz voća, šećera u njoj dobiva više koncentriran. To znači da ćete pojesti više kalorija od sušenog voća, nego istu količinu i vrstu svježe njegove forme. Dakle, možete reći da je sušenog voća nutritivna vrijednost je manja od njihove svježe oblika. Međutim, sušeno voće vam daje istu količinu vlakana voluminozne krme i kao svježe kolega ne. Oni mogu biti pohranjeni sve dok godinu dana. To znači da možete biti vaš izbor voće bilo koje vrijeme bilo koje godišnje doba. Možete zapravo zamijeniti nezdravi zalogaje sa suhim voćem, te se spriječilo nepotrebno zdravstvenim problemima.
Dakle, postoje i prednosti i nedostaci imaju sušenog voća. Smetnje sušeno voće ne bi naštetiti svoje zdravlje ali će također ne korist koliko njegovih svježih obrasci mogu. Ako želite imati sušeno voće, čine ga jednom trenutku da ne zamijeniti svoj potreban unos svježeg voća. Budite oprezni s obiËajima sušeno voće i također, plod Dehydrator, i uživati ​​jedući u najvećoj.

No comments:

Post a Comment