Friday 28 October 2011

Hot Water Tank Održavanje

Većina ljudi ne slijede bilo tople vode s uputama spremnika održavanja sve dok jednog dana hladna voda naglo ulijeva nad njima, dok tuširanja. Ako ste imali svježu šokantne iskustvo tuširanja u hladnu vodu, možda biti obličje za načina kako održavati spremnik vruće vode i kako riješiti neke od njegovih zajedničkih problema. Sadašnji Članak predstavlja račun na neke opće problema i odnosnim rješenja jedan spremnik vruće vode. To je kao slijedi.
Hot Water Tank Rješavanje Problema
Problem: Voda ne dobiva zagrijana.; Rješenje: Voda ne dobijete zagrijava kad je bilo termostat ne radi dobro odnosno plamen je otišao van. Pratiti stanje termostata. Stavite na vruću vodu iz slavine. Ostavite to trčanje za nekoliko minuta. Termostat je dizajniran na način da prepoznaju zahtjev zagrijavanja vode. Ukoliko se u dobrom stanju, plamenika treba se automatski upaliti. If plamenik ne da biste dobili lit up, termostat je razvio neku vrstu nedostatka. On svibanj biti popravljen ili zamijenjen, ovisno o vrsti i težini problema. Kad takva pojavi problem, ne možete učiniti mnogo popraviti termostat. Ti bi vjerojatno trebati pozvati profesionalnog.
Problem: voda se zagrijava dobivanje, ali ne u željenu količinu.; Rješenje: Problem s obzirom na toplu vodu za održavanje može doći pod određenim okolnostima. Prvo, termostat nije na svojoj pravilno postavljanje. Drugo, postoji izgraditi depozita unutar spremnik vruće vode. Obje ove situacije smanjenje svjedok u svojstvu spremnika. Treće, tu bi moglo biti loma u umočiti cijevi. Napravljen je od plastike. Njegova funkcija je upraviti protok hladne vode prema dnu tenk. Na dnu hladne vode gdje se dobiva grijao prije miješanja s vruom vodom već prisutan u spremniku. Kada je umočiti cijev je slomljena, ulazne hladne vode se miješa s toplom vodom čak i prije nego se zagrijao. This smanjuje niz nad-sve temperature vode. Kako bi se uzeti cijev umočiti, maknuti vodovod hladnom vodom. Zatim, pažljivo premjestiti cijev umočiti gore iz spremnik vruće vode. Vi svibanj zamijeniti cijev umočiti.
Problem: Postoji spori oporavak tople vode.; Rješenje: Najvjerojatniji uzrok sporog oporavka vruće vode kroz slavina i drugih radnji je buildup u dnu grijač. Očigledan rješenje za ovaj problem je odvod tople vode bojler. Drugi glavni mogući uzrok je nedovoljna izgaranje zraka, koji je i sam zbog nepravilne ventilacije i nepravilan rad plamenika. Rješavanje problema način dati u ovom stavka sigurno bi vam pomoći u toplom održavanju vodu spremnik.
Problem: voda smrdljivim.; Rješenje: Vi često može primijetiti miris, sličan trulim jajima, dolazi iz vode u spremniku. Taj miris je zbog prisutnosti i djelovanja bakterija u vodi. Možete učiniti nekoliko stvari ubiti bakterije i ukloniti loše miris iz vode. Prva mogućnost to radiš je držati temperature iznad 130 stupnjeva Celzija. Visoka temperatura sprječava rast velikog broja bakterija. Ali vi ne svibanj naći ovu opciju izvedivo posebno ako imate malu djecu kod kuće, čak i malo nepažnje može dovesti do velikih nezgoda kao opekotina i žestok. Još jedna mogućnost za uklanjanje bakterija i miris iz vode je dodati neki iznos od kemijskog naziva vodik peroksid u spremnik. Zatvori sustav gore i neka ga tako i ostati neko vrijeme. Pokreni neke vode iz svake taknite i utičnicu provjeriti za vodu miris. Miris Očekuje se da će ići dalje s upotrebom vodikova peroksida.
Problem: Tu je iskakanje buke.; Rješenje: Ovo je čest problem s toplom održavanje vodom spremnik, osobito s one s plinom toplom bojler. Moguće razlog je izgradnji razmjera u dnu tenk. On svibanj izazvati sve vrste zvukova i šumovi dogoditi kada se voda bitak zagrijava strane vruće bojler. Pokušajte ispiranje spremnika. To će riješiti iskakanje ili lupanje buke u velikoj mjeri. Na ovaj način, ti bi moći riješiti ovaj određenu vruće problem bojler.
Ovo su neke od najčešće nastaju probleme i njihove moguća rešenja jedan spremnik vruće vode. Ova informacija zasigurno će vam pomoći u toplom održavanje spremnika za vodu. Napravite najbolje iskoristiti, slijedite sve vruće vode koraci instalacije spremnika ispravno i ne održavanje redovno da se izbjegne bilo nepovoljan situacija.

No comments:

Post a Comment