Sunday 9 October 2011

Bojenje Pine

Izvrstan način da biste dobili osloboditi od starog istrošeni izgled borova šuma namještaja, police za knjige ili ormarići, je da im boja. Najbolji dio bojenje je da će zadržati prirodni karakter i zrna od drva netaknut. Međutim, bojenje bora ima svoju udio izazovima zbog visokih upijajućih snaga drveta. Zbog toga, neki dijelovi drveta može apsorbirati više od mrlja i drugih ne može učiniti. Bi to izazvalo čir marks cijelom drvo koje nisu vrlo ugodan za oči.
Bojenje borova šuma
Prije svega, morate osigurati alate i materijale koji su potrebni za obavljanje posla. To uključuje pad krpom da prikrije radnog područja, čavlić platno, pamuk krpe, pijesak papir, boje četke, uzbudljiv štapići, drvo uređaj i mrlja. Kada ste spremni sa svim tim materijalima slijediti korak po korak upute dane u nastavku za bojenje pine, komode ili polica:
Korak # 1; Prije bojenja, površine drva treba lagano izbrusiti, da biste dobili osloboditi od njegove neujednačena tekstura. Hrapavost uzrokovane brušenja će osigurati jedinstvenu bojenje drveta. Uzmi medij šmirgl papir granulacije, i to trljati preko drvo površini u smjeru drveta zrna. To bi trebao biti nakon brušenja finim brusnim papirom granulacije. Nakon brušenja je učinio, jasno se brusiti prašinu, tako da je brišući off s čavlić krpom.
Korak # 2; Sljedeći korak uključuje liječenje borove s drveta uređajem. To će pripremiti površine drva za pravilnu apsorpciju. Drvo uređaj dostupne u bilo koje boje trgovinama. Odabrani uređaj bi trebao biti isti kao baza mrlju. To znači da, ako koristite ulje temelji mrlju, a zatim uređaj također bi trebali biti na bazi ulja. To će omogućiti mrlja na spoj dobro s uređajem. Nanijeti uređaj na drvo u tankom sloju, uz pomoć četke. Premještanje kist u pravcu zrna. Dopusti uređaj da se suši oko 3 sata.
# 3 korak, sada, njegova vremena da se pripremi mrlja. Odaberite mrlja which je voda-based kao ove mrlje su prikladniji za borove šume. Promiješati mrlju temeljito, tako da njegove sastojke iget mješoviti dobro. Kada niste sigurni o boju mrlja, napraviti patch test. Za to se primjenjuju mrlja u jedan skriveni kutak drvo. Ako ste zadovoljni s rezultatom, nastavite na sljedeći korak. Inače, dodati vodu olakšaj mrlje boje drveta ili dodati više mrlja da bude tamnije.
Korak # 4, Primjena mrlju mora biti učinjeno s velikom pažnjom. Ovo zbog toga, dok bojenje, se ne mogu koristiti neravnomjeran više poteza, kao što se koristi u slikarstvu. Morate držati potezima, čak, kako bi se izbjeglo obezbojen izgled drva na kraju. Možete koristiti spužva četke ili krpe za tu svrhu. Koji su to obavili u prethodnim koracima, bojenje četkom također treba kretati u smjeru zrna od drva. Nakon što su prikrivali cijeli drvo površine mrlja, mrlja dopustiti da sjedi na drva za minutu ili dvije. Onda prebrisati sav višak mrlje od drva trljanjem komad pamučne krpe. If drvo nije tako tamno kao što se očekivalo, a zatim ponovite bojenja odmah. To bi trebalo biti učinjeno prije nego bojenje je sušen, inače slijedeći sloj se neće pridržavati drva pravilno.
Korak pet #, Dopusti primjenjuju mrlje na suho do potpuno za sljedeća 24 sata. Zatim nanesite tanki sloj na bazi vode završiti na bojen pine za zaštitu drva za dugo vremena. Nanesite prvi sloj završiti i pričekajte minutu. Nježno pijesak površinu fini pijesak papir, i ponovno primijeniti drugi kaput poliuretana i ostavite ga da se suši preko noći.
Nakon što ste završili s bojenjem posao, stvarno će se osjećati sretan da vidim krajnji rezultat. To će vam dati namještaja ili drvenih ormarića nevjerojatan izgled. Ako želite znati o bojenje borove podovi, onda moram vam reći da je drvo tehnike bojanja će biti isti za to. Konačno, ja bih Savjetujemo Vam da se zaštitite odgovarajućim zaštitnim opreme poput rukavica i zaštitne naočale prije venturing u projekt.

No comments:

Post a Comment