Thursday 6 October 2011

Hot bojler problemi

Mehanizam vruće bojler je takva da se sprema vodu i zatim zagrijava nje. Za ispravno funkcioniranje i cisternu za vodu, izvor topline je potrebno što je obično struju ili plin, termostat koji regulira temperaturu vode, opskrba izvor hladne vode, i tople vode utičnicu. Za grijač za učinkovito funkcioniranje, tu je anoda, umočiti cijev koja vodi hladno bez grijanja vode na dnu grijač, metalnom palicom koja zaustavlja koroziju i ne pustiti vodu dati jedan smrdljivi mirisa, osim ispusni ventil. Ako bilo koji od tih dijelova kvara, to dovodi do problema vruće bojler. Vi svibanj želite znati više o grijači vode: plin vs električni.
Električni Hot bojler problemi
Neki od uobičajenih problema električnog grijača tople vode su vode nije grijana, curenje vode i ne bude dovoljno vruće. Let's pogledajte na razloge za svaku od tih problema. Vi svibanj želite saznati više o najboljim električni bojler tople.
Voda nije grijana, ako ustanovite da voda ne toplinu na sve, šanse su da visoka granica prekidač gumb je iskočio. Ako je to uzrok, trebate to popraviti u najkraćem mogućem roku. Štoviše, ako ne postoji napajanje termostat, šanse su da voda neće dobiti grijane. U tom slučaju, trebate provjeriti prekidačima i ožičenje od grijača. Ako postoji problem s gornjim grijanja element, trebate ga zamijeniti.
Propuštanja, Hot bojler curi je jedan od najčešćih problema s kojima se suočava većina kućanstava. Propuštanje može biti ili zbog visokog tlaka i visoke temperature. Kod izlaska je zbog visokog tlaka, tada trebate instalirati ventil koji se može smanjiti pritisak. S druge pak strane, ako je temperatura je previsoka morate podesiti temperaturu na malo donje strane, ali nemojte zaboraviti provjeriti termostat razinama.
Voda nije dovoljno vruće, ako ustanovite da je temperatura vode je smanjena tijekom vremena i ne dobijete istu razinu grijanja ste jednom dobio, to može biti zbog neke greške u jednom od termostata. Gornji termostat prenosi snagu na donji grijač, pa ako je neispravan, voda ne bi se grijati dosta. Provjerite napajanje u oba od njih i napraviti potrebne promjene. Štoviše, ako se zamoči cijev se pokvario, nećete dobiti vruća voda.
Gas Hot bojler problemi
Neki od uobičajenih plinskih bojler tople problemi uključuju smanjene topla voda, hladna voda izlazi, buka, smrad i propuštanje. Let's pogledajte na svakom od tih jedan po jedan. Pročitajte više na najbolji grijač vode plina.
Smanjena tople vode, a ako su termostat temperature postavljen nisko, vode neće dobiti grijane. Dakle, morate provjeriti da. S vremena na vrijeme cijev umočiti može otpasti, što uzrokuje hladne vode da izađu direktno bez uzimajući grijane.
Hladna voda ne izlazi, ako ustanovite da nema tople vode na svim, a zatim provjerite je pilot svjetlo. Ako ne svijetli, probajte slijedeći upute u toplu vodu grijača upotrebu, a zatim pokušajte ga rasvjete. Međutim, ako još uvijek ne mogu li to svjetlo, a zatim ga svibanj biti zbog chocking of pilot linije. Štoviše, postoji svibanj biti šanse da plin ne dosegnuti grijanja tenk. Dodatno, defekta u regulacijski ventil također svibanj biti razlog za ne tople vode.
Buka i Stink: 'Ako grijača čini osebujan buke, to se može dogoditi zbog sedimenti dobivanje akumulira u spremnik. Osim toga, on svibanj isto tako biti zbog formiranja sloja na one dijelove koji pomaže grijač vode za zagrijavanje. Čišćenje i ispiranje grijač redovito mogu riješiti ovaj problem.
S druge strane, smrdljivi može biti s obzirom na reakciju bakterija u vodi s anodom štap. U tom slučaju, anode štap treba biti zamijenjena. Štoviše, to je savjetovao da očistite grijač s klorom s vremena na vrijeme. Više o bojler problema.
Tankless Hot bojler problemi
Tankless toplu vodu grijača use plamenici s visokim snage kako bi se toplina vode brzo dok prolazi kroz izmjenjivač topline. Problemi ove grijači vode su slične plina i električne grijalice vode i lijekovi su također isti.
Pročitajte više na:, plinski bojler Problemi, električni bojler Problemi, električni bojler problema, Hot bojler problemi su uobičajeni, trebate uzeti dobru njegu vaše grijač, tako da ne treba uzeti na popravak shop. Možete primijeniti gore navedene toplom vodom načine rješavanja problema kad god pronaći kvar s vašim grijač grijač. To je uvijek bolje pokušati i riješiti problem sami, tako da možete uštedjeti puno vremena i novaca.

No comments:

Post a Comment