Tuesday 25 October 2011

Promašaj Slikarstvo

Slikarstvo je najvažniji aspekt uređenje doma. Slikarstvo daje živahan izgled kuće. Slikani kuća boravke duže od non-oslikana kuća, dobre boje također štiti zidove od kiše i opora ned Postoje hrpe boje i vrste boja za izabrati iz. Jedan treba izabrati boje boje ovisno o tome koji izgledaju žele da im kuću imati, kao formalni izgled, zabavno gledati ili topli izgled. Ako ste prislušni s uobičajenim boje boje sheme i tražite nešto jedinstveno i sofisticiran, slikarstvo promašaj može biti pravi izbor za vas. Neka nas pogledajte neke od popularnih promašaj slikarskih tehnika zatim metodom promašaj slikarstvo primjene.
Promašaj Slikarstvo Ideje
Žbuka rad i glazura rada su dvije važne procesa of promašaj slikarstvo. Konačni rezultat je bilo teksturom ili obični. Ovo su neke od uobičajenih promašaj završi, možete dodati svoju kreativnost ovim promašaj slikarstvo ideje za stvaranje personaliziranih uzorak!
Operite Boja: Boja oprati je jedan od najpopularnijih promašaj slikarskim tehnikama. U ovoj tehnici, dvije nijanse boja se koristi, jedan od baze ili tanki sloj, a drugi svijetle nijanse. Svijetli shade je pomiješana sa glazurom, kao glazura čini prvi shade vidljivi. Možete napraviti sve vrste uzoraka, uz pomoć boja oprati.
Graining: graining je uobičajena tehnika koristi za imitirati drevne antičke drva i sorti. To je također jedan od jednostavno promašaj slikarske tehnike je, međutim, namještaj ili radije cijeli izgled sobe trebala odgovarati ovu tehniku ​​zidnog slikarstva. Graining je više od vintage stila, to je razlog zašto drugi aranžman mora biti u skladu.
Ribanje: ribanje ili povlačenjem je glazurom tehnika se koristi za stvaranje različitih tekstualnih uzoraka. Ovo je sasvim jednostavan tehnika koja je razlog zašto je široko koristi za početnike. Sve što morate učiniti je svitak glazuru po površini i zatim ga uklonite s krpe. To čini podlozi boje boje vidljive, i stvaranje tekstualnog uzorak. Različiti oblici ribanje može biti kreirana.
Strie: Strie, također poznat kao ispružena posteljina, je prilično jednostavan promašaj slikarsku tehniku. This završiti nastaje primjenom glazuru, a zatim ga povlačenjem off uz pomoć kista. Vidjet ćete platno uzorak na zidu kad se boja osuši, a to je razlog zašto se zove rastegnut platna. Najmanje dvije osobe su potrebne da biste dobili savršen strie završiti.
Marbleizing: Kao što ime sugerira, marbleizing završiti se koristi kako bi zidovi izgledaju kao pravi mramora. Dvije tehnike, viz. glazura i žbuke koriste se za postizanje promašaj marbleizing učinak.
To su neke od uobičajenih promašaj slikarstvo završi. Pogledajmo sada kako to učiniti promašaj slikarstvo.
Kako napraviti promašaj Slikarstvo
Možete naučiti slikati promašaj u roku od sata, ako slijedite dolje dao promašaj slikarstvo savjete i dodati malo svoje kreativnosti i sposobnosti za to.
Korak # 1: Prvo se odlučite želite li koristiti promašaj tehnike za unutarnje slikanje ili eksterijera slikarstvo. Nakon toga izaberite jednobojnu da vam se sviđa i dobro slaganje s ostatkom kuće. Boja zid s ovom bojom i ostavite da se osuši najmanje 4 sata, ukoliko je moguće ili preko noći. Ova solidno boje će poslužiti kao pozadinske boje.
Korak # 2: Sada izaberite drugu boju boje zid, ovaj put odabrati svjetlije boje ili kontrast boja, ovisno o tome koji vam najbolje odgovara. Akrilne boje veliki posao.
Korak # 3: Za izradu glazura boju, ton glazuru s akrilna boja koje ste odabrali za drugi sloj. Ulijte ovu smjesu u valjak ladicu.
Korak # 3: Ti će se sada morati odlučiti koje od gore navedenih promašaj završiti želiš boja svoju sobu u. ribanje and brisanje su očito najlakši promašaj završi. Možete se odnose na slikarstvo promašaj završiti: naučiti promašaj završne tehnike za detaljne smjerovima. Nemojte početi slikanje na zidu izravno, isprobajte željeni uzorak na kartonu par puta i onda na zidu.
To je sve o promašaj slikarstvo. Kad temeljito bavili bilo završiti promašaj završi, možete isprobati sve od gore navedenih, i pretvoriti svoju sobu u dramatičnom šarene prostor!

No comments:

Post a Comment