Wednesday 19 October 2011

Slon češnjak

Pripadnost obitelji Alliaceae i vrste Allium ampeloprasum, slon češnjak je vrsta češnjak koji ima velike cloves i topao, blago, blago slatkog okusa. Međutim, istina je da slon češnjak nije pravi češnjak, ali je zapravo jedan poriluk koji imaju sličan izgled kao i redoviti češnjak. To je jednogodišnja biljka posjeduje veliki plavo zelene remen kao lišće i središnjim rebrom, i velike ružičaste do ljubičaste boje cvijeće koje obično cvjetaju u proljeće i ljeti.
Biljka koja nosi cvijet grow lukovice se sastoji od 5 ili 6 velikih klinčića, dok biljke koje ne cvijet, umjesto žarulja razvijati samo jedan veliki, simetrično clove poznat kao jedan krug. Slon češnjaka cloves koje su usporedno veće od redovne češnjaka cloves, vlasništvo papirast kože su koriste za oba kulinarske svrhe i propagacije. Za razliku od naših redovitih češnjak, češnjak slon ima kraći rok trajanja i ne bi trebao biti je zadržao za vrlo dugo. Pa, to je samo kratak uvid o slonu češnjak vs redovito češnjak, sada neka nas naučiti kako da ispečem i rastu slon češnjak.
Kako to Grow Slon češnjak
Biljka raste najbolje u bogatu, duboko kultivirani, dobro drenirano tlo. Za razliku od drugih češnjak, to je lako rasti povrća kuće vrt koji uspijeva dobro u toplom i vlažne klime. Biljka obično sadi ručno u jesen sezone i dobivenih u narednih ljeta. Voli voljeti punim sunca i zahtijevaju kapanje i curenje navodnjavanje tijekom svoje rastuće sezone. Preporučuje se da malč biljke odmah nakon sjetve. Slon češnjak lako dobiva okužen mimo štetnika poput luk i luk tripsa crvi. Također je poznato da pate bolesti poput plamenjače, žarulja i vrat rots, list blast i purpurne lista mrlja. Dakle, kupujete bolesti bez žarulje, rotirajući usjeva, ruke Redna and herbicida aplikacije su neke načine kako bi zaštitili biljke od štetočina i korova.
Slon češnjak can se ruku bere i da znaju što je pravo vrijeme za berbu, treba paziti na neke naznake kao list na vrhu okretanje suho ili savijanjem prema zemlji. Dakle, dok je žetva češnjak lagano iskopati žarulje pomoću kopanje račvanju popustiti tlo i držati svježe ubrani češnjak žarulja na hladnom, tamnom i suhom mjestu. Pročitajte više na raste češnjak kod kuće.
Kako da ispečem Elephant češnjak
Njegova cloves se koristi u mnogim receptima češnjak slon ali sjetite se da to nije zamjena za naše redovite češnjak i koristi se u tim receptima koji poziva na suptilan savjet od češnjaka, bez neodoljiv ostatak hrane. Slon češnjak može se koristiti u sirovom obliku salate, ili narezane sautéed and ili pečena na maslacu dati da slatki i kremast okus. Pečeni slon češnjak općenito se koristi za dati egzotične okus juhama i mnogim drugim receptima. Pa neka nas vide kako da ispečem slona češnjak.
Sastojci: 1 glavu slon češnjaka cloves s mnogim, 2 žlice maslinovog ulja (ili više), sol i papar; uputa
Prethodno zagrijati pećnicu na 425 º F au međuvremenu, kriška off vrhu glave češnjaka. Držite ga u komad folije i prelijte maslinovim uljem unutar njegove glave sve dok se u potpunosti ispunjena. Zamotajte čvrsto s folijom i držati ga na cookie sheet. Pecite dok ne omekša i mirisno, za oko 30 do 35 minuta. Izvadite iz pećnice i ostavite ga da se ohladi. Ogulite vanjski dio češnjak žarulja i potom iscijediti svaki clove. Your slon pržena češnjak je spreman za korištenje.
Vi svibanj također željeli čitanja:; Češnjak Uzgoj Savjeti, kako rastu Češnjak Lukovice, kako rastu Češnjak from češanj, a nakon čitanja članka, nadam se da će se također dogovoriti da prženje i rastući slon češnjak nije tako teško kao što se čini biti. Međutim, dok izbor u trgovini, kupiti češnjak slon koji ima tvrtku, jednako teksturom glave bez mekana mjesta ili područja rumenila. Također, zbog kratak rok trajanja treba držati pod rashladnih i koristi u pravodobno.

No comments:

Post a Comment