Tuesday 4 October 2011

Unutarnja Igre za mlade

Kada dogovoriti stranka ili get-zajedno, morate zabavljati svojim dragim gostima. I igranje igara je prekrasan način da imaju dobar provod sa svojim gostima na zabavi. Kada je u pitanju igranje igara u zatvorenom prostoru, tu su kartice igre, igre na ploči i mnogo više igara. Obzirom na nastavku su nekoliko zabava zatvoreni igre mladih, koje se mogu igrali na teen stranaka.
Unutarnja igrama mladih
Balon Blow; Za igranje ove partija igru ​​dijele gostima u dvije ili tri skupine, ovisno o ukupnom broju. Zatim zamolite članova tima svake grupe da sjedi zajedno. Predaja paket balona svakom timu. Svaki član tima je dozvoljeno da uzeti dubok disati samo jednom, da puhati balon. On / ona tada prolazi nepotpun zrak balon na sljedeću timu i igra se nastavlja. Momčad koja puše maksimalan broj balona bez iskakanje je pobjednik. This unutarnja igra je prilično smiješno, jer, kada nepotpun zrak balon je prošao od jednog do drugog igrača, postoje šanse za gubljenje zraka u balon. Ovo je stvarno zabavna zatvoreni grupa igra koja ne zahtjeva prethodnu pripremu i oprema.
Minsko polje, ova igra može se igrao, ako velika dvorana je na raspolaganju i je dobra unutarnja igra za team building. Prvo, nacrtati kvadrat u obliku prostora za igranje igre. Ovo područje je ništa drugo nego minskom polju. Odlučite veličinu minskog polja ovisno o broj igrača. Zatim iskoristiti lopte, iglica, papira čunjeva, itd., kao mine i širite ih u minskom polju. Onda, čine parova igrači i povez preko očiju jednog igrača svakog para. The poveze Igrač svaki par je za ulazak u minskom polju i mora prijeći minskom polju bez dodirivanja bilo kojeg od predmeta proširila u minskom polju. The poveze igrač će biti vođen od strane igrača stoji izvan minskog polja. Par koje će prijeći minskog polja bez dodirivanja bilo mina, osvaja igru. Igra ponovo za par, ako se poveze igrač bumps na bilo kojem od mina.
Post Sluškinja; Ako ljubav kartanje, vi sigurno trebali ići za ovu lijepo zatvoreni igra za djecu. Za igranje ove igre će zahtijevati 2 do 8 igrače. Prvo, uklonite kraljice od palube od 52 i držati po strani jedan queen kartice. Kraljica kartica čuvaju odvojeno je usidjelica i igrači morati izbjeći ovu karticu za vrijeme igre. Sada, odaberite dealer i distribuirati karticama među igračima. Onda svaki igrač ima pogled na odgovarajuće distribuirani kartice i odbacuje kartice koje obrazac parova. Primjerice, ako igrač ima 4 dijamanta i 4 pik, a zatim je on / ona će odbaciti one kartice i držite ih po strani.
Sada, igra počinje s lijeve strane djelitelja. Djelitelj će se održati kartice budu okrenuti prema dolje i igrač sjedi s njegove lijeve strane je odabrati slučajan karticu iz hrpa. If the pokupila karticu čini par s bilo kojom od kartice, igrač stavlja dolje formiraju par i dobiva šansu da će se povući još jednu karticu iz dealer. U predmetu broj par se formira igra se nastavlja sa sljedećim par igračima. Na kraju igre, jedan igrač je otišao s usidjelica, a on / ona gubi igru. Odmarajte svi igrači su pobjednici!
Popis unutarnje igre za mladež je prilično dugo i gore navedene su neke od najboljih igara za vas. Je tako, sad kad znaju ove mladih zatvoreni igre, skupiti potreban materijal i zabavite se na sljedeći party. Srecno.

No comments:

Post a Comment