Friday 21 October 2011

Master Spavaća soba Boje

Spavaća je soba s krevetom u njoj, gdje ljudi spavaju noću. To je popularan mišljenje o spavaće sobe, ali nekako to ne govori sve o spavaćoj sobi cherishingly uređena, gdje se u mirovinu nakon što je težak dan van, gdje si zapravo vas bez ikakvih pretenzija i maske. Kada kupili kuću, brinuo za svaki i najmanji detalj, od sudopera do dnevnog boravka luster, od zavjesa do pločica na podu, ali onda zašto kompromis na master spavaća soba boje. Gdje vam je spavaća soba je u pitanju, jednostavno ne može poduzimati nikakve šanse, sve jednostavno mora biti savršen u svojoj sobi utočište. Ako ste contemplating to prefarbati svome gospodaru spavaća soba, tada morate biti na oprez od najboljih spavaće sobe sheme boja. Evo nekih unutarnjih slika savjeta koji će vam pomoći da vaš spavaća soba estetski odstupnica.
Master Bedroom Boja Ideje
Spavaća soba majstor bi trebao reći nešto o vama, zapravo tko troši puno vremena tamo. Ovisno o vašoj osobnosti, vaš voli ili dislikes i estetskom smislu, odaberite svoj majstor spavaća soba boje koje bi osvijetlio svoju spavaću sobu.
Zlatni Hues; Ako želite sunčan topao osjećaj u vašoj sobi, žućkaste tonova su savršeno sposobne privesti mekom, nonšalantan šarm vaše zidove. Žuto-crni master spavaća soba kombinacije boja daje dramatične, visoke energije koje izgledaju mogu donijeti polet u odležan žuta. Čak i ako se odlučite žutu kao boju zidna boja, ne zaboravite odabir pravo shade iz nijansi grafikon može biti otežana jer žuta na uzorku karta može zavarati. Što vam je misao kao poniženi buttery žuta može ispasti da se blistav oko upaljeno. Stoga, pažljivo pokupiti vaš žuta.
Prilično u Pink, Boja vama i mržnju i ljubav, ružičasta. Možda je to zato što je mekan, suptilno, ali glasno, jarki, zaštitne i još pretjeran. Ne možete jednostavno odbaciti pozivom ga malo djevojčica u boji, to je napravio svoje mjesto u srcu mnogih boja pamet ljudi. If eksperimentiranja brige, onda razmislite nevinih beba ružičaste boje koja ima bjelkaste prizvuk. Postoje brojni permutacija ove boje i shemu boja pinkish nijanse sa sivim, plavim i zelenim bi se stvorio mekani poziva žalbe. Prilikom odabira ružičaste boje boje, odaberite gornji nijanse iz grafikona čip, što bi palest i stoga, ne bi bilo previše hrabar za vas.
Lavanda Touch, purpurno boje su savršeno siguran bet za master spavaća soba boje. Boja luksuza i plemića, lavande nijanse boja interijera su popularne boje i kombinacije, posebno za spavaće sobe jer stvara opuštajući učinak. Čak i ako se usudite da odaberete tamnije nijanse, još uvijek neće biti zabranjivanje sobi i da će učiniti ako se osjećate dobro. Lavanda s ružičastom bojom nijansu boje se prodaje kao alva ovih dana, ali postoje i druge jednako popularan nijanse previše poput lavande ruža, lavanda plava, siva lavanda, itd.
Pliš u Green, Green boja boje bi pružiti mir i opuštanje na svoj master spavaća soba. Oni su podsjetnici prirodi i stoga, livadast svjetlo zelena bi donijeti osjećaj prirode unutar vaše spavaće sobe. Odaberite obrastao mahovinom zelena za zidove i zamisliti se hodanje po zelenim šumama. Za više dubine i istančanost u boji, odaberite zelena sjenila s nijansama sive, tupe ili žute boje.
Tropska Blue, Blue je serene boje koja se praktički vidi svugdje idemo. To je boja oceana, voda i nebo. Iako smiruje kao vode, neke od njegovih nijansi can be depresivno. Dakle, plave boje boje bi trebao biti pažljivo odabrani. Aqua plava, Karolina plava, non-foto plava, zimzelen plavi, nebo plavo, obložiti strop plava, itd. su dobre nijanse plave boje koja se može koristiti za uređenje spavaće sobe kao i oni mogu umiriti vam da spavaju. Ako želite tamniju nijansu plave, zatim večer plava je dobar kao to dobiva, jer je tajanstven, pozivajući i kontemplativna. Izbjegavajte sivkast bluesa kao previše o tome samo može umanjiti vaše raspoloženje.
Vi svibanj radije pročitati na:; Spavaća soba zidno slikarstvo Ideje; Spavaća Boja Ideje, Paint boja za spavaće sobe; Ovo su osnovne master spavaća soba boje s kojima možete ukrasiti svoje zidovi s perjanica. Postoje tisuće nijansi, tonova, tonova, intenzitet boja, što čini Vaš zadatak odabiru pravo boje boje za svoju spavaću sobu malo kockast. No, umjesto uzimajući priliku, uložiti u uzorcima i izaberite mudro.

No comments:

Post a Comment