Thursday 6 October 2011

Geste ljubavi

Danas sam početi razumijem što ljubav mora biti, ako postoji .... Kada smo razdvojeni, svatko od nas osjetiti nedostatak drugoj polovici nas samih. Mi smo nepotpuni kao knjigu u dva toma od kojih je prva bila izgubljena. To je ono što sam zamisliti ljubav biti: nepotpunost u odsutnosti. ~ By Goncourt
Love je prekrasan osjećaj koji vam daje krajnji visoke. To nije uvijek nužno da trebate tuš osobu koju volite s skupe darove i tretira. Njegova ne vrijednost dara koji broji, njegova gesta ljubavi koja će ostati itched u umu zauvijek. Jednostavna "I Love You 'bilješku zaglavi na kupaone ogledalo ili dovođenja u krevetu čaj za svoje ljubavi su neke male geste ljubavi. Ne morate ići iz vašeg način da se prikazuju ove geste ljubavi. Just sjećanja rođendan, godišnjicu ili ponekad samo pozajmljivanje tvoje rame za nju proliti suzu ili dvije su dio jednostavna gesta ljubavi. Ne morate biti Hollywood heroj učiniti nešto stvarno izvan ovog svijeta. Vaša djevojka će cijeniti svako malo gestu učinio od vas.
Budući da je djevojka, ja mogu pouzdano reći da žene ne primijetiti stvari. Mi svibanj ne ići GA-GA nad svime radite, ali budite sigurni, imamo primijetili jednostavne gestama ljubavi. Čak i najmanji od male geste ljubavi nećete proći nezapaženo. Ne morate pročitati Mills i blagodati ili gledati neke od najromantičnijih filmova da bi dobili neke inspiracije. Sve što trebate učiniti je igrati pravu žice da biste dobili svoju glavu djevojku preko ušiju za vas pasti. Sljedeći paragrafi raspravljat će neke romantične geste ljubavi, koji će sigurno uključiti svoju ljubav.
Male geste ljubavi
Male geste su potrebne kako bi vaš odnos životu. Svijet je previše teško i nikad ne znate što možete očekivati ​​od života. Jedina stvar koju stvarno mogu ovisiti o je jedan drugog. So male geste ljubavi u teškim zakrpe života napraviti veliku razliku. Jednostavna 'Volim te' s poljubac na obrazu će sigurno napraviti razliku na vaš partner. Ovo vam pomaže ostavite iza sebe i razočaranja pomaže vam i vaš partner dobiti kroz svaki dan. Možete pokušati čitanje romantičnim načine za reći Volim te za neke savjete romantična ljubav i romantiku ideje.
Jedan od najvažnijih male geste ljubavi je vrijeme. U današnjem svijetu, ima život pretvorio u grozničav raspored i to je vrlo teško provesti kvalitetno vrijeme sa svojom voljenom osobom. Trebate biti sigurni da ćete uvijek imati vremena za vaš ljubavnik i nikad ne zaboravite na svoje datume ili reprogramirati romantičnu večer ideje. Ako ne mogu biti tamo, možete koristiti internet i upoznaju jedni druge na web cam. Ili možete naći neke kreativne načine za prikazivanje vaših ljubav na svoj ljubavnika. Poruku koja kaže: 'I Miss You' posla iz plave, često ispada da se slatko gestu ljubavi. Možete pokušati čitanje poruka ljubavi za dečka ili pokušati učiti načine reći Volim te na različitim jezicima impresionirati svoju djevojku.
Dalje, u liniji male geste ljubavi su vaše misli. Žene kao da znaju da oni zauvijek u vašim mislima. Morate im dati kompliment tu i tamo, ili maybe poslati preko malog e-pošte s romantična pjesma. Možete dobrodošlicu svojim umoran doma ženu, po strewing ružine latice od glavnih vrata koja vode u kupaonicu. Kad je dostigne kupatilo, joj iznenađenje s toplom mjehurić kupelj i boca šampanjca. Dajte joj lijepe poruke u vruću vodu kada joj pomoći osloboditi stresa i nježan poljubac pokazati da vam je stalo.
Jednostavna gesta ljubavi
Jednostavna geste ljubavi su oni koji možete učiniti u svoj svakodnevni život. Just držeći ruke šećući ulicom su jednostavna gestama ljubavi. These geste računati puno, kad niste vrste pokazati javno iskazivanje emocija. Odnosno kada ste u kući i gledanje filma, bacanje ruke oko nje i njezine drži dok ona odmara svoju glavu preko ramena je jedan od jednostavne geste ljubavi. Čak i slanje tekstualnih poruka ili romantični pomoću romantično pokupiti linije kada molba vaš partner za datum su dio jednostavno gesta ljubavi.
Dečki uvijek govore o svojim omiljenim sport ili rock band. Možete dobiti tvoj ljubavnik novi CD ili DVD filma ili glazbe koja je čekao željno u posljednjih nekoliko dana. Ili možda ste dobili mu prelazi na svoju omiljenu igru ​​finale koju mrzim. Ova jednostavna gesta ljubavi, gdje ste stavili ljubitelje želje over tvoje su krajnji izraz ljubavi.
Možete izvaditi smeća za promjenu ili pomoći vašem supruga s jela dok ona pokušava bebu staviti spavati. Ili možete joj pomoći rublja ili probuditi u noći kada beba plače omogućavajući vašem umorna supruga za spavanje. Ili samo motivating vaš suprug i dečko o velikom sastanku su da se u uredu i izgradnji povjerenja dio su svakodnevnog romantike. To su jednostavni geste ljubavi koju pomoći kako bi vaš odnos jači.
Grand geste ljubavi
Grand gestama ljubavi su one gdje se ozbiljno otići iz vašeg način pokazati ljubav i naklonost prema partneru. Ako se u međugradske veze, možete pad tijekom vikenda i iznenaditi vašeg ljubavnika ih posjetite. , Ili možete uzeti svoju djevojku na romantičan datum najbolji restoran u gradu i pjevati joj najromantičnijih pjesama ikad pred svima. Ili možete probati romantičnu ideje večera za dvije i kuhati joj obrok. Večere slijedi vino, a zatim neke intimne trenutke dijeli kasnije.
Možda ste uzeti vašeg partnera posjetiti Taj Mahal ili Eiffelovog tornja za proslavu godišnjice zajedno. Ili dar joj je djevojka najboljeg prijatelja, a dijamantni prsten. Jedan od krajnje velike geste ljubavi sigurno će biti slanje svoju ljubav ruža svakodnevnom, bez iznimke život. Možete uputiti članaka romantične ideje za nju i romantične ideje za njim i saznati više o tim Grand geste ljubavi.
Big Geste Ljubavi
Ja stvarno ne mogu pisati o tome velike geste ljubavi. Ove velike geste ljubavi se treba doživjeti pojedinačno. Ove velike geste može uključivati ​​sve, od podrške vašeg ljubavnika kad on / ona treba vam najviše ostavljajući vaše karijere, vaš život i dobro naseljen prebacuje na grad ili mjesto gdje se vaš partner živi. Velika gesta ljubavi također može uključivati ​​prevladavanje your ovisnosti kao što su pušenje, piće ili čak i droge, samo tako da vaš ljubavnik može biti sretan. Velika gesta ljubavi svibanj također uključuju neèemu što ne želite učiniti, samo zato što je važno za ljubavnika. To se može raditi kao ništa pod suncem, jer je to jedna osoba je još važno za vas nego čak i sebe. Velika gesta ljubavi također uključuju radi ništa i sve za osobu koju volite. Ti raditi teško, raditi dodatno vrijeme, samo tako da možete ispuniti želju da je jedan od vaših partnera. Možete čitati o romantičnom stvari koje treba učiniti za svoju djevojku i romantične stvari koje treba učiniti za svog dečka i naći neke ljubavi savjete.
Geste ljubavi kao možete vidjeti, dolazi iz srca. Oni su improvizacija nježan misli, koje čine jednu osjećaju posebno tijekom cijeloga dana. Geste ljubavi pomažu u održavanju romantike u vašem životu živ. Pisanje Valentinovo pjesmu za nekoga voliš ili pečenje njegov omiljeni kolačić, čak i ako ne možete kuhati su jednostavne geste ljubavi. Cuddling vaš ljubavnik je lijepo toplo vatru i slušajući pucketa od spaljivanja drveta bez rekavši ni jednu riječ je romantična gestu ljubavi. Ili možete kupiti prekrasan buket cvijeća i kucati na vratima. Kleče na koljeno i pitajte svog supruga za datum. Koja uistinu će biti jedan od velikog geste ljubavi. Dakle, konačno, geste ljubavi su one koje smatramo da će sigurno dobiti iskra u očima svojim ljubavnicama. Ja se nadam ovaj članak je inspirirao da isprobate svoj vlastiti jedinstveni i prekrasni geste ljubavi. I, usput, apsolutni gestu ljubavi za mene će biti starenja s čovjekom koji me njeguje i koga volim duboko.

No comments:

Post a Comment