Monday 3 October 2011

Potres Survival Kit

Potresi - pojam se može uzrokovati tresu. Prirodne katastrofe da ovisno o njezinoj veličini može uzrokovati oštećenja na mammoth sve što dolazi putu. Potres je u jednostavnim uvjetima pojave izazvane zbog posljedica seizmički valovi koje su uzrokovane oslobađanje energiju iz Zemljine kore ili geološkim procesima kao vulkanska aktivnost, klizišta ili više čovjek napravio uzroka kao minske eksplozije i nuklearne eksperimente. Dok Seizmolozi mogu probati i predvidjeti potres s metodama predviđanja potresa, to je teško to učiniti, kao što je slučaj s bilo prirodnih nesreća. Stoga je uvijek bolje biti barem donekle spremni na propast kao što je potres i priprema kit potres opstanak, ako ne i ublažila štete, barem minimizirati.
Ali zašto je to tako važno da kit preživljavanje potresa i znati o različitim stvarima staviti u kompletu potresu preživljavanja? Nakon katastrofe, ne postoji način znajući koliko dugo će potrajati za pomoć da dođe vaš način i napore za oporavak od katastrofe početi uzimati oblik. Moguće je da je čak i osnovnih životnih potrepština poput vode, struje i telefonske linije može se obustaviti. U takvoj situaciji, važnost osnovno potresa opstanka komplet postaje vrlo očit. Stoga, kako bi se spriječilo situaciju u kojoj svoju obitelj i ti si zaglavi bez pomagala za goli opstanak, to je dobra ideja da se kit potres opstanak spremni, pogotovo ako živite u regiji koja je kategorizirana kao potres skloni.
Da bi saznali što staviti u kit potres preživljavanje, možete imati koristi od koje se odnose na vodiča potres preživljavanja koji ne samo da će vas voditi o tome što bi trebao biti u kompletu potres preživljavanje, ali također će vam pomoći u učenju kako biste mogli držati sebe sigurno i zaštitili sebe kada potres you pogodaka. Saznajte više informacija o pripravnosti u hitnim slučajevima.
Potres Survival Kit Sadržaj
Nekoliko ljudi koji su pogođeni zadirkuju ili katastrofe poput potresa pate toliko zbog nedostatka spremnosti. U slučaju da ostanu u potresu sklon područje onda bi bilo dobro da se odnosi na popis potresa pomagala Survival Kit propisane američki Crveni križ, tako da znate kako to paket kit potres preživljavanje. S obzirom ispod je popis potres opstanak s opskrbljuju da američki Crveni križ smatra važnim. ; Važno je imati hrane stavke koje neće nestati i jednostavni su za pripremu. Držite dovoljno zalihe hrane za najmanje 3 dana u slučaju da je potrebno evakuirati i dva tjedna dostaviti, ako možete i dalje ostati kod kuće. , Koju će morati imati jednog galon opskrbu vodom po osobi za svaki dan da ste skladištenje. , Radio, Svjetiljka, baterije, Komplet prve pomoći sve potrebne lijekove, Swiss Army nož, toaletne potrepštine i predmete za osobnu higijenu, mobitel s punjača i dodatnu bateriju (ako je moguće); Kontakt informacije opasnosti kontakata; Novac; Kopije svih osobne dokumente od važnosti, poput medicinske informacije, dokaz o adresi, putovnica, dozvola, osiguranje radova, rodni listovi, djelo za kuću, itd.; Karte i upute za mjesta od važnosti, ako imate dijete s vama ili čak i kućnog ljubimca, onda ti bi trebao nositi pribor za njih posebno kao što su dječja hrana, pelene, itd. i za kućne ljubimce, svoj remen, hrana, id, itd., maski, ili N95 ili kirurški, kutije šibica, Kišni ogrtači, kišobrane, itd, Ručnici, odjeća; Škare, traka kanal, klamerica, iglu i konac, deke i vreća za spavanje, a kad znate kako napraviti potres kit opstanak i vi ste spremni za najgore, možete probati i napraviti više kompaktna verzija opstanak kit za vaš automobil i čak i za vašeg ureda. Nema načina znajući kada katastrofe mogu štrajkati i da je uvijek bolje biti spreman. Možete napraviti survival vrećice za svakog člana obitelji i poučiti djecu važnost svake stavke vrećicu i im pomoći naučiti neke tips earthquake sigurnost zaštititi tako situaciji. Iako ne postoji takva stvar kao što je potpuna priprema za katastrofe poput potresa, uvijek je bolje imati barem neku vrstu osiguranja u obliku potresa kit opstanak.

No comments:

Post a Comment