Sunday 16 October 2011

Purple Hair

Jeste li dosadno vaše prirodne boje kose? Ako nema grižnje savjesti oko isprobavanja ideje boju kose koje su nekonvencionalni, dodajući ljubičasta boja na svoju kosu sigurno će raditi za vas. Da, to će sigurno učiniti glave okrenuti. Donning ljubičasta kosa može dovesti do drastičnog promjenu u način na koji gledate. Možda ste vidjeli nekoliko umjetnika rock bend sportske funky ljubičasta frizure. Ljubičasta boja kose je radio za većinu od njih, a to bi moglo raditi čudesa za vas kao dobro, ali morate imati povjerenje da ga skinuti. Ljubičasta kosa je jako u modi ovih dana. To je hit s većinom mladih koji sport punk, indie, emo ili scenu frizura. Stoga, ako ste puni samopouzdanja i žele napraviti stil izjavu, vrijeme je da boje kosu u prekrasnoj ljubičastoj boji.
Ljubičasta boja kose
Purple frizure su sjajan način da sami privlačan izgled, već birate nijansu koji ne ide dobro s vaše kože ton će biti blunder. Ako je Vaš prirodna boja je smeđa ili crna, možete ići na dublje nijanse ljubičaste. To će sigurno dodati neke dimenzije i volumen na kosu. Ako imate plavu kosu, svjetliji lavande crte sigurno će raditi čudesa. To sve ovisi o izgled želite za sebe. Neke nijanse ljubičaste su suptilne od drugih, pa najprije morate donijeti odluku o željeni izgled za sebe. Te mogao eksperiment puno ako se ne previše ljut na ublažen izgled. Provjerite jeste li pokrenuti cjedilu test prije nanošenja boja kose. U slučaju, da nisu jako sigurni je li ljubičasta kosa će izgledati dobro na vas, možete koristiti privremenu boju kose.
Purple frizure
Purple hair ističe na crnom kosom je jedan trend that izgleda kao da se lov se brzo s većinom mladih. Purple hair boju crne kose zasigurno ima sposobnost da bi vam izgledati funky i sparan. Purple hair značajni jazz bilo koji frizuru. To će otkriti svoj funky strani. Činjenica da ste spremni da se vijoriti your purpurne kose na svijetu, otkriva vašu bold strani i otvorenost za eksperiment sa svim vrstama izgleda. To sigurno potrebno puno hrabrosti da obojati kosu ljubičasto, ali ako ste spremni, možete ići dalje i pokušati razinu funky punk frizura. Ako imate dugu tresses, možete obojati šiške i više slojeva u jarke ljubičasta. Deep Purple, tamnocrvena vina i Pimpin ljubičaste su nijanse koje izgledaju sjajno. Ako imaju dlaku ramena ispašu, mogli sport ljubičasto hair upravo u potiljak i vrat ispod strane vaše kose. Još jedan zanimljiv ljubičasto hair ideje boje bi biti da se različite boje ljubičaste hair ističe na vrhove kose.
Jedan od chic ljubičasta frizura ideja je kombinacija raznih tonova u jednoj frizuru. Mogli biste dobiti veliki frizuru Spajanjem upaljač tonova s ​​tamnijim. Samo budite sigurni da ćete naći pravo nijanse koje upotpunjuju vaše kože ton i ide dobro s vaše kose teksture. Oni koji su srednje dužine kose također može koristiti ljubičasta isječke ekstenzija kosa jazz svoj izgled. These sintetičke ekstenzije kosa može biti uvijen, ravnanje ili puhati suši i može biti ošišan na svoju kosu. Ako imate kratku kosu, mogli biste imati ljubičaste hair tijekom. Ljubičasta boja kose također će dobro izgledati na stilski Pixie frizura ili kratke bob frizure. Ljubičasta kosa može dodati život na bilo koji hairstyle. Također možete kombinirati s drugim ljubičasta boja kose da bismo personalizirali Vaše funky frizuru.
Nadam se da ste pronašli informacije o purpurne hair zanimljivo. Ukoliko planirate sportu funky frizuru, oblacenje ljubičasta hair sigurno će raditi. Ako ste više skloni punk scene ili frizura, a želite probati bold ljubičaste boje za kosu ideje, morate dobiti Internet ispunjavanja sa iskusnim frizer. Bilo hladu je podebljano, ili suptilan, ljubičaste hair će zasigurno čine glava okrenuti. Pa što čekate? Mahati your funky ljubičaste kose. Boravite u stilu!

No comments:

Post a Comment