Friday 14 October 2011

Freehand Nail Art dizajni

Nail art nije novi trend te je u modi za dugo vremena. Popularnost FreeHand nail art dizajna raste, budući da je vrijeme osnovni nail art ušla u svijet mode noktiju. Uz mnoge opredjeljuju za to, postoji veliki broj salona za nokte i lječilišta u gradu. Dok uzimajući da jazzy noktiju umjetnosti bio ograničen za posebne prilike, to je vrlo čest i danas je neizostavan dio svakodnevnog njegu za mnoge. Dakle, ako ste pronašli saloni usluge vrlo skupe ili želite probati rukom dizajna noktiju umjetnosti kod kuće, onda ste na pravom stranici. Sve što trebate učiniti je slijediti određenu proceduru i imati FreeHand desired nail art designs sami učinili. While nakon koraka po korak, FreeHand nail art dizajna postupak, od vas će znati osnove i onda možete eksperimentirati puno sa dizajn obrazaca. Evo kako.
Freehand Nail Art: Korak po korak postupku
Korak 1; Počnite s uklanjanjem starog laka za nokte. Pobrinite se da nema tragova laka za nokte lijevo, kako bi se dobili običan izgled. Možete izvesti cijeli postupak manikura obrezivanje, poliranje, uklanjanje zanoktica i oblikovanje noktiju, ako nisu u dobrom je stanju. Domaći manikura nije težak zadatak. Sada kada je vaše nokti su spremni, neka nastavi.
Korak 2; Počnite s nanošenjem temeljnog sloja na noktima. Pustiti da se osuši. Ovo će osigurati da FreeHand nail art traje duže na noktima. Baza je obično posebno formulirani za nokte u prozirnoj boji.
3. korak, sada odlučite boju trebate kao pozadina za rukom nail art. To može biti jednostavno bilo kakva od brojnih boja laka za nokte. Odabirom jednog kao osnova za dizajn noktiju je zadatak koji treba obaviti pažljivo.
Odlučite dizajn na prvom mjestu. Uglavnom, baza se može mraku svijetle boje i dizajn mora biti svjetlo za tamne boje dizajna. Ako ćete imati šarenom dizajnu, neutralni u boji staviti na bazu. Izbjegavajte vlasništvo svjetlucavim baza, jer će zasjeniti ručno oslikane nail art dizajna.
Korak 4; Sada se fino kist i boje noktiju boje. Započnite sa svojim ručno oslikane nail art dizajna. Radove na noktima, jedan po jedan. Nemojte žuriti. Raditi vrlo polako. Držite maknuti poljski noktiju stranu. Ponovite FreeHand nail art uzoraka na svaki nokat. Sada ih ostaviti za sušenje.
Korak 5; Nakon što su 'potpuno suho', morate dati završnu notu. Proceeding kada dizajnu noktiju poljski ukoliko su mokre može uništiti dizajn. Primjena vrh kaput polish na svim noktima. Ovo će osigurati da vaš nokat dizajn traje duže. Let's premjestiti na da biste dobili neki ideje za nail art dizajna.
Freehand Nail Art: Design Ideje
Možete početi s jednostavnim FreeHand nail art dizajna za početnike. These obično uključuju pruge i točkice. Možete imati jednu ili raznobojnim boji, velike ili male pruge i točkice. Zatim možete uzeti u obzir crtanje pojedinačnih cvjetova na nokat sa fino četkom. Vi ćete svakako će savladati vještine kao što radite na sve čavle. Također možete razmotriti dodavanje nekoliko slučajnih udaraca na slobodnom prostoru. Također možete dodati delikatna vinove loze na cvijeće ako imate duge nokte. Random potezima napraviti najbolji nokat dizajne za kratke nokte.
Nakon što majstor lako umjetnosti noktiju dizajna možete prijeći na više delikatna dizajne sa puno pojedinostima. Consider podudaranje dizajn sa svojim outfits za best izgled. Da, ne samo bojama, već možete imati cijeli dizajn podudaranje s Vašim odijelo za definiran izgled. Ako nosiš nešto s plaids, uzeti u obzir radi provjeru uzorak na noktima s istim bojama. Odabir istaknuti uzorak iz svog odjeća i sličnih komad oslikana na noktima je definitivno jedan od kreativnog dizajna noktiju. Pomaknite patterns napraviti neke amazing dizajna, tako da možete isprobati one.
Osim toga, možete dodati ukrasima na dizajn da bi ga više jazzy. Također možete dodati ili shimmer sjaj noktiju viks u crtanje dizajnira za funky izgled. Zapamtite, što više probati, što više savršeno ćete biti. Držite eksperimentiranja da se vijoriti noktima s jedinstvenim FreeHand nail art. Pa, ne zaboravite puno bitnih režim njege noktiju sa savršenim manikura.

No comments:

Post a Comment