Tuesday 11 October 2011

Jednostavno updos

Kao što je živa diže, to je vrlo neugodno imaju kosu pridržavaju vrata, tako da je najbolje ne nositi kosu dolje. Da se osjećaju svježe i da izgledaju šik, to je dobra ideja da ide za lako updos. These updos bi trebao biti jednostavan i trebali biste biti u mogućnosti da im stil u kratkom vremenu. Frizuru da je potrebno puno vremena i truda da stil nije ono što tražite kad morate žuriti na posao. Ovdje ćemo Vas uputiti kako da to jednostavno updos za kosu. Više o updo frizura.
Jednostavno updos Dugu kosu, prvo oprati kosu s volumizing šampon, a zatim koristite dobar regenerator. Neka vaša kosa prirodno osuši na zraku, a zatim natrag četka kosu s lopaticama četkom. Povucite kosu u dva nisko ponytails i sigurno ih s elastičnim trakama. Uzmi pola inča dio kose s konjskim repom, i rotor uz pomoć curling željeza. Pobrinite se da koristite uske cijevi privitak curling željeza kako bi dobili tight spirala kovrče. Ponavljajte taj postupak sve dok kosa u oba ponytails su potpuno uvijen. Sada neka kovrče se ohladi malo i uzeti svaki dio sklupčati u ruci i pin na podnožju konjski rep. Pin svaki pregib na takav način da se elastični pojas kika je potpuno skriven. Sada backcomb krunu području, tako da stvorite malo volumen na vrhu. Nanesite spritz kose sprej, tako da je frizura je skup. Pročitajte više o updos za dugu kosu.
Jednostavno updos za srednje dužine kose, dok govori o lako updos for ramena kosu, onaj koji najbolje dolazi na pamet je uviti. To ne uzeti više od 5 minuta u stilu, a najbolji dio je da se može pogledati oba casual, kao i formalne. Kao što je vaše je kosa upletena, a zatim održao zajedno s hvat ili Barrette, morate kose koja nije odmah oprati. To je zato što svjeze opranoj kosi tendira da se više nježan i stoga je teško stilu. Da biste napravili ovu jednostavnu updo, četkati kosu s velikim nazubljenim češlja, tako da ne postoje kinks i tangles. Četka natrag svoju kosu prema centru glave i okupiti da se formira rep. Sada sve uviti kosu ili na lijevoj ili desnoj strani i siguran kosu ili s hvat ili Bobby igle. Pobrinite se da su hvat ili redar igle osiguran na takav način da se skrivene od pogleda. Tuck bilo zalutala hair priljepljivanje iz twist, natrag u ovčinjaka, tako da imate njegovan i uredan izgled. Nanesite malo laka za kosu i vaše lako updo je spreman. Također bi željeli znati više o lako updos za kratku kosu.
Jednostavno updos for kovrčavu kosu, to je popularan mit da kovrčava kosa je teško stil. No, s pravom styling proizvoda i veliki frizuru, možete stvoriti jednostavan updo for kovrčavu kosu. Prvo, perite kosu sa šamponom rotor kontroliranje i pustiti da se osuši prirodnim putem. Koristite široko nazubljenim češlja ugladiti kosu i skupiti kosu u visoki konjski rep koji sjedi na vrhu svoju krunu. Sada preklopite nagore kika i čine malu petlju. Use Bobby igle na pin petlji na vrhu vaše glave, a zatim ga lagano poravnati s prstima. Nanijeti malo styling serumu držati frizuru na mjestu.
Pročitajte više na:; Easy updos Dugu kosu, updos for kovrčavu kosu, brzi updos, To je sve o lako za kosu updos koji možete isprobati kod kuće. Nakon nekog praksi možete stil kosu brzo, bez puno truda za svakom slučaju.

No comments:

Post a Comment