Sunday 23 October 2011

Broyhill Namještaj

Broyhill namještaja dobro je poznat po visokoj kvaliteti i obična razne dizajne koji su dostupni. These namještaja dobro su pogodna za Vaš dom ili stana i da ćete biti u mogućnosti pronaći bilo koji dio koji su vam potrebni, bilo da je starinski čip i Dale stolica ili moderna naslonjača. The Broyhill namještaja je započeo u 1926 by James Edgar Broyhill u Sjevernoj Karolini. Oni razonoditi za sve ukuse i možete pronaći namještaja za sve prostorije svog stana ovdje. Također možete pronaći kompletan koordinira seta namještaja za dnevni boravak, spavaću sobu ili gostinska soba s podudaranja pribor koji vam pomaže da dizajn vaše sobu onako kako vi želite. Također možete pronaći Broyhill dijelovi namještaja, ako ste obličje za zamjenu svog starog namještaja. Možete pronaći tradicionalne Victorian namještaj, kao i više moderne i suvremene namještaja na Broyhills.
Postoji mnogo različitih Broyhill namještaja zbirki koje možete odabrati koji će odgovarati Vašim dizajn senzibilitet. Neke od najpopularnijih zbirka namještaja su Artisan zbirka, Tavan heirlooms zbirka, Chateau Calais zbirka, Cross Creek zbirka, Hampton zbirka, Northern Light zbirka, ugodnoj Otok Prikupljanje i Summertime zbirke.
Broyhill Zbirka namještaja
The Broyhill namještaj recenzije za zbirke Artisan je jako dobar, a većina vlasnika kuće kao što je ovaj zbirka puno. To je elegantan, moderan namještaj pristupačne koje su funkcionalne komada da ima savršenu završnu obradu i umješnost. Izrađen je od hrastovog drveta uz izrazitu ruku gumiran okićen završiti i bakar hardver. Oni su dostupni u širokom rasponu od presvlake i ti dizajni su najprikladniji za velike spavaće sobe. Neki od najbrže prodaje i najpopularnijih spavaće sobe namještaj komada iz ove kolekcije su prsa Artisan ladicu i Artisan čvrstih hrastovih spavaće sobe namještaj krevet seta.
Ako razmišljate o obnovi vašoj spavaćoj sobi i želite nešto totalno romantično i sanjive, onda ne možete pogriješiti s Broyhill namještaja u Pleasant Otoka zbirke. To je jedan šarm starog svijeta s kapriciozan izgled koji vam donosi sjećanje na romantične plaže getaways. To je sve kolekcija drva namještaj koji je obojana u bijelo i ima različite teksture u cilju da joj svjež izgled. Ova zbirka nije samo svestrani ali je udoban i luksuzan. Najpopularniji Ugodan Isle zbirke komada su krevet Queen panel i krajolik ogledalo.
Vrlo popularan zbirka Broyhill namještaja je zbirka Chateau Calais which inspiriran je francuski namještaj. To je tamno drvo završiti s antiknim mjedenim ručice s jednostavnim i elegantnim linijama. Ova zbirka drva namještaj nije više od vrha i razmetljiv, ali je suptilniji žalbu čineći svaki komad istinski kolekcionar's predmet. To je jedan bezvremenski žalbu a dostupan je kao spavaća soba zbirke, kao i blagovaonom i dnevni boravak namještaj.
Hampton je zbirka namještaja country stilu raspon koji je topla, pozivajući i vrlo seljački. To je idealan izbor namještaja ugodan vikend i donosi berba šarm u vaš dom. To je minimum rezbarije i to dolazi s medom svijetlo smeđa završiti i wainscot panela.
Najnovija zbirka the Attic heirlooms by Broyhill namještaja. Ova zbirka značajke komada namještaja koje su šik i moderan i izgleda odlično u modernom stanu ili prigradski bungalov. Izgleda da je antiknim namještajem s mnogo detalja nevolji drvo i oni su dostupni u različitim završi kao prirodni hrast mrlja, starinski crno-bijele jajeta.
Eto, to je sve oko Broyhill namještaj i njihove popularne kolekcije. Diskontirani Broyhill namještaj ponekad su dostupne u svoje trgovine kada su težak da biste dobili osloboditi od prethodnih zaliha. Broyhill kvaliteti namještaja su najbolji i oni su pristupačne, kao i stilski. Vi ste sigurni da se naći komad namještaja koji je samo pravo za svoj dom.

No comments:

Post a Comment