Thursday 27 October 2011

Tvrdi problemi s vodom

Teško je vode ostavljajući mrlje na vašem posuđa? Da li su cjevovodi postaje začepljen zbog tvrde vode? Dobro, većina nas ima da se pozabave tih zajedničkih problema s tvrdom vodom na dnevnoj osnovi. Kada primijetite mrlje na svoje skupe jela, to ne dobiti na živce. Bez obzira koliko deterdžent koristite, ovi depoziti se ne čini da nestane. Bilo koji uređaj koja dolazi u dodir s tvrdom vodom je dužan da se utječe. Uređaji kao što bojleri, perilice posuđa, sudoperi, tuš glava, leda odluka i pranja opreme su pogođeni najviše.
Što je tvrde vode?
Kada je voda prolazi kroz tlo i stijene, minerale poput kalcija i magnezija dobiti otopljenih u njemu. To dovodi do formiranja tvrdom vodom. Iako ovo buildup minerala ne stvara ozbiljne zdravstvene rizike, ali kada kalcij, magnezij, krede, vapno i drugi takvi spojevi se otopljen u vodi, te može ometati uvelike čišćenje kućanstva vježbe. Pročitajte više na tvrdu vodu vs meka voda.
Tvrdi problemi s vodom
Hard mrlje; se suočavaju tvrdu vodu probleme s stroj za pranje posuđa? S tvrdim vodoopskrbe na svom području, mrlje na jela i posuđem je normalna pojava. Stroj za pranje posuđa unutrašnjosti također može dobiti pogođeni zbog tvrde vode. To je jedan od najčešćih problema tvrdom vodom. Kada koristite tvrdu vode za čišćenje posuđa, minerala se obično vidi nakon voda isparava od jela. Kada koristite perilicu za čišćenje posuđa, te minerala dobiti nakupila na površini perilice. Ponekad, ove nakupine minerala mogu akumulirati na stroj za pranje posuđa je motor pečat i oštetiti stroj za pranje posuđa. Pročitajte više o kako to maknuti tvrdu vodu mrlje.
Pranju novca, Tvrda voda problema nisu samo ograničene na jela i vaše perilice. Vaša odjeća može također dobiti oštećena ako ih oprati u tvrdoj vodi. Since tvrde vode lišće sapun skuta na tkaninama, vaš bijelu odjeću mogli početi u potrazi žuta. Kada se ležišta mineralnih sirovina i deterdžent kombiniraju u obliku jedne nerješiv skute, to postaje vrlo teško ukloniti mrlje. Boju tkanine također može nestati s vremenom. Tijekom vremena, novca u tvrdoj vodi može napraviti tkanina vlakna slabe i skratiti život tkanina.
Sapun Šljam, Baš kao što je sapun skuta može oštetiti odjeću, vaše kože i kose također može dobiti pogođeni tvrda voda. Možda ste vidjeli da soaps ne sapunica mnogo u tvrdoj vodi. Kupanje sapunom u tvrdoj vodi može uzrokovati probleme s kožom. Tvrda voda može začepiti pore na vašoj koži i minerala može uzrokovati oštećenja na svoju kosu. Kosu također može izgubiti svoj sjaj. Kamenca buildup na slavine, kade cijevi i također može biti razlog za zabrinutost. Možda ćete morati potrošiti puno novca, ako se cijevi začepljen zbog mineralnih naslaga od tvrdih voda.
Hard vode Problemi: rješenja
Pitate se kako to škripac tvrdom vodom problema? Što se tiče uzimajući osloboditi od mrlje tvrde vode tiče, koristi bijeli ocat će uvelike pomoći. Limunske kiseline, limunovog soka ili kiseline za čišćenje se mogu koristiti da biste dobili osloboditi od mrlje. Bilo bi poželjno kupiti perilicu s ugrađenim omekšavanje vode. If novca u tvrdoj vodi oštećuje svoju odjeću, koristite heavy duty tekući deterdžent. Hard vode problemi mogu se rješavati pomoću omekšavanje vode ionskom izmjenom. Takva omekšivači vode zamijeniti kalcij i magnezij s natrij. Since natrija mogu imati negativan utjecaj na onima koji pate od srčanih problema i hipertenzije, morate konzultirati liječnika prije instaliranja kao omekšivači vode. Također zapamtite da je to uvjetovano voda sadrži natrij, stoga, ne smije se koristiti za zalijevanje biljaka. Elektromagnetska omekšivači vode su također dostupna na tržištu. Ove vode omekšivači koriste magnetsko polje, kako bi se dobili osloboditi od mineralnih sirovina.
Pročitajte više na:; Najbolji Voda omekšivač sustavi, omekšavanje vode Održavanje, omekšivači vode - Kako oni rade, Nadamo se da ćete naći informacije o rješenjima problema s tvrdom vodom koristan. Sada možete popraviti tvrdu vodu problema pomoću ovih rješenja. Planirate li uložiti u sredstva za omekšavanje vode, pobrinite se da saznati sve o procesu.

No comments:

Post a Comment