Tuesday 18 October 2011

Prirodni Eye šminka Remover

Mnogo puta, kada nosite teške šminka za funkciju i onda kada ste kod kuće, možete pokušati ukloniti šminku s vodom. Kada opere lice s vodom, još uvijek postoje tragovi šminkanja i ne ide tako lako, osobito ako je vaša šminka je vodootporan. Šminke oko očiju je također jedan od njih, koja mora biti uklonjena da biste teže osobne higijene. Ako ne uklonite oka šminka ispravno i spavati s njim na, vi svibanj razviti infekcije očiju i ostale probleme oko. Ako ste navijač oka šminka i nikada napustiti kuću bez nosio vaše osnovnih oka šminka, trebali ste prirodni remover makeup oka. Ponekad, vaša šminka oči ne napusti odmah nakon pranja vaše lice i isperite oči. Tako, trebate poseban remover oka šminka samo za ovu svrhu. Pronađite više informacija o najbolje prirodne šminke oko očiju maknuti spominje u sljedećim paragrafima, pa pročitajte na!
Domaći Prirodni odstranjivač šminke oko očiju
Postoje mnoge prirodni proizvodi koje su izrađene organskih materijala i biljka temelji materijali koji služe kao oka šminka removers. Ovi proizvodi su korisne na mnogo načina, kao što su lakoća uklanjanja, higijene i trajati duže vremensko razdoblje. Najveći dio ovih prirodnih oka šminka za skidanje dostupna u tržištu su vrlo izdržljiva, jer imaju prirodne sastojke kao i njihovi dijelovi. Ovi sastojci pomažu u razaranju šminke oko očiju kada je maknuti se primjenjuje i očistite vaše oči bolji od vode. Ali ako imate osjetljivu kožu i ne može preuzeti rizik korištenja komercijalnih proizvoda, kao čišćenje, možete napraviti ove najbolje skidanje šminke kod kuće. Dakle, saznajte više o ovom prirodnom šminke oko očiju maknuti dano u nastavku.
Stvari Vi Trebate; Male zdjelu; 100 ml ricinusovo ulje; 200 ml slatko bademovo ulje; 200 ml različak vode; Boca pohraniti remover; Smjerovi; U zdjelu pomiješati slatko bademovo ulje i ricinusovo ulje zajedno prvi. Zatim dodajte vodu različak i miješati sve to zajedno i pohraniti ga u boci. Svake noći primjenjuju ovu maknuti i na oči kod komad pamuka i pažljivo uklonite sve šminke oko očiju.
Ovaj prirodni oka šminka odstranjivač je nježan, učinkovit i ima hidratantni učinak na kožu oko očiju jer je bademovo ulje. Su ulja rad bolje čišćenje od vode sredstva za čišćenje, uklanjanje svih tih šminka koja je prirodno su napravili, uvijek su postrojenja i organski ekstrakti u obliku ulja, kao svoj glavni sastojci. Neki od komercijalnih proizvoda koji koriste prirodne komponente u svojim odstranjivač šminke oko očiju također koristiti višnje pupoljak ekstrakti, minerala i flavonoida. Ove komponente pomažu u razaranju maskara, sjenilo i oči linijski brodovi, koji svibanj ili svibanj ne biti voda dokaz u prirodi.
Drugih prirodnih biljnih ekstrakata i ulja sjeme koristi za izradu skidanje šminke oko očiju može se, kamilica ulje i zelenog čaja stavi zajedno da bi jedan proizvod. Obje ove glavne sastojke vitaminom E i tako, maknuti pruža hidratantni učinak također. Također smanjuje pojavljivanje linija slobodnog i kada se primjenjuju ne daje masnu osjećaj. Grožđa-sjeme ulje je drugi ekstrakt koja je također koristi i pomaže u izradi ovaj prirodni oka šminka remover vrlo učinkovit. Olakšava umorne oči i daje efekt hlađenja nakon uklanjanja kozmetičkih svoje oči.
Dakle, s ovom informacijom o prirodnim remover oka šminka, siguran sam, morate imati dogovorili činjenicama korištenja jedan ulje od remover nego jednostavno cleanser. Ovi skidanje ne samo očistiti šminka očiju, ali i hrane kožu oko očiju tako, možete zadržati primjenom šminka onoliko puta koliko želite.

No comments:

Post a Comment