Monday 17 October 2011

Fade frizuru

Fade frizure prvi postao popularan među African American mladih u kasnom 20. stoljeća. Fade frizura je kratka agresivno na obje strane glave, ali sportski relativno duže kose na vrhu glave. Fade frizura naglaskom na postupno povećanje ili smanjenje duljine kose u bočno smjeru od krune. Zbog iznimno kratkom duljina kosa, to je popularan kao jedan od muške frizure. Žene također mogu dobiti gubiti kratke frizure slijedeći sličan šišanje tehnike i povećanje duljine kose. Budući da zahtijeva manje održavanje i daje zaista muški izgled, to je jedna od najpopularnijih frizura među ljudima danas. Više o šišanje stilova i ideja.
Kruzni Fade frizuru
Ovo je jedna od najatraktivnijih vrsta uvenuti frizura koja je pogodna za ljude svih starosnih dobi. Ova vrsta frizura je obavlja se uz pomoć električne šišanje. Osoba sportskim ovaj frizura će dobiti osnovne uvenuti gledati s duže kose na vrhu glave i postupno smanjenje duljine kose na stražnjem dijelu glave, u blizini dekoltea, kao i iznad i iza ušiju. Ovo je zaista kratko šišanje sa cunjastim linijama preko glave. Također možete pronaći nekoliko varijacija u konus uvenuti frizura, kao i asimetrične linije konus, duže kose na vrhu glave i bojanje kose obrazaca koji se primjenjuju na doista jedinstven način sa samo nekoliko redaka konus. Uvijek možete dobiti ovaj šišanje kod kuće, ali budući profesionalni će pružiti više raznolikosti, ja bih predlažemo da se to učinio profesionalni samo.
Niska Fade frizuru
Niska izblijedjeti frizure su najpopularniji izblijedjeti frizura među različitim fade frizura za muškarce, tek drugi na konus fade in popularnost. Nizak izblijediti frizura ističe na skalp dužine obrija kosu oko leđa i strane glave, koji se onda u kombinaciji s pomiješan blijede frizuru. Kada se radi ispravno, niska izblijedjeti frizuru ne pokazuju nikakve linije poput konusno izblijedjeti frizura. This frizura stvara iluziju gustom dlakom na vrhu glave. Ako imate ravna i valovita kosa, sigurno možete pokušati niske fade frizuru za sebe. Ako ste uzimajući šišanje obavlja stručno obrazovan, možete ga pitati napraviti nekoliko varijacija s izvornom kose. Možete pokušati ovalnog ili u obliku srca kose umjesto svog izvornog jedan, koji će vam dati potpuno drugačiji izgled.
Visoki Fade frizuru
Visoka fade frizure koje se također nazivaju hi-top blijedi su popularni od strane hip hoppers vrijeme zlatnog doba urbane suvremenu glazbu. These frizura izgledala nešto poput drevnog egipatskog headpieces kraljice! Međutim, ove frizure nedostajalo geometric preciznost i stoga, izblijedjele s vremenom. Ali danas, visok gubiti frizure su se vratile sa zanimljivom modifikacije. These frizure su pozvani visoke i uske ili zujanje cut, ukratko. These frizure su nosili Sjedinjene Države morski policajaca i američka vojska. Oni su zaista izgledaju voguish i izuzetno muški u isto vrijeme. Postoje dvije vrste visokog uvenuti, naime potkova stan vrhu i rekon izblijedjeti. Možete pokušati bilo tko od njih i vijoriti. Više o buzzed frizure za muškarce i žene.
Postoji puno varijacija koje možete isprobati s originalnim izblijedjeti frizura. Također možete kombinirati Cezar rezati, Ivy League rez, burr izrezati i srednja izblijedjeti izrezati s tipičnim izblijedjeti frizuru. Fade frizura može nazvati sofisticirani i modificirana verzija Mohawk frizura za muškarce. Fade frizura su jednostavni za izvesti na grube i izuzetno ravnu kosu. Osobe s kovrčava kosa također mogu odlučiti za fade frizura ako su udobne s istim. Osobe s fine i tanke kose nedostaje tekstura potencijal koji je potreban za blijede frizura. Fade frizure no ne zahtijevaju puno održavanja, osim ako ste ih boji. Možete jednostavno stil kose s malo pomada ili pjenu.
Budući da je, fade frizura ne treba puno održavanja su jednostavno brinuti i apsolutni užitak da se vijoriti. Siguran sam da se slažete!

No comments:

Post a Comment