Thursday 6 October 2011

Master cilindar popravak

Dok vozite vaš automobil, jeste li osjetio squishy mekom ili osjećaj dok pritišćete kočnice? Ako je odgovor pozitivan, to znači da trebate master cilindar popravak. Dok ste pritisnete papučicu kočnice, to bi potonuti i da će dotakne pod. Štoviše, tekućina za kočnice curi interno okviru master cilindar. Kad god takvo što događa morate pritisnuti papučicu kočnice iznova i iznova kako da zaustavi automobil. Obično, kada je master cilindar treba popravak, možete primijetiti brake fluid curi ni iz blizu kotačima ili od master cilindar sama. Dakle kad god primijetiti neke tekućine oozing van i istovremeno kočnice ne radi to dobro, pobrinite li provjeriti master cilindar. Ovdje ćemo vam dati neke savjete o popravak master cilindar. Više na auto kočnice probleme.
Kako to Utočište jedan cilindar majstor
Prvi korak popravka master cilindar je identificirati rezervoara i master cilindar. Trebate identificirati komponente master cilindar, senzori od kočnica razina tekućine i fluidne linije. Jednom ste ih identificirali, trebate ukloniti kapicu akumulacije kočionu tekućinu i uvesti brake fluid uklanjanje alat biste dobili osloboditi od kočnica tekućine. Nakon uklanjanja tekućine kočnica, punjenje cilindra i ponovno instalirajte kapu. Također je potrebno ukloniti električni vodovi koji povezuju s senzor razine tekućine. Obično su električni vodovi su s sigurnosti isječke i to mora biti izdana prije odspajanja. Pročitajte više o squeaking kočnice.
Nakon što ste slijedili ove korake, morate instalirati liniju iščašenje na prugama tekućina za kočnice. Crta iščašenje je posebna u smislu da se može držati pet bodova umjesto dva boda u normalnom iščašenje. Crta ključ daje više snage i istovremeno ne šteti elementi. Premještanje iščašenje u suprotnom smjeru kazaljke na satu kako bi popustiti elementi od master cilindar. Nakon što ste uklonili sve spojnice, trebate ukloniti pričvrsni vijci od master cilindar uz pomoć utični ključ. Nakon uklanjanja montiranje vijaka, uklonite master cilindar iz vozila. Vi svibanj želite saznati više o tome kako promijeniti kočione tekućine.
Nakon što ste uklonili sve nečistoće iz glavnog cilindra, možete ga ponovno instalirati, zategnite pričvrsni vijci, spojite fluidne linije i senzor. Master cilindar treba dopuniti s novim tekućine kočnica. Četiri vijka za otpuštanje tekućine kočnica na kotač ili cilindar kočnice šestar treba opustiti. Nakon svih tih koraka su učinili s, testirati papučice kočnice tako da ga pritiskom. Ovdje bi trebao pomoć od nekoga, kao osoba koja bi trebala zatvoriti četiri vijka od kočnica razdjelnik dok pritišćete papučicu kočnice. Polako neka pedala vratiti u normalu, jer bi to neka nova tekućine u cilindar. Više o automobilu problema.
Master cilindar troškovi popravka
Master cilindar popravak zahtijeva veliku pažnju i vrijeme, osim iskustva. Uklanjanje svaki dio zahtijeva niz specijaliziranih i skupih alata izradu popravak master cilindar kompleksna i skupa stvar. Ako dobijete to učinio na trgovcu, možete očekivati ​​da ljuska bilo gdje u rasponu od US $ 300 do 350. Međutim, to može ići veća i da ovisi o opsegu popraviti. Opet, ako imate zamijeniti pojedinačne master cilindara u svakom kotaču, cijena će rasti. S druge strane, ako možete to učiniti sami kod kuće, ne trebate platiti toliko. Vi samo morati platiti za kočionu tekućinu, osim instrumenata koji će vam trebati za popravak.
Pročitajte više na:; kočnice Caliper Popravak, Brake Rotori zamjenski trošak, Kada zamijeniti kočnice jastučići, Dakle, master cilindar popravak nije toliko tvrd kao mnogi će misliti. To je uvijek bolje pokušati i učiniti sami, ali ako ne možete, preuzmite ga učinio na znan mehaničar shop tako da ste sigurni u kvalitetnu uslugu.

No comments:

Post a Comment