Saturday 22 October 2011

Tattoo prikriti šminka

Tetoviranje je modni trend slijede ljudi i široko prihvaćena. Ali još uvijek ne može biti prigode kada morate ih pokriti. Ponekad ćete možda morati sakriti tetovaže na radnom mjestu zbog svoje tvrtke politike. Čak i poslovni sastanak ili sličnom događaju možda neće biti prikladno mjesto da pokaže isključeno da stilski tetovaža. Što onda učiniti, nositi odjeću koja će osigurati da pokrije tetovirane kože? Iako se možete odlučiti za tetoviranje prikriti ideja, što ako se tetovaža nalazi na istaknutom dijelu tijela koji se ne mogu pokriti pomoću odjeće? Pa, u tim slučajevima možete jednostavno uključiti u tetoviranje prikriti šminka i osigurati da se tinta se ne vidi. Tattoo prikrivati ​​šminka za vjenčanja je bitno da se sakriju one dizajne na ovaj dan i sjedne savršene plain kože. Dakle, što je tetovaža prikriti šminka, kako možete koristiti šminka pokriti tetovažu? Evo više o tome.
Što tetovaža je prikriti šminka?
Tattoo prikriti šminka, kao što ime sugerira je komplet šminke consisting kozmetičkih predmeta, koji vam pomaže da privremeno pokriti tetovažu natopljene na vašoj koži. Ovo je dobra alternativa uklanjanje tetovaža. Ti su dostupni u različitim markama i možete odabrati onaj prikladan za vaše potrebe. Različiti brandovi tržištu svojih tetovaža prikrije šminku s različitim USP kao vodonepropusne, broj tonova i sposobnosti pokrivaju najmračnije tetovaža, jednostavnost primjene, itd. Ovdje su detalji neke od njih.
Mogućnosti za tetoviranje prikriti šminka
Tattoo kit camo je jedna takva tetovaža prikriti šminka koja je poznato da se smudge-free. To je u osnovi sastoji od postavljanja prah, maskirne tijesto i maknuti tonik. Kamuflaža tijesto se primjenjuje za pokrivanje tinte, a zatim prah dusted preko njega. To će postaviti šminke i čine ga mazati-free. Ovo šminka je poznato da se vodootporna i traje dan. Pročitajte više o vodootporan jatak.
Još jedna tetovaža prikriti šminka je iz Ben Nye. Ben Nye je liniju concealers i prašci za pokrivanje tetovaže koji dolaze u velikom broju nijansi i bez mrlja. These popularno se koriste za pozornicu šminka zbog savršeno miješanje i prirodni izgled daju i osigurati potpunu pokrivenost najmračnije tetovaža.
Dermablend tetovaža prikrije šminka je još jedna mogućnost možete uzeti u obzir ako ste obličje za jednostavnu primjenu. Ovi dolaze u dvije varijante, svaki za male i velike prikriti i imaju jednostavnu primjenu postupka. Nakon što je šminka se primjenjuje, morate ga pustiti za sušenje za nekoliko minuta, a zatim možete prašina neki prah preko njega.
Ferbs Kozmetika tetovaža tajni je jedan tetovaža prikriti šminka koja je također popularan za jednostavnost primjene zbog svoje debljine prirode. To je dostupan u različitim nijansama od kojih možete odabrati jedan podudaranje vašu kožu ton. Znati više o uklanjanje tetovaža kod kuće.
ColorTration je još jedna marka koja možete se odlučiti za koje savršeno pokrivenost. To je tržište kao prvi tekući korektor šminka koja se lako camouflages tetovažu ili bilo stanje kože kao što su opekline, ožiljci ili posjekotine. This neprozirne tekućine dolazi u bočici i može se primijeniti s kamuflaža četkom. Ono što ga čini jedinstvenim je da se postavlja bez korištenja praha koja se preporučuje za tetoviranje prikriti postavljanje vrhnje šminka.
Dok vi pokušati pronaći najbolje tetovaža prikriti šminka među ovih, provjerite različite značajke svaki i ići jedan suiting Vašim potrebama. Vodootporna šminka prikriti tetovaža je nešto što većina brandova obećanja, ali stalnu znojenje može dovesti do kapanje šminke. Koristeći se samo da će vam pomoći da znate da li je najbolji. Sjećate li se najbolji brand može izgledati najgore zbog krivo izbor nijansi. So odabiru pravo hladu podudara s kože oko tetovaža je od najveće važnosti. Stoga je uvijek bolje imati suđenje, prije toga posebnu prigodu, kako bi se izbjegla zbunjenost i petljaju odjeću.

No comments:

Post a Comment