Monday 3 October 2011

LCD monitor za čišćenje

Kada ste dobili komad tehnologije kod kuće, vi ste više vjerojatno da će uživati ​​u njegovoj zabavi, bez brige o svojim čišćenje i održavanje. Bilo da je bilo zabavnih uređaja, ako se ne brine i čuva u ispravnom stanju, to će dati neki ili drugih problema s vremenom. A kako bi izbjegli takve probleme, najbolji korak koji možete poduzeti je da očistite ga povremeno. Before raspravlja o LCD monitor za čišćenje, neka nas prvi shvatiti neke opće činjenice LCD ekrana.
LCD monitori
Tekućim kristalima (LCD) je jedan od najnovije tehnologije koja se koriste u širokom rasponu od elektroničkih uređaja poput televizije, računalne monitore, prijenosno računalo ekranima, PDA, itd. Oni imaju mnoge prednosti u odnosu na tradicionalne CRT monitor. Prvo, njihov pogled je nježna na oči, koji se uglavnom isključuje mogućnost oka problema. Drugo, što im je potrebno vrlo manje energije, što pridonosi smanjen računi za struju i očuvanje energije.
Ovi napredni ekrani nemaju staklo kao da je u tradicionalni CRT monitora. Umjesto toga, oni imaju posebna vrsta zaštitnog filma, koji je razlog zašto vam je potrebno poduzeti dodatne njege u odnosu na CRT monitore. Redovito čišćenje LCD monitora će vam pomoći kako bi produžili vijek trajanja monitora i također doprinijeti boljem jasnoće.
LCD monitor Čišćenje Savjeti
Oni pitate o tome kako očistiti treba LCD monitor da shvatite da ne možete koristiti bilo koju vrstu kemijskog sredstva za čišćenje, za tu svrhu. Ako koristite bilo koju otopinu za čišćenje dostupna na tržištu, to je najvjerojatnije da će se zaslon će biti izložen na ogrebotine i oblačno zakrpe. Najbolji stavke koje se mogu koristiti za LCD monitor čišćenje destilirana voda i izopropil alkohol. Voda iz slavine ili bilo koje druge vode koja je mineralnih soli treba izbjegavati, jer mogu biti štetna za LCD.
Osim izopropilni alkohol, također imate mogućnost korištenja heksana ili nafta benzin. Staklo čišćenje koje se sastoje od amonijaka, acetona, etil kiselina etil alkohol, metil i benzena ne smije se koristiti za čišćenje LCD. Korištenje mekom i čistom pamučnom krpom, obrišite prašinu vidljiv s površine zaslona. Pobrinite se da ne koristite papirnatim ručnikom, jer ostaviti na cjedilu, učinit će vidljivim ogrebotinama.
Kako biste spriječili oštećenja, ne primjenjuju se nepotrebno pritisak na ekranu dok čišćenje. Umjesto jednostavnog pamučnom krpom, možete koristiti je upaljen snifer krpom. Bolje je isključiti monitora kad čistite, kako bi se omogućilo vidljivost prašine i otisaka. Sljedeći korak je da koristite pamučni obrisak umočen u alkohol-voda rješenje za čišćenje kraja ekrana, gdje se nalazi velika količina prašinu koja se nakupila. Nakon toga je učinio, koristiti neki drugi pamuk tkanina za poliranje ekrana kako bi dobili čistu LCD monitor računala.
Pročitajte više na:; Kako očistiti TV LCD; Kako očistiti laptop zaslon; Kako očistiti računalni ekran; Ovo je jednostavan postupak čišćenja LCD monitora. You čak možete uzeti u obzir čišćenje proizvode koji su posebno značilo da će se koristiti na LCD monitorima. Uz LCD monitor čišćenje, trebali bi bili sigurni da se monitor ne koristi se u ekstremnim temperaturama za bolje performanse i trajnost.

No comments:

Post a Comment