Sunday 2 October 2011

Potkrovlje Ventilacija Zahtjevi

Većina ljudi jedva gnjaviti o izolacije ili ventilaciju tavanskim. U stvari, jedino vrijeme oni korak u potkrovlju je, kada je nenajavljeni posjet od uljeza kao što je bat ili vjeverica ili provjeriti ako postoje bilo kakve propuštanja u krovu. Ali jeste li znali da je slaba ventilacija može vas natjerati da platiti stotine dolara u viškom, prema komunalnih računa? Postoje jednostavni načini smanjivanja o elektriănoj i drugih komunalnih računa. Od tih, attic ventilaciju i potkrovlje izolacijom najjednostavnijih načina Skraćivanje struju. Pustiti nas znati nekoliko potkrovlja ventiliranje uvjete koji će vam omogućiti učinkovito smanjiti potrošnju energije. Više o potkrovlju izolacije troškova.
Potkrovlje Ventilacija Zahtjevi i pogodnosti
Uočeno je da manje od 10% domova slijediti norme odgovarajuće ventilacije potkrovlje. The preostale domove nema potkrovlja izolacija ili imaju lošu izolaciju potkrovlja. S obzirom na nastavku je popis potkrovlje ventilacije kako bi se osiguralo pravilno provjetravanje tavana od raznih ekoloških parametara.
Toplina, Vrući zrak je manje gušća, a time i ima tendenciju kretati se prema višim. Zbog nedostatka potkrovlje izolacije, klima dobiva zarobljeni u potkrovlju. Ovaj vrući zrak a zatim se seli u vaš životni prostor i zagrijava cijeli dom. Tijekom ljeta, temperatura potkrovlju je oko 155 do 160 stupnjeva, dok je vanjska temperatura samo 105 stupnjeva. Sustav klima radi prema razlika u unutarnje i vanjske temperature. Dakle, razlika od oko 50 stupnjeva, stavlja značajan opterećenje na klima uređaj. Kao posljedica toga, ona privlači više snage da nastavite raditi i održavati optimalnu temperaturu u kući. Dakle, to je potrebno da se otvori nalaze kao visok kao moguće u potkrovlju, tako da je razmjena zraka odvija i potkrovlje ne bi razbuktala.
Vlaga, vlaga Zarobljena može igrati pustoš sa svojim izolaciju i krov. Tijekom zime, u zraku kondenzira i vlage dobiva zarobljeni unutar potkrovlju, u nedostatku odgovarajuće ventilacije. Ova vlaga može puzanja u svoje potkrovlje izolaciju i potopiti. Mokro, natopljene izolacija je posljednja stvar koju želite u svom potkrovlju. Mokri izolacija je potpuno beskorisna i ne služi nikakvoj svrhu izolacije. Zarobljeni vlage također pronalazi svoj put unutar zida i uzrokuje boju na mjehur, guliti i ispucati. Vlaga uzrokuje ogromnu štetu na krovu i smanjuje njegov život nekoliko godina. Slično tome, vlaga također promiče kalup i plijesni rast i može nanijeti trajnu štete po cijelu svoju strukturu.
Kiša i snijeg, ako imate nepravilne otvore u vašem potkrovlju, te će biti pozivaju kiše i snijega pravo unutar vašeg doma. Nepropisno dizajniran otvore ne povući u dovoljne količine zraka, kao rezultat obrnuti učinak pokazuje i povlačenjem u kišu i snijeg za vrijeme oluje. Pravilno ventiliranim potkrovlju gura van kišu i snijeg i štiti svoj dom.
Nepropisno ventilirani potkrovlje pogoršava pogoršanja krovnih šindri i prisiljava ih da se istrošiti u mnogo brže stope. Ako imate slabo ventilirana kuće, proizvođač šindra može poništiti svoje jamstvo.
Bez obzira na vrstu ventilacije koju koristite za dom, to je imperativ da imate jedan četvornih metara ventilacije po 300 metara prostora. Od tog jednog četvornih stopa ventilacija, pola trebao biti rezerviran za usis zraka, dok je ostatak trebao biti za ispušne svrhu.
Stoga, ako se pridržavaju pravila i potkrovlje ventilacije slijediti zahtjeve potkrovlju ventilacije jednostavno možete smanjiti račune za struju i produljiti vijek trajanja Vašeg krova i drugih struktura.

No comments:

Post a Comment