Friday 14 October 2011

Popravak Carpet

Tepih je jedan od costliest komada namještaj u većini domova. Vi potrošiti puno novaca na dobivanje kvalitetnih tepiha za vaš dom očekujući da će to trajati dugo. Iako vaš tepih obično traje dugi, ali to ne ostane izgleda kao novo. Ona dobiva bojen uz kavu, čaj, umak, dobiva žrtvu, razvija rupe, itd., s vremenom.
Ovisno o težini datog štete, oni mogu biti kategorizirani kao manje i većih. Manje štete koje obično pokrivaju malom području tepih može popraviti kod kuće uz pomoć neke jednostavne tehnike i nekoliko alate. Glavni oštećenja tepih treba popraviti strane stručne osobe. U ovom članku govori vam kako popraviti tepih u udobnosti svog doma. Nastavite čitati kako bi saznali o domu tepih popravak.
Carpet mrlje i opekotine Popravak, a manje štete na tepih može biti mala mrlje i opekotine. Možete popravak takve štete jednostavno obrezivanje krajeva obojenog ili spalio tepih vlakana. Uzmi oštar par škare i pažljivo trim oštećena vlakna završava. Pobrinite se da ih ne rezati previše duboko ili previše. Vi svibanj koristiti par manikir škarama ili grickalica za nokte u susret danu svrhu. U slučaju bojenja materijala dosegao dublje slojeve tepih vlakana, možda ćete morati kupiti neki tepih vlakna slična današnjoj tepih. Izrežite oštećene vlakna tepiha uz pomoć škare. Izvadite neke nove vlaknima tepih. Stavite kap jasno vodootporne ljepilo na bazi svake zamjene vlakana. Sada stavite vlakna tepih podloga. Ovaj proces treba biti učinjeno s pažnjom i pažnju. To je prilično vremena, kao dobro. Vi ne bi trebali staviti ljepilo na bilo koji drugi vlakana. Ako to ne učinite, vi svibanj kraj gore sa grumen lijepljenjem vlakana na tepihu. Navedeni tepih tehnika popravak će doći na Vašu pomoć u tepih sredstvom za uklanjanje mrlja i spali popravak vrlo često.
Tepih Bore Popravak, tepisi dobiva naborana ili slomiti zbog teške težine namještaja držati na to. Bore su manje štete od tepiha kojih možete popraviti vrijeme i opet. Posipati nekim vode na području slomiti tako da navlažite površinu. Puhati suho da dio tepih sa sušilom za kosu. Dok ste puhati suho, držati trljanje prstima preko zgužvanog vlakna. Vi svibanj čak četka zgnječen vlakna tepih. Stalno trljanje uz sušenja će ukloniti bore sa tepiha. Ako je moguće, držati podno namještaja na neki drugi području tepih za narednih nekoliko tjedana. To će pomoći fluffing se od zgužvanog dijelu tepiha. Ovaj korak završava tepih popravak bore. Redovno čišćenje tepih može pomoći smanjiti mogućnost boranja tepih na pritisnut dijelova.
Tepih Rupa Popravak, Uzmi oštrim nož i izrezati okolici rupu iz tepiha. Izrežite iz samo jedne strane, a ne tijekom tepih jastučić. Rez se komad pomoći će vam smanjiti novi komad u obrascu koji se točno podudaraju dio ukloniti iz tepih. Možda uzeti jastučić tepih zamjenu od svoj dio pokriva namještaja. Klađenje na smjeru gomile, dok rezanje krpa. Širenje tepih ljepilo na izloženi dio tepiha kao i na stražnjoj krpa. Također, staviti neke ljepilo pod rubovi tepiha koji okružuje rupa. Stavite flaster u rupu. Grubo Pile s prstima. Ostavite ljepilo za postavljanje i suha za oko 10 sati.
Nakon što prolazi kroz savjete tepih popravak, morate biti sigurni osjećaj o brigu o manjim oštećenjima koja čuva se javljaju na vaš tepih. S obzirom savjete, vi svibanj čak i povećati život obiju jeftine, kao i skupi tepisi najmanje po dva do triju godina. Na kraju, obavljajući takve poslove kod kuće na vlastite, možete uštedjeti troškove tepih koji inače ti bi trebala dati profesionalcima popravak.

No comments:

Post a Comment