Sunday 30 October 2011

Pendulum Satovi: Kako oni rade

Pendulum satovi rad na principima fizike i zaposliti oscilatorno gibanje i potencijalne energije koje se prenose na kinetičke energije, u redovitim razmacima. Odgovor na upit "Kako raditi pendulum satom ', nije točno kompleks ili težak. Njegova princip rada je jednostavan, ljuljačka njihala with jednakim energije u svakom zamahu, koji se mogu koristiti kako bi učinkovito i ravnomjerno premjestiti sat ruke.
Ako imate pogled na povijest pendulum satom, shvatit ćete da su mnogi ljudi pokušali razviti i izmisliti njega. Galileo Galilei došao gore sa pendulum je mehanički proces i uspješno dokazao da se može postati učinkovit uređaj za točno vrijeme držanje. Njegov izum je nažalost nikada nije dovršen. Pravovremeno vremena, nekoliko osnovnih modeli razvijeni no nitko nije mogao savršen mehanizam. Moderna pendulum satom uspješno je uveo Christiaan Huygens 1656. Više na vrijeme satova.
Kako Pendulum Satovi Work?
Sljedeće je kratko objašnjenje cijelog procesa koji se odvija unutar sat. Za vašu udobnost, postupak je podijeljen u korake.
Pendulum Satovi: Kako oni rade # 1, najvažniji aspekt pendulum satom je njihanje klatna od. Klatno je vezana dolje po komad string fiksne točke. Težina njihala i učinak gravitacije omogućuje da zamah u luku. Vremensko razdoblje unutar jedne natrag i naprijed gibanje je poznat kao jedan oscilacija. Svaki oscilacija utječe na kretanje rukama sat.
Pendulum Satovi: Kako oni rade # 2, Drugi korak je prilično jednostavan, ali vrlo važno. Postoje dvije varijante klatna satova, a to je težina odvezao sebe i proljeće one pogon. Njemački kukati satovi su obično težina pogon. U težini driven kukati satova, solidnu težine je suspendiran od strane lancem koji ide oko bubnja kada je sat rana gore. Bubanj je povezan skup zupčanika (također poznat kao vlakovi) da bi se ruke sata potez. Zupčanici su dizajnirani na takav način da oni održavati brzinu ruke sat. Minute ruka pomiče sa većom brzinom od sat ruke. Proljeće pogon satovi također imaju isti mehanizam, jedina je razlika u tome da ih je vozio rana proljeća.
Pendulum Satovi: Kako oni rade # 3, posljednji dio koji dolazi u sliku je veza između jednog sustava i njihalo. Težina pretvara zupčanika koji su priključeni na bubanj. To okretanje bi bio potpuno nekontrolirano u odsutnosti njihalo. Fiksnu točku njihalo ide u dva zubima zupčanika poznat kao bijeg. Ove dvije zubima zupčanika spojen u konačni zupčanik koji se okreće rukama sat. Swinging of njihala aktivira bijeg, koja kontrolira kretanje zupčanika konačnog. Konvencionalna "tik-taka" zvuk donosi bijeg klize u zube konačnog prijenosnika.
Da biste znati više o njihalo satovi, pročitajte na:; Kako to Utočište djed Sat, sat sa kukavicom popravak, a to je sve o njihalo satovi, kako oni rade. Najraniji drveni satovi kao što je njemačka kukati satova i djed satovi su najteže za proizvodnju jer su izrađene od drveta, a veliki broj suđenja bili su dužni da ih savršeno. Kasnije satovi su malo jednostavniji za proizvodnju s obzirom na uvođenje boljih legura za mjenjače i formule za postavljanje dimenzije zupčanika. Napredno metalik njihala i težine su uvedeni. Najbolji aspekt o klatno sata je njihov nostalgični stil i prastarih učinkovitosti.

No comments:

Post a Comment