Saturday 1 October 2011

Voditelj Pimples

Pimples pojavljuju u različitim područjima u tijelu, kao što je lice, leđa, vrat, ramena i vlasišta, kada se pore na koži dobiti blokiran, uzrokujući upale folikula dlake i žlijezde lojnice. Pimples, oblik akni, sebe predstaviti na tijelu zbog više razloga kao što su manjkav dijeta, loša higijena, neki nasljedni faktori, stres i anksioznost, hormonska neravnoteža, previše kofeina u prehrani, jesti jako začinjenu hranu, jako vruće vremenski uvjeti, izloženost sunčevoj svjetlosti i promjena u vremenskim uvjetima. Pročitajte više o uzrocima acne.
Voditelj pimples, također se spominju kao acne vlasište, za razliku od pimples na drugim dijelovima tijela, mnogo je teže liječiti, jer je kosa na glavi. Međutim, za razliku od acne na drugim dijelovima tijela, to nije vidljivo i na taj način nije mnogo neugodnosti za osobu ga doživljava. Ako glava prištići pojavljuju se povremeno i ne smetaju osobi puno, najbolje liječenje će biti da ih ostaviti na miru i dajte im vremena da ozdravi. Obično će otići na svoje vlastite u tjedan dana. Međutim, ako je cijela glava je prekrivena pimples i čireve također su razvili, tada osoba treba poduzeti niz preventivnih mjera, uz tretmane da biste dobili osloboditi od pimples glave.
Voditelj Pimples Liječenje
Čistoća, vrlo je važno za održavanje higijene po održavanju kožu čistom, pogotovo ako je dlaka vrlo masnu. Za izrazito masnu kosu i kožu, koja je sklona prištićima, pranja kose sa svakodnevnim blagim šamponom ili s šamponom ulje kontrolu održavati čistoću, vrlo je važno.
Benzoyl peroksid rješenje; Za liječenje glave pimples, vlasište i kosa bi trebala biti oprana s benzoyl peroksid rješenje. Benzoyl peroksid rješenje je osobito koristan za liječenje pimples bijela glava, tj. prištiće s gnojem i unutar koje se pojavljuju bijele na površini zbog njega. Takav pimples na glavu, treba ostaviti netaknutom, a samo je benzoyl peroksid rješenje treba primijeniti na njih srušiti oteklina što ih pucanja može dovesti do zaraze. Međutim, treba biti oprezan o iznosu rješenje, jer ako se koristi u višak, može promijeniti boju kose i čine ga svjetlo.
Salicilne kiseline, baš kao što su akne na licu, glavi pimples može biti tretirana s primjenu salicilne kiseline. Jednostavno uzeti pamuk loptu, umočiti u salicilna kiselina i primijeniti na na izvještačen područje. Slijedite ovaj tretman za mjesec dana ili do acne čisti off potpunosti.
Anti-perut šampon, kao perut može pogoršati akne, tako da se to izbjegne, kosa bi trebala biti oprano učinkovit protiv prhuti šampon da biste dobili osloboditi od pimples na kožu. Većina protiv peruti šamponi sadrže cink koji pomaže u liječenju akni.
Lijekovi, ako se skalp acne postaje teže, zatim za glave pimples lijek, liječnik bi trebao biti konzultirani. Liječnici obično propisati oralne antibiotike, tematska antibiotici, anti-svrbež lijekove i određene usmene tematska antibiotici za uklanjanje glave pimples simptoma. Osoba koja pate od tjemena folikulitis, stanje koje je uzrokovano zbog bakterija i kvasac infekcije, što rezultira pimples duž kose je propisani antibiotici, antihistaminici, i anti-gljivične lijekovi za liječenje pimples glavu.
Cimet, med, kurkuma i Mint, jedan od najdjelotvornijih prirodnih acne lijekove je primijeniti smjesu od meda u prahu i cimetom po glavi pimples svake noći, ostavite ga na i to oprati mlakom vodom u jutarnjim satima. Još jedna od acne home lijekovi je primijeniti odlicno sok na njima koje trunkom kurkuma prah je dodana. Ostavite ga na za dvadesetak minuta i zatim isprati s toplom vodom.
Pročitajte više na:, Kako da biste dobili osloboditi od Pimples Brzi, Reduce Oticanje bubuljica, postoji nekoliko stvari koje osoba može učiniti kako bi se spriječilo pimples glavu iz pojavio. Osoba skloni dobivanje skalp acne trebali izbjegavati korištenje kozmetike koji sadrže ulja, kao što su za styling kose proizvode. Pojedini uređaji mogu sadržavati humectants, tako izbjegavajući uređajima za neko vrijeme preporuča se previše. Na kraju, održavanje higijene jednako je važna kako bi se spriječilo širenje infekcije, tako lječilišta, hot kace, dijeljenje kupaonske kao što su ručnici, češljeve, itd. treba izbjegavati.

No comments:

Post a Comment