Monday 10 October 2011

Brtva glave Zamjena

Head brtva je vitalni dio motora montaže i jedanput puše out, nemate mogućnost nego ići za zamjenu. U ovom članku, naći ćete generičke glave upute zamjena brtva.
Što je brtva glave za?; Glava brtva pečata glave cilindra i je smješten između blok motora i izgaranja cilindar. Voditelj brtvenih osigurava da motornog ulja i rashladne tekućine ne miješaju međusobno. Trebate watch out za puhano simptome brtva glave i dobiti zamijenio ga odmah, jer ozbiljno može oštetiti motor montaže i kompromis njegovu učinkovitost. Pročitajte više na puhano brtva glave.
Brtva glave Zamjena Uputstvo; Nakon toga kratak pregled brtva glave funkcije u automobilu engine's skupštine, pustiti mene doći do točke i prezentirati glave upute brtva zamjenu. To su generički upute u smislu da oni ne poduzimati određene modelu automobila u obzir. Ako želite detaljne upute specifične za Vašu automobil model, zatim kupiti Hayne priručnik odgovarajuće za vaš automobil.
Ovo je posao automobil popravak koji zahtijeva dosta tehničke vještine i osim ste radili na automobile prije, se ne preporuča da idete nakon na vlastite. Ipak, ja predstaviti smjernice o tome kako zamijeniti brtva glave u bilo kojem automobilu.
Počnimo s alatima morat ćete dobiti posao ispunjavanja. Prije svega, da ćete morati kupiti nove brtva glave, koji je kompatibilan s vašim model automobila. Osim toga, ovdje su stvari koje ćete trebati:; utičnica s štandovi, brtva glave utični ključ, žičanom četkom, moment ključem, RTV Silicon cijevi, odvijač, dijelovi kočnica za čistiju, također ćete trebati vaš auto za upotrebu s vama za referencu uz puno strpljenja! Vi ste o tome da otkrijete da se bavi brtva glave problema nije jednostavan posao.
Započnite tek nakon što ste osigurali da se motor ohladi dovoljno off. Započnite odspajanja negativan terminal akumulatora. Podignite svoj automobil na jack i podršku Jack stoji. Vaš glavni cilj je pristup brtva glave i nadomjestiti ga. Dovoljno je da se pristup na njega, morat ćete ukloniti mnoge druge auto dijelove koji ometaju pristup do njega. Ovdje je popis dijelova koji ćete morati ukloniti prije nego možete pristupiti brtva glave, koja je u sendviču između blok motora i izgaranja cilindara:; ispušnih cijevi; Zračni čistač Skupština usisivač zraka cijevi; Gornja radijator crijeva; Termostat Stanovanje Coil i rezno ulje senzor; svjećica žice, Distributer vode štit; Rotor kapa Skupštine; Alternator, Timing Belt Cover & Temperature Sensing Unit, Vakuum Kabeli, Throttle Skupštine; leptira Kabelska & razvodnog, goriva Lines, EGR ventil, Senzor pozicije leptira ; baterije uzemljenja Wire Vijci, usisni sustav Ground remen, Vacuum crijeva & Grijač crijeva, Pulley, motor glavu Vijci, Korištenje zip veže i bungee kabel, osigurati sve labave dijelove te ih gurnuti zabit. Deprimirati Schraeder ventila i podesiti motor cilindra za TDC (top mrtvih centra) poziciju. Nakon što uklonite vijke motor, možete podignite blok motora i držati ga na stranu. Izvadite staru brtvu glave početak čišćenja motora glave koristeći žičanu četku. Zatim ga zamijenite s novim brtva glave. Stavite blok motora i opet popraviti pomoću vijaka moment ključem. Preporučuje se da očistite ventil pokriva i popraviti ih natrag na mjesto pomoću RTV silikon. Nakon što ste učinili s tim, morate se vratiti unatrag i staviti sve što ste uklonili natrag na mjesto! Pročitajte više o cvijetu popravak brtva glave.
Nadam se da ovaj kratki pregled glave postupak zamjene brtve bio koristan. Osim ako ste stručni u rukovanju vaš automobil problema, ja ne preporučujem da idete o tome poslu na svoje, iako će uštedjeti puno na zamjeni brtva glave trošak. To je posao najbolji prepustiti profesionalcima zbog složenosti posla i rizik zabrljati gore motora skupštine.

No comments:

Post a Comment