Thursday 6 October 2011

Nevidljivi pletenice

Pletenice koje su toliko tanki da se pojavljuju kao vlasi kose kada se gleda iz daljine zovu nevidljiva pletenice. Oni su također nazvao kao mikro pletenice. Nevidljivi pletenica frizura dobro rade i sa kratkom i dugom kosom. Možda, to je razlog da je toliko popularna među mladima ovih dana. Ako ste previše želite naučiti kako to učiniti nevidljivim pletenice, i želite učiniti s ekspertizom, držati čitanje. Evo više o načinima na oblagati kosu.
Kako napraviti nevidljivi pletenice?
1.korak: Prvi korak napraviti nevidljiv pletenice je pripremiti kosu zbog toga. Operite kosu s prikladni još blage šampone. Primjena regenerator za kosu. Koristite duboko uređaj ako vam je kosa suha, gruba i neposlušnu. Ručnik suhu kosu. Vi svibanj koristiti detangling kosu ili ostavi-in regenerator češalj za kosu kad suha.
Korak 2: Trebate češlja kosu tako da olakšava zadatak nevidljive pletenice kose. Češalj kosu leđa i daleko od vaše lice. Uzmi dio vaše kose na čelu. To će djelovati kao polazna pintu vaš zadatak radi nevidljive pletenice na svoju kosu.
Korak 3: Kovrčava kosa je puno lakše pletenicu. Ako imate kovrčavu ili valovitu kosu možete obaviti zadatak prilično udobno. No, ako imate ravne i glatke kose, vi svibanj naći neke poteškoće pletenice kose. Vi svibanj pokušati koristiti neki proizvodi za styling kose kao što su miš, postavljanje losion ili gel na kosu. To će poboljšati teksturu te dodati "držanje" na svoju kosu. Pročitajte više o šišanje stilova i ideja.
Korak 4: U koraku 2, možete je uzeti mali dio na čelo. ga podijelite na tri dijela, desno, srednji i lijevi. Držite sve s tri područja s jednim od ruku, odvojeni prsti ruku da ih drži. Započnite pletenice, prelazeći lijevom dijelu preko srednjem dijelu. Sada, na sredini nit je postala dio lijevo i lijevo postala srednjem dijelu. Cross desnom dijelu preko srednjeg dijela kose.
Slično kao prethodni korak, srednji dio je postao pravo cjedilu dok je desna postao sredini. Time se završava jedna pletenica. Ponovite dva koraka, opisano u ovom stavku, da pletenica cijelu svoju kosu. Kada dođete do kraja kose odjeljku, to vezati s tankom gumenom trakom.To će zadržati pletenica široka i spriječiti ga od labavljenju.
Korak 5: Uzmite drugom dijelu dlaka iz ili desno ili lijevo od prvog dijela. Izvedite korak 4 na ovoj dionici kose. Uzimati nove dionice, te ih pletenice dok ne dođete do potiljak glave. Pletenica sve svoje kose uzimanje male dijelove. Kosa pletenice napravio na ovaj način su vrlo tanke, te su gotovo nevidljivi Ukoliko vidi pobačaj iz neke udaljenosti. Dakle, vi ste učinili sa vlasništvo nevidljiv gajtanima na grivu.
Pročitajte više na:, riblji rep pletenica Uputstva, Francuski pletenica frizura, Francuski pletenica pigtails, možete ukrasiti pletenice s isječcima, lukove, trake, cvijeće, itd. Vi svibanj ukrasiti svoj nevidljivo pletenice kose u bilo koji način i uz sve što želite. Nevidljiva pletenica stilova daju vašoj kosi glatka i uredan izgled. On drži hair dobro, i stoga je izvrstan način za trošenje obje srednje i duge kose. To je najbolji način za kosu kad morate se baviti svim vrstama sportskih događanja kao što su trčanje, plivanje i nogomet, tenis, itd. To možete učiniti čak i kada morate učiniti mnogo kućanske poslove. To ne to znači da trebate imati razlog za napraviti nevidljiv pletenice. Možete to učiniti samo da bi vaša kosa stil na poseban način.

No comments:

Post a Comment