Tuesday 4 October 2011

Stvarno teško Zagonetke

Nezavisno od li oni vas osmijeh ili mrštenje, ne možete zanijekati činjenicu da rješavanje tvrd zagonetku može vas rasprsnuti s nepoznatim vrstom radosti. There postoje neki stvarno teško zagonetki kojima ćete znoj, i možda je to razlog što su poznati kao mozgalice. These zagonetke nisu za one koji ne vole da se izazove, no za one koji ne smeta da im se glava-na!
Hard zagonetke i misaone zagonetke, nema puno razlike između stvarno teško zagonetke za decu i teško zagonetke odraslima, i bez obzira na mala razlika da je tamo, ovisi o način na koji vi mislite. Na vrijeme, odrasla osoba može propustiti na jednostavan mozgalica, a dijete može ispucati stvarno tvrd jedan. S obzirom na nastavku je kompilacija nekih stvarno teško zagonetke i mozgalice.
1) Postoje tri peći. Čaša štednjak, štednjak opeke i drva štednjak. Vi samo imati 1 utakmicu. Koji vam svjetlo gore prvi?
, 2) Ako izlemati ladici ima šest crnih čarapama, 4 smeđi čarapama, 8 bijele čarape, i 2 tan čarapama, koliko čarapama će morate izvući u mraku biti sigurni ste imali odgovarajući par?
; 3) Imate jug mlijeka, a vi trebate mjeriti se samo jednu šalicu. Kako ćete učiniti ako imate samo jedan kontejner tri šalice mjerenja i od pet šalica kontejner?
; 4) Šest stakla su u nizu. Prve tri su puni soka, drugi tri su prazne. Pomičući je samo jedna čaša, možete ih organizirati tako, prazan i pun stakla alternativni?
; 5) Alex kupio vrećicu jabuka u subotu, i on jeo trećina od njih. U nedjelju jeo polovicu preostalih jabuke. On je jeo još jedan u ponedjeljak i još jedan utorak, a zatim pojeo polovicu preostalih jabuka u srijedu. U četvrtak on pogledao u torbu i vidio da postoji bio samo jedan jabuka lijevo. Koliko jabuke učinio torbu morati početi s?
; 6) Imate 15 sićušne zlato barova i ravnotežu razmjera. Jedan od barova je lakši od ostalih, ali ne možete reći razliku po osjećaju. Što je to najmanji broj puta možete koristiti skale kako bi se utvrdilo koje je svjetlo jednoga?
; 7) Dva policajaca ušao u prostoriju bez prozora i pronašao mrtvog čovjeka koji očito objesio se sa stropa, iako oni ne mogu shvatiti kako. Nije bilo stolice pod njim da je možda skočio off, odnosno tablice. Oni su samo pronašao lokvu vode. Kako je čovjek sam objesiti?
; 8) Velik kamion prelazak mosta 1 milju dugo. Most može samo držati 14.000 £, što je točno težina kamiona u to doba. Kamion čini polovina način preko mosta i zaustavlja. Ptica sleti na kamion. Da li mosta kolaps?
, 9) 2 očeva i sinova 2 otići ribolov. Svaki od njih ulovu jedne ribe. Dakle, zašto oni donose kući samo 3 ribe?
, 10) izvanredno gliste pokušava izgraditi kuću na vrhu jednoga stabla koje je 20 metara visok. Everyday, crv penje 5 metara. Međutim, noću, dok je on spavao, on nesvjesno gaćice 2 metra dolje. Na taj način, koliko dana ce glista poduzeti kako doći do vrha stabla?
; To su neke od zagonetki stvarno teško da riješi s odgovorima, koja mora imati vas je olupina svoj mozak, a ne doslovno ipak. Pri rješavanju nekih od ovih zagonetki, morate imati shvatio da ste propustili na prilično nekoliko jednostavnih odgovora, samo ako je s obzirom da misao u 'da' način. Prije nego što pokušaju riješiti takve zagonetke, morate razumjeti činjenicu da čak i najteže zagonetke mogu riješiti primjenom osnovne matematike i logike. Sljedeći put naiđete na takve teško zagonetke, možete primijeniti ovo pravilo da se bolje od njih.

No comments:

Post a Comment