Friday 21 October 2011

Ginkgo Tree Činjenice

The ginkgo stablo je jedan od najupečatljivijih jedinstvenih vrsta drveća u svijetu. The ginkgo stablo je opstanak na planeti since jure dobi. The ginkgo stablo je stoga poznat kao 'živi fosil'. Ime ginkgo potječe od japanske riječi džin koji znači 'srebro' i kjo značenje 'marelica. Naziv se odnosi na srebrni marelica kao plod stabla ginkgo. The ginkgo stablo je u mogućnosti da opstane zagađenog okoliša te je stoga najčešće sadi u blizini ulice i na cesti u gradovima. The ginkgo stablo ima veliku sposobnost prilagođavanja i stoga možda je preživio čak i nakon dinosaura propadoše. Neka nas pogledajte neke činjenice ginkgo stablo u sljedećim stavcima. Možete pročitati više o tome što je ginkgo biloba.
Ginkgo Tree Činjenice
The ginkgo stablo nema živućih rođaka biljnih vrsta i može se pratiti natrag milijunima godina. To je vidio da ginkgo stabla se ne utvrdi da raste, naravno, u divljini. Ginkgo stabla koja rastu diljem svijeta su zasadili ljudi neko vrijeme ili drugo. The ginkgo stablo je sličan Redwood i sequoias, jer oni mogu preživjeti i mnogo, mnogo godina. Neka nas vidjeti neke više činjenica ginkgo stablo. Možete pročitati više u pojedinosti o povijesti od stabla ginkgo biloba.
Ginkgo Tree Povijest, Povijest ginkgo stablo je duga i drevna. The ginkgo stablo naširoko nađen diljem Sjevernoj Americi i Kine. Nakon led dobi, ginkgo stablo potpuno dobio izbrisala off iz Sjeverne Amerike. Danas još nalazimo u Zhejiang i Guizhou provincija u Srednjoj Kini. The ginkgo stablo smatra sveto stablo u Kini i Japanu. Kinezi su koristili ginkgo stablo dijelova u tradicionalne kineske medicine. The ginkgo stablo ponovno napravio svoj put u Sjevernoj Americi tijekom 18. stoljeća. Od tada, ginkgo stablo je cvjetao što su street stablo i sjena stabla.
Ginkgo Tree podacima; Pogledajmo sada neke zanimljive informacije ginkgo stablo. The ginkgo stablo ili Ginkgo biloba je jedino stablo koje pripada Ginkgoaceae biljka obitelji. The ginkgo stablo pripada gymnosperms ili ne-cvjetnice biljka grupa. Dakle, to je bliže crnogorica i Cycads genetski.
Stablo ginkgo može dosegnuti visinu od 40 - 80 noge kad zrela s baldahinom od 30 do 40 metara. The ginkgo je konus kao oblik kada se mladi i postaje nepravilno zaobljeni kao što dobi. Kora je glatka i siva u mladih biljaka i postaje umišljen i smeđa kao što postaje starije. This bjelogorično drvo je dioecious vrsta, to jest, stablo ima odvojene muške i ženske stabala. Muški stabala kukova i izgledaju kao prsti opuštene. These pinete su pozvani rese that prolio pelud sredinom proljeća. Ženke su gole zelene ovula visi na granama. Kada se te ovula dobiti stranooplodnog vjetrom, oni razvijaju mesnat sjeme prozirnih žuto-narančaste boje u jeseni. Ti plodovi imaju smrdljiv celuloze. Stablo ginko snosi plod tek nakon 15 - 20 godina starosti. Možete pročitati više o herb ginkgo biloba u članku ginkgo biloba prednosti i čitati o ginkgo biloba nuspojave.
Stablo ginko mogu rasti u djelomična i puna sunca i treba najmanje 6 sati sunca dnevno. Oni mogu rasti u dubokom pijeska bazu tla koje je dobro drenirani, ali vlažne. Tih stabala su poznati po svojoj prilagodljivosti i toleranciji. Oni mogu rasti u svim tipovima tala s različitim pH i sastava. Oni su također poznat biti podnošljiv na hladnoću, sušu, sol sprej, toplina, zbijen tala, pa čak i zagađenje zraka. Dakle, to je popularna vrsta drveća se uzgaja u gradovima. Oni su dobro da se uzgaja u USDA zone 3 do 9. Možete pročitati više na savjete za uzgoj ginkgo biloba.
Zanimljive činjenice o ginkgo stabla, a stablo Ginkgo biloba može narasti i tisućama godina i jedan pronađen u Kini je rekao da se više od 3, 500 godina. , Ginkgo stablo je simbol changelessness i nesagledive prošlosti. , A ginkgo voće smrdljiva with sklizak mesa. ; Popisa IUCN Crvena ugroženih biljaka navedeni ginkgo stablo kao ugrožene. , Ginkgo stablo je poznata po svojim smiješno obliku listova. The ginkgo Listovi su trokutasti fan obliku i imaju centralno udubljenje u sredini lista. : "Ovo srednje zelenim listovima se javljaju u pramenovima u kratkom potiče preko grane. Oni su okrenuti zlatno žute u jesen i zimi otpasti. ; Zanimljive ginkgo stablo činjenica imati na umu da je jedini preživio atomske eksploziji bombe u Hiroshimi, u Japanu tijekom američke bombardiranja 1945. Postojala su četiri stabla koje su spaljene, ali preživio i još je rekao da je živ i procvat. ; Druga zanimljiva činjenica o ginkgo stabla je da je njegova kora i lišće su, kako se luče jedan SAP koji je mislio da su vatru retardant svojstva. ; Godine 1923, za vrijeme velikog požara, nakon potresa u Tokiju, ginkgo vitica su one koje je preživio kad druge stabla su spaljene do korijena. , U Japanu, lišće stabla ginkgo se koristi kao oznake, kao što su oni poznati u zaštiti knjiga iz silverfish and booklice. Lišće sadrži kemijska svojstva protiv ovih štetnika. , Tu je posebno značenje pridaje ginkgo stablo u konfucijanizam. Kao što je rekao, Konfucije satima razmišljanja, čitanja i pisanja pod ginkgo stabla. , Postoje prirodne bolesti koje zaraziti ginkgo stablu, a ne činiti se to imati problema s insektima bilo. To može biti jedan od uzroka njegove dugovječnosti. , Ginkgo se smatra da je afrodizijak i sadržavati svojstva koja pomažu poboljšati pažnju i pamćenje u tradicionalnoj kineskoj medicini. ; To su neke činjenice o ginkgo stablo koje su stvarno zanimljive znati. Možete posaditi stablo ginka u svom dvorištu i vidjeti ga napredovati u vašem životu vrijeme i biti sigurni da će i dalje rasti dugo nakon što ste otišli. Nadam se da ovaj članak na ginkgo stablo činjenica je vam je pomogao naučiti neke fascinantne informacije u vezi ovog stabla.

No comments:

Post a Comment