Wednesday 26 October 2011

Gothic šminka Ideje

Gotička kulturi simbolizira tama i misterija, te je namijenjen za one koji vole da se stvori slična aura oko njih. Gotička stil života, sada je postao punopravni sub-kulture, i gotičkim šminka, kao Emo šminka, čak sported neki rock bendova, kao i vi svibanj imati primjećen. Uz šminka, odjeća, gotičke frizura, cipele, sve služe kao dopuna ovaj izgled u potpunosti. Oni koji sport, gotička izgleda obično su odjevene u crno. Cijela svrha je da se isticati se od gužve, i na način koji je vrlo primjetna. Evo, donosimo vam neke gotičke šminka ideje, da možete sport i dobiti primjećen.
Gothic Šminka Savjeti
These gotička šminka savjete čine temelj na kojem treba ići ove šminka stil. Kako želite to poboljšati dalje potpuno ovisi o vama. Bacite pogled na ove gotička šminka ideje za muškarce i žene, te ih primijeniti s daškom vlastite osobne kreativnosti.
The lice, a bijelo lice čini osnovu gotička šminka stilova, te kako bi se postigla nije teško, ako to učiniti pravu. Cijela ideja je da koristite samo jedan temelj nijansu svjetliji od vaše ton kože. Postizanje višeg stupnja da će učiniti vašu kožu izgledati neprirodno caked i da će ubiti sve napore što je otišao preko postići ovaj izgled. Postavite temelj u mjestu uz korištenje prozirnih u prahu, možda onaj koji ima blagi svjetlucavim završiti. Iako su neki stručnjaci šminka ne preporučujem korištenje pocrvenjeti, pokušajte ga izbjegavati što je cijela svrha bijelog lica je blijed izgled, koja će se mijenjati s upotrebom crvenjeti.
Oči, Eyeliner je bitna gotičke šminka, i to ne bilo olovka za oči, duboki crni tekući eyeliner. To je idealno treba biti debela, stvoriti misteriozni izgled. Nije bitno da li ste muškarac ili žena, eyeliner je potrebno da sport gotičke izgled. Žene mogu dodati izgled koristeći smokey oči tehniku ​​dalje prekapati u njihov misteriozni strani. Drugi način kako bi se postigla gotički izgled je da isprobate šminka cat oka, koji čini zanimljiv šminka stil. Produži dalje eyeliner kutu oka, kako bi krilima ili zakrivljeni, za dublje pogledati. Naravno, ne postoje granice za kreativnost možete pribjegavaju dok je pokušavao iz gotike šminke oko očiju, kao i odabirom krv crveni maskara umjesto redovne crna. Također isprobati lažne trepavice dodatno poboljšati vaš izgled. Imajući u vidu oblik očiju je vrlo važno dok je pokušavao iz tih izgleda. Ovisno o tome, možete odabrati vrstu gotičke šminka želite prijaviti.
Usne, tamne, duboke nijanse ruž za usne su savršeni za postizanje gotičkog izgleda. Ne idite za meke boje, vi ne znači da izgledaju slatko. Oba, muškarci i žene mogu odlučiti za ruž, ali pokušajte izbjegavati čisti crni. Umjesto toga, odlučiti za zagasito crvene ili crvenu boju krvi. Mnogi su željeli eksperimentirati s usna šminka, i isprobati različite obrasce čak i ruž za usne. Opet, svoju kreativnost ne vezan kada je u pitanju težak vanjska strana nov izgled s ruž za usne, svaki put kad želite ići za gotički izgled. Sjeti se primijeniti odgovarajuće usna liner prije ruž za usne, tako da možete spriječiti boju od krvarenja.
Noktiju, držite nokte obojana u krv crvena, ili u crnkasta smeđi ton. To izgleda kao zavodnica, a često dodaje dorada dodir na ukupnu Goth izgled. Možete se odlučiti za noktima dok je u skladu sa svojim ukupni izgled.
These gotičke ideje šminka može biti potpun samo ako ste dodali u svoj kreativnost na njega. Svatko može sporta ovaj izgled. To je samo kada se osobni dodir vidljivo je, da je gotički izgled će biti jedinstven za vas. Zapamtite, duboke oči, blijed lica, tamne usne i nokte, podudaraju s pravom odjeću i frizuru, savršeno simboliziraju cijeli gotičke kulture, i zasigurno će vas stajati iz mnoštva.

No comments:

Post a Comment