Sunday 16 October 2011

Okular Lens popravak

Eyeglasses mnogo su skloni dobivanje izgreben ili oštećene na druge načine. Bez obzira, ako se nositi s optimalnim skrb, one male ogrebotine, samo su neizbježni. Možda ćete imati konačan tražite expensive okvir s najboljim vrsta leće, ali može dovesti do ogrebotina nejasan vid i ako se ne poštuje, te dodatno može povećati oko problema. Dok neki koriste eyeglasses for korekciju vida, neki samo staviti na tim za dodavanje tom stilu element na lice. Bez obzira svibanj biti razlog korištenja ovih, morate popraviti okular ogrebotine na vrijeme. Dakle, možda samo otići do optičara za okular leće ogrebotine popravak i platiti troškove. Uredu. Pa, neka mi reći da okular lens popraviti se može obaviti kod kuće sami. Da, bilo da je plastika, staklo ili polikarbonata leća, svakako možete imati ogrebotine očišćen off. Evo kako.
How to Utočište okular Lens?
Prije nego počnete čitati postupak okular nule popravak, provjerite da li provjeriti objektiv 'jamstvenog perioda. Većina objektiva dolaze s jamstvo od godinu dana. If trajanje još nije gotova, jednostavno uzmite okular do optičara. Također je dobra ideja da se objektiv zamijenjen umjesto da ga popravak, ako postoji zamjena jamstvo. Sjeti se da pokušava ukloniti ogrebotine sami učinit će jamstvo prestaje. Zato, prvo provjerite Jamstveni period. Neka je premjestiti na znati o načinima za popravak okular leće.
Za staklo ili polikarbonat leća; Start okular lens popravak s pasta za zube. Da, uzmi veličine graška iznos redovite pastu za zube i primijenite ga na okular leće. Pobrinite se da koristite čistu, mekom pamučnom krpom za tu svrhu. ga utrljajte u ogrebotina koristeći isti krpom. Ostavite ga neko vrijeme na leće. Sada, uzmi čistu i meku krpu pamuka, navlažite hladnom vodom i koristiti ga za čišćenje objektiva. Nakon što je uklonjen u potpunosti pasta za zube, uzeti suho komad meke tkanine i suha okular leće. Držite okular ispred izvora svjetla i provjerite da li su sve ogrebotine izbrisani.
Za plastičnih leća; Start okular lens nule popravak čišćenje objektiva temeljito vlažnom krpom. Pobrinite se da temeljito očistiti. Kemijska koristeći ga suhom, mekom tkaninom. Nanesite kremu bakropis nad okular leće koristeći pamuk obrisak. Uvjerite se da obuhvaća sve ogrebotine oba objektiva za najbolji okular lens popraviti rezultate. Sada uzmite čistu, tkanina pamuka, dampen s hladnom vodom i koristiti ga očistiti naočale leće temeljito. Okular lens ispočetka popravak se vrši, samo provjeriti.
Osim ove metode okular lens popravak, također možete kupiti kit za popravak okular leća. Slijedite upute koje ste dobili od proizvođača i koristiti ga savršeno popravak ogrebotina. Iako okular lens popravak je jednostavan zadatak, možda nećete uvijek dobiti željene rezultate. U glavnim slučajevima, najbolje je zamijeniti leće i uživati ​​pravilan vid. Okular lens zamjena je lukav zadatak, najbolje biti učinjeno od strane stručne, kao nešto pogrešno poravnanje može dovesti do nepravilnog ili zamagljen vid. Nakon prave metode čišćenja eyeglasses poput korištenja mekom pamučnom krpom, to rukovanje s pažnjom i stavljanje u slučaju kada se neiskorišteni je najbolji način da se zadrži okular lens ogrebotina besplatno.

No comments:

Post a Comment