Sunday 16 October 2011

Nubuk kože

Smatra se da etimologija riječi nubuk je kombinacija riječi nove i mužjak kože. Nubuk koža vrh zrna sirova koža kože od goveda. The koža brušeno ili buffed izvana ili zrnato stranu kako bi ga pojava ima kratka vlakna, koje povećavaju njegovu sličnost s baršun i antilop. Nubuk kože je obično off-bijele ili bijele boje. Nubuk više izdržljiv i otporan na habanje i suza nego antilop jer je napravljen od vanjske sakriti goveda u odnosu na antilopa koja je izrađena iz unutarnjeg sakriti. Vanjska sirova koža čini jači i deblji. To je više otporan na habanje i je, dakle, koristi za kožu namještaj, ali je osjetljiv na mrlje. Na ovaj članak, mi ćemo ti reći kako da se brinu za nubuk kože i kako bi se osiguralo pravilno čišćenje nubuk kože.
Kako očistiti nubuk kože
Čišćenje kože nubuk može biti zadatak koji treba puno njege, kao nubuk kože ne imati bilo kakve self zaštitni sloj. To treba biti očišćena sa posebnim nubuk kože čistač koji je komercijalno dostupan na tržištu. Postoje neke trgovine koje pohranjuju nubuk kože čišći setove koje možete kupiti da biste očistili kože. S obzirom na nastavku su koraka koje trebate slijediti kako bi se osigurala pravilnu njegu kože nubuk. ; Uzmi kist i premažite cijelo područje nubuk kože kako bi dlake vlakana. Pritom, ne zaboravite da ostanu u istom području za dugo vremena. Umjesto toga, paperje područje, premjestiti na drugo područje, a zatim vratiti na prostoru koji je bojen. Time ćete ukloniti površinske nečistoće koje je prianja na tom području. , Ako posjeduju čišći kit nubuk koža, a zatim upotrijebite nubuk mrlju gumicu na prljavim mjestima i slijedite upute koje je proizvođač spominje na kit. , Nakon što ste primijenili mrlja gumicu i to očistiti, uzeti tkaninom za čišćenje i omotati oko spužvu kako bi ga cilindričnog oblika. Sada roll cilindrični this čišćenje spužvom preko kože dobro. Ovaj proces čisti kožu, jer je spužva omogućava krpom da se presele glatko preko kože. Nakon nekog vremena primijetit ćete da koža izgleda čistije. , Nakon što ste čistili površinu proizvoda nubuk kože, možete četka površinu opet, a zatim ga spužva dolje, način na koji bi obrišite pult. To daje nubuk kože mekši i čišći izgled. ; Primijenite degreaser koje dolazi s kit da biste dobili osloboditi od mrlje ulja i na kraju tog procesa, jedan sprej protectant kako bi se osiguralo da postoji zaštitni sloj za vaš predmet nubuk koža. ; Održavanje i brigu o nubuk koža mogu biti teško i zahtijeva od vas da ga pravilno pročišćavati dolje sa brusnim papirom svaki par dana kako bi bili sigurni da je zaštićena. Ako imate namještaj nubuk koža, onda će vam trebati da ga vakuum nježno svakih nekoliko dana. Ako želite znati kako očistiti cipele nubuk koža, zatim podatke za isti dan je u sljedećem odjeljku.
Nubuk kože za njegu obuće
Mnogi od nas vlastite cipele izrađene od kože nubuk kao što se obično koristi za proizvodnju sandale. To je izgled koji je sličan antilop ili baršuna, a tekstura je također vrlo slična, pogotovo nakon što je buffed, što ga čini otpornim na trošenje i trganju. Ali, ako ste dirtied svoje cipele nubuk kože, onda možete koristiti slijedeće metode da ih očisti. ; Očistite cipele sa suhim ručnikom ili još bolje, papirnati ručnik za uklanjanje viška prljavštinu koja može biti brushed off sandale. , Ako je tekućina mrlju, a zatim pomoću papirnatim ručnikom, osušiti mrlja, nakon čega možete pustiti da suha. , Koristite olovku gumicu ili ako mislite da je to teška boja, koristite papirom or plavac izbrisati mrlju iz cipele. While trljanje mrlje, biti nježan i izbjeći uporabom sile. ; Obrišite cipele s vlažnom krpom, a zatim pustiti da se osuši prirodnim putem. Također pročitajte više o tome kako očistiti kožne cipele. , Nakon što su cipele suhe, one će biti dobro nositi ponovno. Sada kada imate odgovore na pitanja kao što je nubuk koža, kako vi to možete očistiti nubuk koža, i kako da se brinu za nubuk kožne cipele, možete kupiti proizvode od nubuk koža bez gnjavi oko trošenja i habanja da je proizvod će se staviti putem.

No comments:

Post a Comment