Tuesday 11 October 2011

Početna bojanje kose Savjeti

Bojanje vaše kose je jedan od najboljih načina da promijenite svoj izgled. Ako vam je dosadno vaše kose boja, sigurno možete koristiti boje kose ideja da bi dobili glamurozan izgled. Iako možete otići u salon da biste dobili vaše kose boje, ali ako ne želite shell out novac, možete čak i boja kose kod kuće. Iako većina ljudi uspijevaju boji svoje kose kod kuće uspješno, no sve vaše napore da bi začinio svoj izgled će propasti, ako ne razumijete osnovne bojanje kose pravila koje treba slijediti.
Ako pokušavate biti svoj frizer, morate saznati više o kući bojanje kose savjete. Morate odabrati boju kose koji nadopunjuje vaše kože ton. Pogrešnu izbor boja kose je jedna od najčešćih kući bojanje kose pogreške. Dakle, ako želite izbjeći boje katastrofa dom kosu, da je vrijeme da je stekao više informacija i savjeta o bojanje kose kod kuće.
Početna bojanje kose Savjeti
Odabir boja kose, ako ste se odlučili za boju vaše kose kod kuće, najprije mora odlučiti o boji. Što je prava boja kose za vas? To je pitanje te bi trebao biti sami molba. Na tržištu je potopljena s svim vrstama brandova, dakle, pobrinite se da ćete odabrati kvalitetan proizvod. Odaberite boju koja će odgovarati Vašim kože. Iako možda biti napastovan trendy boja kose sported vrućim modeli i slavne osobe, već je besmisleno da odaberete boju koja ne izgleda dobro na vašoj koži ton. Pročitajte više o odabiru boja kose.
Strand test; Jeste li ikad napravili cjedilu test prije nego bojanje vaše kose? Ako ne, Ispričat ću vam, to će vam uštedjeti puno problema. Doing jedan cjedilu test je definitivno jedan od najvažnijih dom bojanje kose savjete. Ovaj test vam omogućava da biste dobili ideju o tome kako će izgledati boja na svoju kosu. Nanesite boju kose na jednom cjedilu i isprati nakon pola sata. Nakon cjedilu apsolutno suho, da ćete dobiti ideju da li je boja je prava stvar za vas ili ne. Nakon što ste dobili željeni hlad, možete boja ostatak svog kose.
Početna bojanje kose Tehnike
Sada kada ste se odlučili na kosu boju, vrijeme je da se držite svog doma bojanje kose alat. Morate pročitati upute hair s obzirom na pakiranju boje. Također se može prikupiti podatke iz kuće bojanje kose vodiča ili surfati Internetom za kućnu bojanje kose savjete kako bi se izbjegle bilo kakve pogreške. Bojanje vaše kose nije jako teško, jednostavno slijedite dao upute da boje kosu kod kuće:; Šamponirajte kosu ispravno i primijeniti uređaj. Ne boje kosu odmah. Sačekajte par dana tako da kožu obnavlja s prirodnim uljima. Prirodna ulja su potrebne za zaštitu glave od uticaja kemikalija. ; Prije nanošenja boja kose, nose stari t-shirt i organizirati alat. Vi ćete biti siromaštvo neke stare ručnike, washcloths, kopče i ruku ogledalo. ; Započnite događaj cjedilu test kako bi se odlučiti hladu. ; Nosite zaštitne rukavice i koristiti kosa isječaka za sekcioni kosu. Nanesite boju kose kao i po uputama na pakiranju. ; Koristite četkicu za nanošenje boja kose na korijene i proširiti ga na vrh od mahuna. , Nakon što ste se primjenjuje na jedan dio, koristite isječak kose i pile ovaj dio na vrhu vaše glave. Također možete koristiti aluminijske folije za razdvajanje boje ili istaknute nitima. ; Uzmi sekcije jedan po jedan, dok cijeli kosa bila obojena. ; Za boju kose postaviti u, morate čekati kao i po vremena navedenog na pakiranju. ; Voditi evidenciju o vremenu i jednom određeno vrijeme je gotovo, isperite kosu ispravno. , Provjerite jesu li svi boja kose je ispiru. , Jedan od bitnih kuće bojanje kose savjeta je da se OTETI OD shampooing kosu za najmanje 24 sata nakon nanošenja boja kose. ; Koristite šampon i omekšivač konkretno značilo za obojenu kosu da se brine o Vašim boji kose. ; Pročitajte više na:; bojanje kose savjete i tehnike, bojanje kose savjeta, Nadamo se da ćete naći informacije o kući bojanje kose savjete koristan. Ako planirate da boje kosu kod kuće, koristeći te kuće bojanje kose savjeta zasigurno će vam pomoći u postizanju željeni izgled. Dakle, što čekate? Boja vaše kose kod kuće i dobiti novi glamurozni izgled uskoro!

No comments:

Post a Comment