Saturday 1 October 2011

Masnu kožu: Toner za masnu kožu

Koji je najbolji toner za masnu kožu? Ako imate masnu kožu, morate se traže Odgovor na to pitanje. Pokušaj je učinjen odgovoriti na ovaj upit tvoje u sadašnjem web stranicu. Kako bi pronašli najbolje masnu kožu toner, morate imati ideju različitih tipova kože tonera. Koža toner je kozmetički koja uklanja ulje, prljavštinu, prašinu i šminka ostaci od kože i zatvara svoje otvorene pore. Postoje u osnovi tri tipa kože tonera. Oni su osvježivači kožu ili bracers, kože tonics i astringents. Svi oni sadrže neke količina alkohola, a humectant kao glicerin. Oni su međusobno razlikuju u koncentraciji alkohola i humectant. Alkohol djeluje kao humectant sredstvo za čišćenje, a sprečava vlagu u gornje slojeve epidermisa od ispari u atmosferu. Nastavite čitati kako biste saznali koji tip kože tonera je pogodan za masnu kožu. Čitajte na koži toner koristi.
Najbolji Toner za masnu kožu, postoje široko tri vrste kože tonera. Koža osvježivači sadrže 0 do 10% alkohola, vode i humectant, koja se obično glicerin. Čest primjer je ružina vodica. Oni su idealni za osjetljive, normalne i suhe kože. Koža tonika sadrže 0 do 20% alkohola, vode i humectant. Popularan primjer je naranča cvijet vode. Koža tonika su pogodni za normalne, kombinaciju i blago masnu kožu. Astringents su skin tonera koje odgovaraju prekomjerne masnu kožu. Količinu alkohola prisutne u njima negdje između 20% i 60%. Osim alkohola, vode i humectant, oni sadrže sastojke antiseptik. Astringents se sušenja u akciji. To je razlog zašto su preporučljiva za masnu kožu. Vještica ljeska je čest primjer adstrigentno.
Međutim, to je primijetio da ako određeni opor pretjerano isušuje nečije kože, njegova koža nastoji nadoknaditi gubitak proizvodnju više nafte. Stoga, ako nađete kože toner previše na sušenje kože, prestanite ga koristiti. Inače, vi svibanj pogoršati problem masnoću u koži. Metodom pokušaja i pogrešaka radova u slučaju koži tonera. Pokušajte jednu vrstu masnu kožu redovito toner za mjesec. Učiniti isto s drugim vrstama, kao dobro. Usporedite rezultate. Odaberite najbolji van i nastavite ga koristiti dok vas držati dobivanje željene rezultate.
Domaći Toner za masnu kožu, možete dobiti razne koži tonera u kozmetičkim trgovinama. Idi na onaj koji je ne-comedogenic i vlaži. Međutim, ako želite koristiti domaće kože toner, probati slijedeće najbolje masnu kožu recepti toner van.
Recept 1: Uzmite pepermint čaj vrećice, 2 žličice vještica ljeska, jedna žlica svježeg soka od limuna i šalicu kipuće vode. Stavite metvice čaj vrećicu u vodi kako bi se omogućilo močenja oko 10 minuta. Uklonite vrećicu čaja i pustite vodu da se ohladi. Dodajte sok od limuna i vještica ljeska u vodu. Izmiješati sastojke dobro. Čuvati smjesu u stakleni spremnik i držati u frižideru. Vi svibanj koristiti ovaj prirodni tonik za masnu kožu jednom svakodnevice.
Recept 2: Uzmite jednu čajnu žlicu alkohola, šalice destilirane vode i pola žličice alum. Vi svibanj dobiti alkohol i stipse apoteci u trgovini. Izmiješati sve sastojke dobro. Hladnjaku smjesu tako da ostaje upotrebljivo za dugo. Možete sigurno mogu koristiti jedanput na dan.
Vidi također:; masnu njegu kože, kože: Toner za njegu kože, postoji jednostavan način korištenja gotovo bilo koji tip kože toner. Perite lice s odgovarajućim lice oprati i vode. Pat ga na suhom. Uzmi pamuk loptu i staviti trunka kože toner za njega. Spread tonera na vaše lice u kružnim pokretima. Ne umočiti vatu u kožu tonikom. To je zbog toga, posve vlažan pamuk loptu može ostaviti tragove iza sebe na vašoj koži. Kada ste učinili s primjenom kože toner na vaše lice, čekati i opustiti se za par minuta. Primjena dobre kvalitete moisturizer na vašoj koži. These tri koraka, čišćenje, toniranje i vlaži, oblici idealno režim njegu kože. Da li ga jednom dnevno, po mogućnosti prije spavanja. Na ovaj način, te će pomoći vašem tijelu prirodni proces iscjeljenja i pomlađivanju koža. Nadam se, upotreba masnu kožu toner daje Vam zdrave i lijepe kože uvijek!

No comments:

Post a Comment