Thursday 20 October 2011

Car Hood neće otvoriti

Ako je vaš automobil neće hauba otvorena morate pronaći neposrednoj škripac za ovaj problem, jer to može ozbiljno vas je samo spriječio od servisiranje vašeg automobila ako nešto pođe krivo. Svi vitalni dijelovi i sustavi automobila nalaze se unutar nape, i trebat će vam za otvaranje haube često kako bi provjerili je li vaš automobil je ispravno, a kako bi se održala prihvatljivu razinu izvedbe.
Otvaranje poklopca automobila je vrlo jednostavan zadatak, ali ako ustanovite da je automobil kapuljača se neće otvoriti lako, onda nešto nije u redu ozbiljno. Najvažniji aspekt otvaranja automobila hauba je postizanje pristup svim raznim auto dijelova koji su prisutni unutar haube vozila.
Kako otvoriti Hood, Postoje 2 reze koje se u akciju kada se povući polugu, a ovo su poznati kao primarni zasun i sekundarne zasun. Primarni zasun se obično nalazi unutar nape dok je sporedni zasun nalazi izvan poklopca, a oba reze mora raditi u tandemu sa svakim drugim, ili drugo vozilo nape neće otvoriti.
Nakon što povucite primarni polugu hauba će ustati malo, a sada ćete morati otpustiti sekundarne zasun ručno otvaranje poklopca u potpunosti. Razlog što dvije reze je da ako se slučajno povući primarni zasun tijekom vožnje, hauba se neće otvoriti u potpunosti jer će ometati vozače vision ako to dogodi.
Svaki kvar ili štetu na bilo koji od ovih reze ili njihovih mehanizam, rezultirati će u kabinet nije otvaranje. Ako je to slučaju da tvoja napa auto neće zatvoriti bilo, i to će morati biti utvrđeni od strane mehaničara u trgovini popravak automobila.
Razlozi zašto Auto Hood se neće otvoriti, obično je jednostavan poluga u svakom vozilo koje omogućuje hauba biti otvorena. Ako ne možete locirati ovu polugu, nećete znati kako otvoriti auto hauba. Također, ako vaše vozilo je prilično starog modela, ne će imati instant poluge kao što je ovaj, a vi ćete morati ručno podići poklopac da biste ga otvorili nakon što su objavili zasun na licu kabinet.
Mnogo puta polugu koji otvara hauba prestane raditi, jer je prekinuta ili oštećena kabela. Vi ćete znati je li kabel disfunkcionalna ako povući polugu, a ne osjećaju otpor. Tu je bilo break negdje uz kabel, ili jednostavno je došao odlijepio od otpuštanje unutar nape. Kao posljedica toga, vaš hauba automobila neće otvoriti.
Važna stvar za zapamtiti je da ako je vaš automobil nape vam neće otvoriti ne moraju pokušati prisiliti hauba za otvaranje. Na taj način može oštetiti neki kabeli unutar i poluge, a to oštećenje može skuplji za popravak. Te bi trebao posjetiti mehaničara ili nazovite jednom gdje je vaš automobil je i zamolite ga riješili problem. Mehanizam koji otvara hauba automobila je vrlo jednostavan, i ako su pismeni u području automobila čak možete pokušati popraviti problem sebe.
Some reze Ne otvarajte zbog prisutnosti hrđe na njima, ili zbog toga što su smrznuti se zbog hladne temperature. Dakle, u slučaju vaše hauba automobila neće otvoriti, izvadite ga malo dok netko istovremeno gura primarni kvaka ili ručica iz unutrašnjosti vozila. Pročitajte više o raznim auto dijelova.
To je jedan od najvažnijih osnovnih problema vezanih za automobile da je jedan svibanj morati suočiti, a to mogu biti fiksne vrlo jednostavno. Ne očajavajte ako vaš automobil kapuljačom neće otvoriti, a ne pokušati zagledati otvorite ga pretjeran sila.

No comments:

Post a Comment