Friday 7 October 2011

Plaža šminka

Želite ne želite da se vijoriti bikiniju na plaži s napregnut tijelo? Dobro, ako je vaše tijelo spremno za plaže, zašto ne bi vaše lice biti? Čak i kad se ide van u sunca igra neku odbojka na pijesku ili jednostavno da biste dobili ned preplanula, morate pogledati naočit i prekrasna. Kao i nosite svoj dnevni makeup u većini najjednostavniji način, ali izgledaju izrazito lijep, možete imati isti stil za plažu, kao dobro. Plaža šminka je sjajan način da isprobate neke podebljano sjenilo boje uz svijetle i sunčane ruž boje. Ali ne provjerite, imate vodootporni make up, budući da ćete na plažu i možda uzeti plivati! S obzirom na nastavku su neke vrlo lako plaži makeup savjete voditi vas kroz vaše lijepe plaže izgledaju, pa pročitajte dalje i isprobajte ove out.
Plaža šminka Ideje
Jedan od najboljih stvari o plaži šminka je da vam daje slobodu da isprobate sve one svijetle i sjajne boje na vašem eyeshadow nepcu, što nikad ne koriste u svakodnevnom životu. Dakle, kada ste se na plaži na vikend ili odmor, možete mahati ove prekrasne boje za cijeli dan. Postoje dvije vrste plaža šminka, šminka nekakav sastojaka koji treba nositi po danu i onih koji nisu potrebni za noć. Da bi ova ideja malo više jasno, neka je pogledati kako to učiniti plaže sastav iz sljedećeg stavka. Više o šminka ideje.
Moisturizer i krema za sunčanje, prva stvar koju morate imati na umu kad idete na plažu je, da bi se koža daleko od previše ten i suhoća što može biti uzrokovano zbog slane vode. Kada ste na plaži više od sat vremena, sunca i slane vode, može isušiti svaki iznos od krema za sunčanje, čak i ako to je najbolje. Dakle, provjerite da li se primjenjuju puno hidratantne kreme na cijelo tijelo, a zatim staviti na zaštitu od sunca. Ali čak i tada, nemojte testirati svoje kože granica, jer nema kože proizvodi za njegu jamčiti punu zaštitu.
Zaklade i korektor, možete imati vrlo tanki sloj temelja primijenjen prije no što stavite na Vaše šminka plaži, tako da vaša koža je zaštićena i vaše šminka ostaje na duže vrijeme. Ukoliko ste primijenili sprej-on preplanulost, pokušajte ne primjenjuje osnutka kao to će se promijeniti boje vašeg lica i tijela. Pokušajte vodootporne temelj u hladu vaše kože ton, kao da će učiniti vaš šminka izgledati prirodno, a ne pretjeran. Ukoliko želite sakriti tamne krugove i mjesta, i pudera ne pomogne, pokušajte s nekim korektor u željenom područja. Više o prirodnog izgleda šminka.
Šminke oko očiju, u svom oku šminka pokušajte boje poput, metalik plava, ljubičice, zelje i pinks za vaše oči liner kao ove boje naglasiti oči i učiniti ih izgledati vrlo naočit. Korištenje redovne crno i smeđe treba izbjegavati jer te boje su za svakodnevno izgleda, pa kad ste se za vikend, pokušajte nešto drugo. Za vaš sjenilo možete koristiti boja kao zlatna, žuta, ružičasta, ljubičasta, plave, zelene i sve metalik završiti za te. Oni daju svoje oči sjaje i izgledaju vrlo atraktivan na suncu. Maskara također mogu biti različite boje od crne i smeđe. Budući da će se na plaži, pokušajte s vodene izgledati prozirne maskare, koji bi mogao biti vodootporan.
Usana i obraza; Za tvoje usne, morate biti bold s bojama koje ste odabrali. Treperave i svijetli boje poput crvene, ljubičaste, roze, breskve i ponekad smeđa, može biti boja ili sklonost. Pobrinite se da ne koristimo Matt završiti za svoje ruža za usne što su plaža šminka sve o sjaja i sjaj. Za vašu rumenilo, pokušajte čuvanje jednostavna prirodnim bojama poput ružičaste bebe, prirodne smeđe, a ponekad i vrlo blijedo crvene. Možete imati najbolje plaži šminku sa svim tim bojama i savjete kako izgledati dobro. Više o usana makeup savjete.
Ovi savjeti na plaži šminka sigurno će vam dati vrlo iznenadan pogled plaža i možete biti sigurni da imaju one glave okrećući se s kombinacijom odlične tijelo i šminka!

No comments:

Post a Comment