Tuesday 4 October 2011

Wood Flooring Vrste

Odabir vrste drvenih podova ovisi o mnogim čimbenicima. Neki su glavni čimbenici proračuna, tip instalacije proizvoda i način na koji podnice izgleda. Najskuplji vrsta drveta podnice je tvrdo podnice, ali se smatra kao vrlo kvalitetne drvene podnice. Međutim, ako ste nisko na proračun možete se odlučiti za bambus podnice. Odabir tip instalacije drva podnice je vrlo važno, ako želite instalirati sebe drvenih podova, te uštedjeti novac na iznajmljivanje stručnu pomoć tada možete se odlučiti za laminat ili klik i brava tip daske. Izgleda također obzira kada je riječ o drvenim podnice, možete ići na klasični izgled od tvrdog poda. Međutim, ako ne želite potrošiti na skupe vrste Parket onda možete ići za projektirana drvo podnice tip. In projektirana drvo podnice vrstu možete pronaći gotovo bilo koje boje po Vašem izboru, i to utakmicu s vaš dom dekor. To su neke savjete o odabiru vrste drva podnice, ovdje je informacija o različitim vrstama drveta podnice u detaljima.
Vrste drvene podove
Solid Wood Flooring, od masivnog drveta podnice dolazi u tri glavne vrste, svaki tip dolazi s nedovršen i pre-gotovih verziju. Nedovršeni treba brusiti prije instalacije, i pre-završio već brušeno. Prvi tip je strip podnice, koja je označena debljina i širina drvenih dasaka. Strip podnice je skup širinu, ali debljina može varirati. Drugi tip je daska podnice, koja dolazi u dvije debljine, ali za razliku od strip podnice, njegova širina može varirati. Treći je parket tip koji imaju vrlo različit izgled od tipičnih lišćara. To su izrađene od geometrijskih uzoraka u sastavu pojedinih drva lajsne pomoći u njihovom mjestu, po ljepilo ili mehaničkim pričvršćivanje. Više o, tvrdo podnice vrste.
Projektiran Drveni podovi, podovi inženjerstvo je napravio pridržavanje sloja plastičnog laminata furnira s pravim drvo. Glavna razlika između laminata i inženjering podova je da je laminat ne sadrži stvarne drva. Projektirana podnice može se instalirati kao plutajući katu na vrhu bilo koje vrste pod-kata, a također je jednostavan za instalaciju podnice.
Akril-impregniranog drva podnice, Akril impregniranog drva podnice vrste su infused s brtvilo, i obojena u cijeloj debljini drva. Dakle, ono što je viđeno kao završetak površine drva, je dosljedna u cijeloj drva. Ova vrsta podova obično se koristi u komercijalne projekte. Kao i tvrdo podnice, to je vrlo teško i vrlo otporan na ogrebotine i vlagu.
Laminat drvo podnice, Laminatni podovi se ne stvarne stvarnom podnice, ali to izgleda kao i zbog svoje jednostavne instalacije, to je popularno drvo podnice tipa. Ovo drvo se nalazi na vrhu jezgre odbora od komprimiranog vlakana, zatim materijal je prekrivena slojem melamina trošenje, što daje laminatni podni po glasovitoj žilavost. This podnice se lako čisti i otporan na ogrebotine.
Bambus drvo podnice, Bambus podnice je ne drvo podnice, jer je bambus se smatra trava. Bambus podnice je pola ili manje cijene tvrdo podnice tipova, jer je bambus kao trava ima kratak ciklus berbe. While tvrdo stabla traje oko 10 puta više rasti. Bambus podnice dolazi u mnogim vrstama, i na ovim drvo dasaka može se vidjeti niti bambus stalks. Dobra kvaliteta bambus parketi nule i otporna na vlagu.
To je sve o drvo podnice vrste. Dakle, uzeti u obzir tri važne čimbenika, mrdnuti, vrsti instalacija i izgled drvenih podova prilikom odlučivanja o pravu vrstu drveta podnice za svoje kuće.

No comments:

Post a Comment